Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

günaydın arkadaşlarım,herkese güzel bir gün diliyorum,adet zamanı gelenlere bebek,adeti yeni geçenlere bol yumurta diliyorum.

günaydın arkadaşlar nasılsınız işler yoğunlaşmadan bi kafamı uzatayım hatrınızı sorayım dedim:)

günaydın canım nasıl olalım kendı adıma uykum var....sabah çok zor kalktım sürüne sürüne.hala ayılamadım...

sen nasılsın?mirmirmirmir

sizlerede günaydın arkadaşlar ben iyiyim kızlar ne soracam ben hiç bişey takıp etmıyorum gün aşırı çalışıyoruz bugünde yumurtalıklar agrı yaptı acaba ilişkiden mi yoksa yumurlayacamda ondanmı ayın 15 şinden adet olmuştum agrıyı baya hıssettım.................

sizlerede günaydın arkadaşlar ben iyiyim kızlar ne soracam ben hiç bişey takıp etmıyorum gün aşırı çalışıyoruz bugünde yumurtalıklar agrı yaptı acaba ilişkiden mi yoksa yumurlayacamda ondanmı ayın 15 şinden adet olmuştum agrıyı baya hıssettım.................

tuğbacım yumurtlama sırasında da bazen böyle ağrı olurmuş,akıntın felan nasıl,kontrol ediyomusun hiç,ben valla sadece akıntımdan anlamaya çalışıyorum,tuğbacım aynı gün adet olmuşuz, yumurtlamamız yakın olkması lazım,bende pek akıntı felan yok.

kızlar neredeyse yarım saattir sayfanın açılmasını bekliyorum :eek:lmaz:

tuğbacım belki yumurtluyosundur tatlım hıı üff bu lafta çok komik yaa kaydirigubbakcemile3
eğer 15 iyse adet günün bu günler zamanı dimi
bazen banada oluyo öyle hatta ilişki sırasında oluyo bazen, hatta ben korkuyorum bidahaki sefere tekrar ağrırmı diye ama ağrımıyo

tuğbacım yumurtlama sırasında da bazen böyle ağrı olurmuş,akıntın felan nasıl,kontrol ediyomusun hiç,ben valla sadece akıntımdan anlamaya çalışıyorum,tuğbacım aynı gün adet olmuşuz, yumurtlamamız yakın olkması lazım,bende pek akıntı felan yok.
canım akıntım var ama öyle yogun degıl yumurta akı şeklınde olunca yumurtluyodun daha öyle gelmedı ......

kızlar neredeyse yarım saattir sayfanın açılmasını bekliyorum :eek:lmaz:

tuğbacım belki yumurtluyosundur tatlım hıı üff bu lafta çok komik yaa kaydirigubbakcemile3
eğer 15 iyse adet günün bu günler zamanı dimi
bazen banada oluyo öyle hatta ilişki sırasında oluyo bazen, hatta ben korkuyorum bidahaki sefere tekrar ağrırmı diye ama ağrımıyo
evet canım bu sabah ilişkiden sonra oldu agrı canım bıde neyı merakediyorum adet bıtımınde hemen hamıle kalmış olsam yıne yumurtlama belırtısı ve yumurtlama olurmu acaba :uhm:

yumurtlama zamanın oldugu için ağrı hıssetmıssındır canım benım.adet tarıhınden sonra 14 gün say yumurtlama tarıhını bulursun canım benım senınde tam 14 gune denk gelıyor gülüm bu hesaba göre

tuğbamm canım benım bu günleri boşa geçirme sakın çooook önemlı günlerdesın.....öncekı adet tarıhlerını hatırlayabılıyomusun ?

evet canım bu sabah ilişkiden sonra oldu agrı canım bıde neyı merakediyorum adet bıtımınde hemen hamıle kalmış olsam yıne yumurtlama belırtısı ve yumurtlama olurmu acaba :uhm:

canımcım adet bitiminde hamile kalmış olman, senin hemen adet bitiminden sonra yumurtlamış olduğun anlamına gelir
eğer öyle bişeyden şüpheleniyosan tatlım belkide bu ağrı yerleşmeden kaynaklanıyor olabilir
yada üşütmüşsündür belkide çünkü hamilelik düşünmemiz için daha erken bence adetine 2 hafta var geçmek bilmez yoksa bu iki hafta sana

sibelcim başlamam lazım aslında ama başlarım heralde yarın öbürgün de ben biraz korkuyorum zeytinyağı benim bağırsakları bozmasın yani alışığım her yemeğimi zeytinyağıyla yaparım ama sabah sabah hele bide incirle :))))))))

yaw kızlar şu inciri zeytinyagına şettirmenize gerek yokki

ben kaynatıp suyunu icmistim ve hamileyim :)

6-7 inciri kaynar suya atmıstım 20 dk kaynatmıstım beklemistim sogusun sonra aksam bi bardak sabah bi bardak ohh mis gibi :)

unutmayın 6-7 inciri yarım litre kaynayan suya atıp 20 dk kaynatıyorsunuz..

benden soylemesi..

yaw kızlar şu inciri zeytinyagına şettirmenize gerek yokki

ben kaynatıp suyunu icmistim ve hamileyim :)

6-7 inciri kaynar suya atmıstım 20 dk kaynatmıstım beklemistim sogusun sonra aksam bi bardak sabah bi bardak ohh mis gibi :)

unutmayın 6-7 inciri yarım litre kaynayan suya atıp 20 dk kaynatıyorsunuz..

benden soylemesi..

evet canım şu an bende kaynatıp içiyorum,ama ben havuçlu olan kürden yapıyorum,6 dk inciri kaynatıp sonra havuçları doğrayıp atıyorum 4 dk öyle kaynatıyorum,bu kür yumurtanın kolay çatlaması içinmiş,düşük yaptığım ay bende senin yaptığın gibi yapmıştım,gerçektende o ay 2 kez yumurtladım sanki,nerden biliyosun diceksin,o yumurta akı gibi akıntıdan o ay içinde 2 kez gördüm,ve hemile kaldım,aslında demekki doktorum biraz düzenli bir tedavi uygulasaydı,biraz kararlı olsaydı demek ben hamile kalırmışım.

X