- 11 Haziran 2007
- 3.239
- 0
- Konu Sahibi tugbamurat
- #3.841
esterya nasılsın canım nasıl gidiyor rahat geçiyo dimi insallah ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canım şu an bende kaynatıp içiyorum,ama ben havuçlu olan kürden yapıyorum,6 dk inciri kaynatıp sonra havuçları doğrayıp atıyorum 4 dk öyle kaynatıyorum,bu kür yumurtanın kolay çatlaması içinmiş,düşük yaptığım ay bende senin yaptığın gibi yapmıştım,gerçektende o ay 2 kez yumurtladım sanki,nerden biliyosun diceksin,o yumurta akı gibi akıntıdan o ay içinde 2 kez gördüm,ve hemile kaldım,aslında demekki doktorum biraz düzenli bir tedavi uygulasaydı,biraz kararlı olsaydı demek ben hamile kalırmışım.
gün aşırı çalışıyoruz daha napım hergün olurmıkı napsam canım..................evet canım 17 mayıs ve 14 nısan bu gecende 15 hazıran..........tuğbamm canım benım bu günleri boşa geçirme sakın çooook önemlı günlerdesın.....öncekı adet tarıhlerını hatırlayabılıyomusun ?
canım harıkam benım bana bazı arkadaşlar diyo adetim bıttı hemen kaldım diyo nasıl oluyo ondan sordum öyle oluyomu dıye ben takıntılı diyilim açıkcası herşeyı akışına bıraktım rahatım rabbım ne zaman nasip ederse ha bu ay ha diger ay hayırlısıyla saglıklı ve sorunsuz nasip etsinde inş. önemlı olan bu yanı yumurta akı şeklinde akıntıyı görmeden yumurtladım dıyemem dımı o akıntı olmadan yumurtlama olmuyomu canım çook soru sordum ama.................canımcım adet bitiminde hamile kalmış olman, senin hemen adet bitiminden sonra yumurtlamış olduğun anlamına gelir
eğer öyle bişeyden şüpheleniyosan tatlım belkide bu ağrı yerleşmeden kaynaklanıyor olabilir
yada üşütmüşsündür belkide çünkü hamilelik düşünmemiz için daha erken bence adetine 2 hafta var geçmek bilmez yoksa bu iki hafta sana
inşallah bu ay hamile kalıcaksın sibelim hayırlısıyla
o zaman bende yarım lt suya 3-4 tane inciri atıp kaynamaya başladıktan sonramı 6 dk tutucam sonra havuçları atıp 4 dk da öyle kaynatıcam dimii
yoksa kaynar suya atıp 6 dk haşlıcakmıyım
canım harıkam benım bana bazı arkadaşlar diyo adetim bıttı hemen kaldım diyo nasıl oluyo ondan sordum öyle oluyomu dıye ben takıntılı diyilim açıkcası herşeyı akışına bıraktım rahatım rabbım ne zaman nasip ederse ha bu ay ha diger ay hayırlısıyla saglıklı ve sorunsuz nasip etsinde inş. önemlı olan bu yanı yumurta akı şeklinde akıntıyı görmeden yumurtladım dıyemem dımı o akıntı olmadan yumurtlama olmuyomu canım çook soru sordum ama.................
tuğbacım senin adetin kaç günde oluyor,en güzeli ordan bilirsin,yumurtladıktan 14 gün sonra adet oluyosun,ben bunu çok denedim,yumurta akı kıvamındaki akıntıyı gördükten tam 14 gün sonra adet oldum hep,bak geçen ay 22.günümde oldu o akıntı,koy üstüne 14 gün 36.gün adet oldum yani,adetim hiç düzenli değil benim o yüzden akıntımı takip etmeye çalışıyorum.
bir pericim canım aşırı sinirlilik halim var sadece
mide bulantım falan yok cok sukur, goguslerim dokununca acıyor
ama mide bulantısı olmaması beni korkutuyor
merhaba sabina nasılsın..
gün aşırı çalışıyoruz daha napım hergün olurmıkı napsam canım..................evet canım 17 mayıs ve 14 nısan bu gecende 15 hazıran..........