Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

malesef tuğbacım hiç haber yok ve çok merak ediyoruzz

peki inciri cevizle beraber yesem bi sakıncası olurmuki
yani ceviz zaten hamilelikte mutlaka yenmelide
inciri bilmiyorum
valla çok sevmeme rağmen baharatı falan kestim yemiyorum nolur nolmaz
dediğin gibi güzelim

harikam yemekten zarar gelmez, ye afiyet olsun, yarasın canım benim,(valla canım çekti şimdi bak) kür uygulama diyorum ben,bişeylerin suyunu yağını içme şimdilik,adet olursan(kii inşallah olmazsın) 2-3.günlerinde başla sen,inşallah bi sürü yumurtamız olur.

kızlar ben bal tarçın ve çörek otu birleşiminide tavsıye ederım ben ilk hamileliğimde ilk ay hamile kalamamıştım ikinci ay bu karışımı yaptım yedim ve hamileydim şimdi yine yapıcam yarın başlıyım dıyorum kk dan okuyup uygulamıştım sizde bi araştırın yapın........

onu bende çok duydum tuğbacım,yani bu konuştuklarımızın gerçekten faydasını gören çok,belki bizede faydası olacak,ne kaybederiz deneyelim,öyle hiçbişey yapmadan beklemekten iyidir.

pirpericiğim keçi boynuzu petmezini marketlerden bulabilirsin canım
benim kociş 4 aydır kullnıyo
sabah ve gece yatmadan önce bir yemek kaşığı
bu arada keçi boynuzu petmezinin kan yapma özelliği olduğundan kanda pıhtılaşma yani plt (trombosit değerlerini yükseltiyo canım bilgin olsun..
o yüzden eşine petmez kullndıracaksan günde birtanede bebe aspirini kullnsın
bizim öyle olmuştu ikimizde petmezi kullndık bende kansızlık var diye bende kulanmıştım ve hemogram tahlili yaptırdık plt çok yüksek çıktı ikimizinde, benim dr de hemen bize kan yapıcı birşey kullnıp kullnmadığımızı sordu kullndık deyince bebe aspirini önermişti canım

hımmm anladım canım.bebe aspirinide alalım ozaman ....sağol uyarın için.:1hug:

peki inciri kaseye koyduk,üstüne inciri yatırdık,üsütnü kapattık,sabah kalktık yedik,içindeki yağı napcaz????akşam tekrar içine incirmi koyacaz????

valla sibelacığım aynı şeyi bende düşündüm ama bende kafama göre yaptım 2 gün aynı yağı kullndım bu akşam yağı değiştircem artık

canlarım hepinize iyi aksamlar ben çıkıyorum yarın inşallah görüşmek üzere....

yasemın canım benım çok büyük geçmiş olsun tatlım allah sabırlar versin güç versin. hiç birzaman tevekkulü elden bırakmayalım ... herşey ondan.... belkı sınıyo yaradan bizi.... sonunda dileklerimizi verıcek ama hepımıze ...dualarımızı kabul edıcek ....dualarım senınle gülüm...

selam canlarım sabah 9 da gittik tıp fakültesine 4 de ancak geldik....o üzüntünün ardından yorgunlukta cabası oldu....ilk olarak hocayla görüştük...herşeyi anlattım ...önce genetik ana bilim dalına sevk etti...orda pozitif bir hoca ilgilendi bizimle..onunda eşi 4 defa 4 aylık bebeklerini kaybetmişler ve 5.sinde tüp bebekle ikizleri olmuş...onun için çok iyianlıyoruz sizi dedi...bebekler ikiz ve çok küçük oldukları için kürtetajla metaryal alınması çok zor büyük ihtimal dna ları karışır ve bize doğru sonuç vermez dedi...12 haftalk falan olsa kolay olurdu dedi...seni ve eşini araştıracağız kromozom açısından dedi ve pıhtılaşma sorunu araştırılacak....yarın sabah kan verelim diye kararlaştırdık ve ayrıldık ordan sonuçlar 25 günde falan çıkıyormuş zaten....sonra tekrar kadın doğum hocasın gittik...uyuyarak küreteja karar verdik ve cuma günü alabilirim dedi..anestezi uzmanı ile görüştük kan verdik ve ultrasona girdim ...meleklerim ayrılmış iyice birbirinden ve kalp sesleri yok yine...cuma günü kürtaj olayım ona göre bi yol çizeceğiz....burdaki sonuçlar çıksın kızlar ankara yada istanbulda iyi bir genetik ve tüp bebek merkeziyle görüşmeyi planlıyorum.....şimdilik bu kadar...sabaha kadar uyuyamadaım yandım resmen cayır cayır...her uyandığımda allahım ne olur rüya olsun dedim ama malesef rüya değildi....ağlamaktan başka bişey gelmiyor elimden ....hepinizi öpüyorum canlarım....

