Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

e kızlar şimdi ben bu ay neler yapsam acaba
incir yiyim bol bol bide tarçın duymuştum ben yanlış hatırlamıyosam
eşime tarçın yedireyim bide keçiboynuzu pekmezi vereyim
başka napiiimmm

enrikam ballı çörek otu ve tarçın karışımı yapabilirsin tatlım bu karışımı hem eşin hem sen kullanabilirsin...bu karışımında çok faydalı olduğunu söylüyolar aynı klomen gibi etkili oluyormuş...istersen incirde deneye bilirsin ama ikisinide aynı anda uygulama canım

kızlar galiba geldi beklenen misafir adetoluyorum sanırım
2 damlayla açılışı yaptık bakalım devamı günün ilerleyen saatlerinde gelir heralde :))
canım benım napacan hakkında hayırlısı demek buymuş inş. bidahaki aya bebiş misafirin gelir canım..........

e kızlar şimdi ben bu ay neler yapsam acaba
incir yiyim bol bol bide tarçın duymuştum ben yanlış hatırlamıyosam
eşime tarçın yedireyim bide keçiboynuzu pekmezi vereyim
başka napiiimmm

ben incir yiyorum canım hergün 1 yada 2 tane..keciboynuzu pekmezı alamadım daha eşime.önümüzdekı ay alıcam sürem bitmedi ya onun için acele etmıyorum.

sen incir ve keçiboynuzu olayına başla bugünden tezi yok gülüm.

slm kızlar..herkeze ii haftalar
ayşeciğim ve tuğbacığım doğumgünleriniz kutlu olsun canlarıma.s.a.s.inşallah birdaha ki yaşınıza bebişlerinizle girersiniz:dance::dance::dance:

inşallah canım benım sağol.

pazargünü izmitteydık daha dogrusu cumartesıden gelmıstık canım arkadaslara. bigece kaldık pazar gunude gölbaşı dıye bıyere kahvaltıya gittik çok güzel...
dedım kı acaba sabina neresınde izmitin...

inşallah canım benım sağol.

pazargünü izmitteydık daha dogrusu cumartesıden gelmıstık canım arkadaslara. bigece kaldık pazar gunude gölbaşı dıye bıyere kahvaltıya gittik çok güzel...
dedım kı acaba sabina neresınde izmitin...

canım benim yaa ben izmitte değilim bitanem gebze deyim
canım akıntın varmı senin ya benim biraz akıntım var
düşünüyorum acaba incir küründen mi kaynaklanıyo yoksa,enfeksiyon mu kaptım diye
yumurtlama günümede daha var bu kadar erken olamaz
bu gün adetimin 9, günümdeyim daha

enrikam ballı çörek otu ve tarçın karışımı yapabilirsin tatlım bu karışımı hem eşin hem sen kullanabilirsin...bu karışımında çok faydalı olduğunu söylüyolar aynı klomen gibi etkili oluyormuş...istersen incirde deneye bilirsin ama ikisinide aynı anda uygulama canım

tamam canım 2sinden birini deniyim en iyisi bu ay

canım benım napacan hakkında hayırlısı demek buymuş inş. bidahaki aya bebiş misafirin gelir canım..........

evet tatlım hayırlısı neyse o olsun hakkımızda

kızlarr yasemın daha gelmıyomu :uhm:buraya hıç daha görmedım nerde haberınız varmı:uhm:

bende görmedim cnm 2 gündür merak ettim açıkçası

ben incir yiyorum canım hergün 1 yada 2 tane..keciboynuzu pekmezı alamadım daha eşime.önümüzdekı ay alıcam sürem bitmedi ya onun için acele etmıyorum.

sen incir ve keçiboynuzu olayına başla bugünden tezi yok gülüm.

