Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

canım benım inş. kalp seslerini duyacaksın hemde gümbür gümbür sen meraketme annesi sen kendını strese sokma herşey yolunda olacak rabbimin izniyle ben buna kalpten inanıyorum canım bende senı öpüyorum canımmm

canım benım adetim daha bitemedıkı çalışmalar başlasın bitmesını beklıyorum bu ay uzun sürdü bu ay baya streslıydım ondan kaynaklanıyo zannedersem hayırlısı olsun hakımızda canım

evet hakkımızda hayırlısı herşeyın canım benım şimdi benım bir ay bitmiş olacak adetten sonra baslasammı acaba çalısmalara :uhm: yoksa bir ay daha geçsemı tahammulumde yok beklemeye ama...napsamkııı acabaa:uhm:

sibelcim selam tatlımm nasılsın bakalım senin çalışmalar nasıl bu ay umutluyuz dimi ikimizde
esterya konusunda sana çok katılıyorum umarım bu korkulu hallerinin en yakın zamanda yerini sevinç alır

canım bence bekle derim 1 ay daha acele etme rahmın ve beynın dinlensın ben 7 ay bekledım tabı sen bilirsin benımde tahammulum yok diyodum ama ay dediğin nekı bi bakmışın geçmiş dr ne dedi oda önemlı gerçi bana 3 ay verdi ben kendım 7 ay bekledım....

canım benım duyacaksın tabı kalp seslerını hersey yolunda gıdecek sıkıntı yapma hiç kendıne insan ister ıstemez endıse duyuyor tabı ama rahat ol sen.bizez güzel haberlerlede dön.

:CüvCüv::BEKLEME LİSTEMİZ:CüvCüv:
1-yasemin66...........canım yasemınımız alkisalkisalkis:HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEEE:teytey:hihoyyytRABBİM NAZARLARDAN KORUSUN
2-entrika.................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
3-tugbamurat...........korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
4-kanarya............... korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
5-suhenza.............. 1 agustos KALAN SÜRE 1 buçuk ay
6-lansor17................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
7-easy.....................TOPİGİMİZİN İLKalkisalkisalkis HAMİLESİ:CüvCüv::RABBİM NAZARLARDAN KORUSUN
8-umut sevgim.........koruma süresi bitti bayram hihoyyyt
9-gulkurusu.............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
10-kubram..............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
11-osmak...............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
12-sudenazxxx........1temmuzKALAN SÜRE 15 gün
13-nılufersahh...........korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
14-fatima38...............HAMİLEEEEEEEEEEEEalkisalkisalkisRABBİM NAZARLARDAN KORUSUN
15-ebruli22...............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
16-hpt-honey............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
17-boncuk32............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
18-plum12...............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
19-nazcım...............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
20-eklektik..............1temmuzKALAN SÜRE 15 gün
21-xxxxxangel..........korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
22-nesrin..................8temmuz KALAN SÜRE 20 gün
23-dilay8...................24 haziranKALAN SÜRE 9 gün
24-nazliozger.............korunma süresi bitti bayram
25-esterya.................HAMİLEEEEEEEEEEEEEE alkisalkisalkisRABBİM NAZARLARDAN KORUSUN
26-nurhayatk..............hihoyyyt
27-busem68...............1 kasım KALAN SÜRE 4 buçuk ay
28-empty002..............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
29-belenay.................1 temmuz KALAN SÜRE 15 gün
30-sibela....................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
31-sinemyet...............2agustos KALAN SÜRE 1 buçuk ay
32-megryann..............hihoyyyt
33-büşra44.................20temmuzKALAN SÜRE1 ay
34-sabına...................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
35-biperi....................25 temmuz KALAN SÜRE1 ay
36-bilgen82................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
37-esra83..................1 agustos KALAN SÜRE 1 buçuk ay
:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

listede olmak isteyen arkadaşlar varsa korunma süresinin ne zaman bittigini belirtirlerse listeye eklerim herkese sevgileeerr
korunma süresi biten arkadaşlarımıza rabbim tez vakitte saglıklı sorunsuz ve hayırlı hamilelikler nasip eylesin inş. amiiin dualarımız onlarla:Saruboceq:

canım arkadaşlarım ben çıkmak zorundayım eşimin yengesinin babannesi ölmüştü bugun 7 si var kurana gidecem evimi toparlayıp akşama görüşürüz hepiniz öpüldünüz canlarım.............