enrikam çok şükür dünden daha iyiym canım....iyi olmaya çalışacağım ....sen nasılsın....

selam canlarım sabah 9 da gittik tıp fakültesine 4 de ancak geldik....o üzüntünün ardından yorgunlukta cabası oldu....ilk olarak hocayla görüştük...herşeyi anlattım ...önce genetik ana bilim dalına sevk etti...orda pozitif bir hoca ilgilendi bizimle..onunda eşi 4 defa 4 aylık bebeklerini kaybetmişler ve 5.sinde tüp bebekle ikizleri olmuş...onun için çok iyianlıyoruz sizi dedi...bebekler ikiz ve çok küçük oldukları için kürtetajla metaryal alınması çok zor büyük ihtimal dna ları karışır ve bize doğru sonuç vermez dedi...12 haftalk falan olsa kolay olurdu dedi...seni ve eşini araştıracağız kromozom açısından dedi ve pıhtılaşma sorunu araştırılacak....yarın sabah kan verelim diye kararlaştırdık ve ayrıldık ordan sonuçlar 25 günde falan çıkıyormuş zaten....sonra tekrar kadın doğum hocasın gittik...uyuyarak küreteja karar verdik ve cuma günü alabilirim dedi..anestezi uzmanı ile görüştük kan verdik ve ultrasona girdim ...meleklerim ayrılmış iyice birbirinden ve kalp sesleri yok yine...cuma günü kürtaj olayım ona göre bi yol çizeceğiz....burdaki sonuçlar çıksın kızlar ankara yada istanbulda iyi bir genetik ve tüp bebek merkeziyle görüşmeyi planlıyorum.....şimdilik bu kadar...sabaha kadar uyuyamadaım yandım resmen cayır cayır...her uyandığımda allahım ne olur rüya olsun dedim ama malesef rüya değildi....ağlamaktan başka bişey gelmiyor elimden ....hepinizi öpüyorum canlarım....

yasemin herşeyin hayırlısı artık canım..üzülme demekki hayırlısı buymuş...rabbim sabır ve dayanma gücü versin...rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin herkeze

amin sabinacığım...inan elimde değil üzülmemek...aynı acıyı ikinci kez yaşayınca...ama çok şükür beteride olabilirdi diyoruz...desteğin içi sağol canım....

evet hayatım çok daha kötüsü olabilirdi
napalım bi kaç ay sonra büyür bebeklerin karnında
önünde sonunda anne olacaksın yasemincim zamanı bu zaman değilmiş
allah bu acılara alıştırmasın bzleri bu son olsun umarım arkadaşım hepimiz için
çok dua ediyorum böyle
allah gönlümüzdekileri en hayırlı olacak şekilde versin bizlere en doğru zamanda
canım arkadaşım benim iyiki tanımışım seni

güzel arkadasımbenım allah herzaman herseyın hayırlısını versın hakkımızda.bu ne olursa olsun. ve gülüm bu yaşadıgın artık son acı olsun inşallah.senın için bütün arkadaslarım için dua ediyorum.allahım kucağımızı boş bırakmasın hayırlısıyla tez vakıtlerde gelsın yavrularımız bızlere.

unutma allahım duaları gerı cevırmez.
unutma okadar ilerlediki tıp çaresiz dıyede bırsey yok .

bugün olmadıysa yarın olacak.allahım yüzümüze gülecek.seneye bebeklerımız kucagımızda olucak.gönlünü ferah tut gülüm.yeterki inancını umudunu yitirme...

istemek başarmanın yarısıdır...çokistiyomusun oldu say.......

çok çok öpüyorum senı güzel arkadasım.......:1hug:

slm kızlar bende sua adetımı bır oluyum hemen baslıyacam kurtaj olmadım bazı arkadaslar kurtaj olmamıssın bekleme grek yok dıolar ne kadaar dogru kı

günaydın herkese ....

enrikam sıra sende şimdi senden gelecek haberlere yoğunlastık ...

esterya sen nasılsın? hamilelikler ilgili bir şikayet varmı canım ?

X