ben başlattım pekmeze eşimi bende incir yerim bol bol nasip ya güzelim
ben bu ay akıntılarımdan dolayı biraz ümitliydim çünkü ben her ay adet öncesi kuruluk yaşarım ama bu ay hep nemliydi şimdi onu düşünüyorum niye nemliydi enfeksiyon falan yoktur inşallah böbreklerimden olabilirmi acaba

ben geldim kızlar nasılsınız bakalım
enrika,yasemin,esterya,sibela,tugbamurat(bu arada doğum günün kutlu olsun canım)birperi daha kimler vardı aklıma geledi hepiniz iyisinizdir inşallah ben pek giremiyorum malum ay sonu geldi hesaplar faturalar oldum kazan gibi ama sizleride merak ediyorum varmı bir hamiş kimler ne yaptı diyekaydirigubbakcemile2
bu arada biz yasağı bitirdiksositososito çalışmalara başladık :eek:temmuz memmuz hak getire başladık işte beklemedenalkisalkisalkisbakalım ne zaman kısmet olacak bizede bebiş allahım hepimiz için hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah:Saruboceq:

bu arada ne güzel kızlar ya eşlerinize yediriyorsunuz aferin size ve eşlerinize bizimki öldürsen yemiyor ne denediysem yediremedim şimdide hiç yemez artık daha yemedim hamile kaldın der şimdide yemicem der ne yapalım işimiz allaha kaldı ben artık onun yerinede çifter çifter yerim:)))

canım benim yaa ben izmitte değilim bitanem gebze deyim
canım akıntın varmı senin ya benim biraz akıntım var
düşünüyorum acaba incir küründen mi kaynaklanıyo yoksa,enfeksiyon mu kaptım diye
yumurtlama günümede daha var bu kadar erken olamaz
bu gün adetimin 9, günümdeyim daha[/QUOT

anladım gülüm

akinti bendede var ama çok değil arada... ama sanırım incir küründen kaynaklanan bir durum var. kasıklarımda falan zaman zaman agrı oluyor canım.

birde sanki daha nemli gibi ortam

sabinam akıntının rengi kötü degılse bırde sıkıntı yapmana gerek yok.enfeksıyon kapsan idrarını yaparken yanma veya batma olur gülüm.

bizimki bana göre incir küründen kaynaklanıyo..

ben geldim kızlar nasılsınız bakalım
enrika,yasemin,esterya,sibela,tugbamurat(bu arada doğum günün kutlu olsun canım)birperi daha kimler vardı aklıma geledi hepiniz iyisinizdir inşallah ben pek giremiyorum malum ay sonu geldi hesaplar faturalar oldum kazan gibi ama sizleride merak ediyorum varmı bir hamiş kimler ne yaptı diyekaydirigubbakcemile2
bu arada biz yasağı bitirdiksositososito çalışmalara başladık :eek:temmuz memmuz hak getire başladık işte beklemedenalkisalkisalkisbakalım ne zaman kısmet olacak bizede bebiş allahım hepimiz için hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah:Saruboceq:

hoşgeldın canım.inşallah en kısa zamanda güzel haberlerını alırız ..bu ay bütün kızlar yoğun çalısacak anlasılan. hadı hayırlısı bakalım...en gec agustosta hamıle patlaması yasıycaz gibi....kaydirigubbakcemile2

doktor ne kadar süre vermıstı canım sana...ne durumdaydın?

hoşgeldın canım.inşallah en kısa zamanda güzel haberlerını alırız ..bu ay bütün kızlar yoğun çalısacak anlasılan. hadı hayırlısı bakalım...en gec agustosta hamıle patlaması yasıycaz gibi....kaydirigubbakcemile2

doktor ne kadar süre vermıstı canım sana...ne durumdaydın?
sağol canım benim
ben nisanda kürtaj oldum doktor 3 ay korun dedi yani temmuzda bitiyordu biz azcık erkene aldık:kedi:bekleyemedik zaten temmuza ne kalmıştı şurda dimi ya bakalım artık kısmet ne zaman olacak allahım aynı acıları yaşatmasın bir daha bu sefer hayırla ve sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimizi:Saruboceq:

sabinam akıntının rengi kötü degılse bırde sıkıntı yapmana gerek yok.enfeksıyon kapsan idrarını yaparken yanma veya batma olur gülüm.

bizimki bana göre incir küründen kaynaklanıyo..

canım inşallah öyledir ya ama benim sanki idarımı yaparken biraz yanmam var gibi:KK43:(
ama çok değil böbreklerimde taş ta var belki yanmam o yüzden olabilir
hayırlısı artık

X