doktorum iki ay demıstı..napıyım beklıyım barı dayanabılırsem hakkımızda hayırlısı artık..rahımın dınlenmesıde lazım tabı zorlamamak gerek...

kıslarrr duydunuzmu gülben ergen ikizlerını dünyaya getirmiş...iki oglan dahaaa.. 7 aylık dogdular ama saglıkları gayet ıyıymıs.süper dimiiii

ay ben o kadından hiiçmi hiç hazetmem ama :umursamaz: sevindim tabi allah analı babalı büyütsün diyelim
darısı başımıza :Saruboceq:
hemde 2 erkek daha hııı :1no2:

ay ben o kadından hiiçmi hiç hazetmem ama :umursamaz: sevindim tabi allah analı babalı büyütsün diyelim

evet bende sevmemde kendılerını hamıle dıye sıcak geliyodu bana...2 erkek daha evet :))))

sibelcim selam tatlımm nasılsın bakalım senin çalışmalar nasıl bu ay umutluyuz dimi ikimizde
esterya konusunda sana çok katılıyorum umarım bu korkulu hallerinin en yakın zamanda yerini sevinç alır

iyiyim harikacım sağol canım benim,evet canım bu ay çalışmalardan umutluyuz tabikide,umudu kaybetmek yok(arasıra kaybediyorum ama neyse çabuk buluyorum)incir kürü yapıyorum ben,kocama işte biliyosun folic veriyorum,ama bu ay da olmazsa kesin keçiboynuzu kürü yapacam,sperm için desem hayatta içmez ama nette okudum, saraçoğlu özellikle sigara içenler için aynı kürü tavsiye ediyor,bende yazıdan çıktı aldım,onu okutacam kesin içer o zaman harikacım.Ama inşallah gerek kalmaz tabii,inşallah ikimizde bu ay hamile kalacaz inşallah.

enrikam 5 gün kaldı canım...ay çok heyecenlıyım...sibelciğim senin adetine kaç gün vardı...

harikacım gıcık bi durum dimiii,biz bi tane bulamıyoruz kadın arka arkaya doğurdukça doğurdu,hey maşallahhh ne diyelim,ben severim o kadını,çok pozitif bir kadın hep gülüyor,bana gülen insanlar çok sempatik gelir,şimdi sen bu kadını sevmiyormuşsun ama,sende bana çok pozitif geliyosun,belki gülen gözlerini görmüyorum ama,yazdıklarından çok güler yüzlü olduğunu algılıyorum.

sibelciğim emin ol çok güzel bir yüzü var harikamın...içinin güzelliği dışına yansımış....

enrikam 5 gün kaldı canım...ay çok heyecenlıyım...sibelciğim senin adetine kaç gün vardı...

canım benim adetim daha yeni bitti,yumurtlama evresine geçecem inşallah en yakın zamanda,güzel güzel yumurtlamak için elimden geleni yapıyorum(gıd gıd gıd)yani henüz çok erken yaseminim.

yaseminim seninde yüzün kalbin gibiyse,eminim seninde çok güzel bir yüzün vardır,insan bi süre sonra konuştuğu insanın yüzünü merak ediyor dimi,valla ben merak etmeye başladım.

canım benim adetim daha yeni bitti,yumurtlama evresine geçecem inşallah en yakın zamanda,güzel güzel yumurtlamak için elimden geleni yapıyorum(gıd gıd gıd)yani henüz çok erken yaseminim.

tamam canım...güzel güzel gıdakla bu ay..hadi bakalım kolay gelsin sana....opuyorumnanaktanzemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…