- 11 Haziran 2007
- 3.239
- 0
- Konu Sahibi tugbamurat
- #3.821
delikafaduldenherkeslere günaydın.....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın arkadaşlar nasılsınız işler yoğunlaşmadan bi kafamı uzatayım hatrınızı sorayım dedim:)
sizlerede günaydın arkadaşlar ben iyiyim kızlar ne soracam ben hiç bişey takıp etmıyorum gün aşırı çalışıyoruz bugünde yumurtalıklar agrı yaptı acaba ilişkiden mi yoksa yumurlayacamda ondanmı ayın 15 şinden adet olmuştum agrıyı baya hıssettım.................
canım akıntım var ama öyle yogun degıl yumurta akı şeklınde olunca yumurtluyodun daha öyle gelmedı ......tuğbacım yumurtlama sırasında da bazen böyle ağrı olurmuş,akıntın felan nasıl,kontrol ediyomusun hiç,ben valla sadece akıntımdan anlamaya çalışıyorum,tuğbacım aynı gün adet olmuşuz, yumurtlamamız yakın olkması lazım,bende pek akıntı felan yok.
evet canım bu sabah ilişkiden sonra oldu agrı canım bıde neyı merakediyorum adet bıtımınde hemen hamıle kalmış olsam yıne yumurtlama belırtısı ve yumurtlama olurmu acaba :uhm:kızlar neredeyse yarım saattir sayfanın açılmasını bekliyorum lmaz:
tuğbacım belki yumurtluyosundur tatlım hıı üff bu lafta çok komik yaa kaydirigubbakcemile3
eğer 15 iyse adet günün bu günler zamanı dimi
bazen banada oluyo öyle hatta ilişki sırasında oluyo bazen, hatta ben korkuyorum bidahaki sefere tekrar ağrırmı diye ama ağrımıyo
sizlerede günaydın arkadaşlar ben iyiyim kızlar ne soracam ben hiç bişey takıp etmıyorum gün aşırı çalışıyoruz bugünde yumurtalıklar agrı yaptı acaba ilişkiden mi yoksa yumurlayacamda ondanmı ayın 15 şinden adet olmuştum agrıyı baya hıssettım.................
evet canım bu sabah ilişkiden sonra oldu agrı canım bıde neyı merakediyorum adet bıtımınde hemen hamıle kalmış olsam yıne yumurtlama belırtısı ve yumurtlama olurmu acaba :uhm:
canım akıntım var ama öyle yogun degıl yumurta akı şeklınde olunca yumurtluyodun daha öyle gelmedı ......
yaw kızlar şu inciri zeytinyagına şettirmenize gerek yokki
ben kaynatıp suyunu icmistim ve hamileyim :)
6-7 inciri kaynar suya atmıstım 20 dk kaynatmıstım beklemistim sogusun sonra aksam bi bardak sabah bi bardak ohh mis gibi :)
unutmayın 6-7 inciri yarım litre kaynayan suya atıp 20 dk kaynatıyorsunuz..
benden soylemesi..