Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

pericim bende gördüm çok güzelsin gerçekten
allahım herşeyi gönlüne göre versin
en kısa zamanda bi bebişle şenlendirsin yuvanızı

iyiyim canım sen nasılsın
nasıl oldun var mı sancın
benim adet nerdeyse bitmek üzere canım ama hala sancım var ya ilk defa böyle oluyo normalde adetlerim hiç sancısız olurdu

benımde 2 gün sancım zaman zaman yokluyo tatlım. daha ıyıyım.çok zorlamıyo.ama öncekınden fazla gelıyo sankı

daha bir hafta yokmuydu senın. hem bazen belırtıde vermeyebılıyo.bıkac gun sonrasında bulantıyla bellı edıyomus ozamanda

benim haftaya pzt günü beklenen adet tarihim
erkenmi daha belirtiler için

belli olmazkı canım..bence daha erken gibi haftasonuna doğru öncesinde belirti verırse eğer başlar ama dedım ya bazen hıc anlamıyomuşsun bıle....günü geçtikten sonra acaba neden dıye test yaptırıp anlayan arkadasım var.

benımde 2 gün sancım zaman zaman yokluyo tatlım. daha ıyıyım.çok zorlamıyo.ama öncekınden fazla gelıyo sankı

benimde eskiye nazaran daha çok geldi canım
ama ben duş alınca benim kırmızılar kesiliyo nedense... dayanamadım dün duş almıştım bugünde nerdeyse bitmek üzere hemen kesildi
periciğim canım bende incir kürüne başladım bakalım hayırlısı bu ay çok çalışıcam
olmassa bidaki ay da preseed kullanmayı düşünüyorum bakalım inşallah gerek kalmaz

enrikam lutfen beni ornek al biliyorsun hicbi belirtim yokru yavrukusum

evet haklısınız beklemeliyim biraz
hemen ümitsizliğe kapılmıyım zaten daha neredeyse 1 hafta var
yanlız bişey sorcam eğer hamileysek ateş yükseliyomuydu
amaan gerçi benim geçen ay hep yüksekti ateşim takip etmiştim ama hasta oldum işte
valla akışına bırakmak en güzeli kızlar
esteryamda hep diyodu hiçbi belirti yok diye yaseminde öyle

kizlar hamile olsamda asla bu topicten vazgecmiycem, cunku hepinizin destegine fena halde ihtiyacım var
beni yalnız bırakmayın oldu mu ?

hayatım güzel hamilem
amanda bebişi varmış göbeğinde
allahım tamamına erdirsin sağsalım kucağına almayı nasip etsin inşalllaaaahhh

tabiki burdan dönmek yok valla bizi bırakıp başka yerlere gittiğini görürsem tutar kulağından geri getiririm uyarmadı demeee

evet guzelım ya akışına bırak..zaten geldiyse annesıne gelmıstir kuzucuk.insan sabredemıyo bılıyorum tabı ama hayırlısı canım ya inşallah tutunmustur tatlişkom.

bide illa belirti olmuyo tabı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…