Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

yaseminim seninde yüzün kalbin gibiyse,eminim seninde çok güzel bir yüzün vardır,insan bi süre sonra konuştuğu insanın yüzünü merak ediyor dimi,valla ben merak etmeye başladım.

ay sibelciğim o senin güzelliğin...benide enrikam gördü o söylesin :)))opuyorumnanaktan

amin sibel ya benim az kaldı haftaya salı gibi adet olmazsam çrş test yaparım ay ne güzel olur bide çifti bulursam benden 1 hafta kadar sonrada senn

enrikam 5 gün kaldı canım...ay çok heyecenlıyım...sibelciğim senin adetine kaç gün vardı...

evet yasemin pekte bi belirtim yok ama tatlım ya üfff

teşekkür ederim canım arkadaşım
ben seni gördüm ne kadar alımlı ve güleryüzlü olduğunu biliyorum
ama sen beni görmedin özelden msj atamıyorumki sana msn adresimi veremiyorum gerçi bende gündüzleri açamıyorum şirkette yasak ancak evde

sibelciğim emin ol çok güzel bir yüzü var harikamın...içinin güzelliği dışına yansımış....

aayyy teşekkür ederim ya ne güzel sözler bunlar

ay sibelciğim o senin güzelliğin...benide enrikam gördü o söylesin :)))opuyorumnanaktan

yasemin tam bir esmer bomba sibelcim gerçekten güzel bi hatun

ya ne kadar tuhaf değilmi yazışarak yakınlaşıyoruz seviyoruz özlüyoruz güveniyoruz birbirimizi ve hiç görmeden
ben şimdilik gördüklerimde hiç şaşırmadım hep hayal ettiğim gibi buldum
açıkçası tuğbayı,belenayı ve periyide görmeyi çok isterimm

kızlar ben çıkacağım birazdan izin aldım öğleden sonra için...artık eve geçince inşallah yazarım size...başladı pıt pıtlarım zor nefes alıyorum inanın.....

kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

dr un tavsiyesi ile baska bir lab da tekrar beta hcg yaptırdım degerim 198 cıktı............

sasırdım kaldım kızlar yaaaaaaaaaaa..

Ahhh tas kafam dr un dedigi gunden once sen ne kan testi yaparsın ki...

simdi hangi lab dogru kızlar ya :) :) :)

esterya yemin ederim şuan gözlerim dolu dolu
öyle mutlu oldumki
ya ancak bu haber beni böyle sevindirirdi
canım arkadaşımmm
bak gördünmü işte yaa
:teytey::teytey::teytey::teytey:

amin esteryacım ya
bak herşey yoluna girmeye başladı zaten
canım kese ne zaman görünürmüş
ne zaman gel dedi dr

ay enrikam canım benim ya insallah bu sefer hepimiz icin hersey yolunda gider bebegim ya

canım görüyomusun bak gözün aydın.hersey yolunda gıtmeye basladı. kendını üzdüğünle kaldın. allahım insallah böyle devam etsin mutlulugun ....

canım benım albumde bikac tane fotom var. düğünden.bakmamısmıydınız dahaaa

bende sizi çok merak edıyorum ayrıca...ama eminim bugüzel yüreklerın arkasından aynı güzellikte yüzler cıkar canlarım

canım yaaa valla hamilesin sen yaa,heyecan yapma aman sakin ol esteryam,hadi yaa inşallah böyle güzel haberler bizimde hormonlarımızı tetikliyor, bu yüzden ne kadar çok hamile kalan olursa o kadar iyi

teşekkür ederim canım arkadaşım
ben seni gördüm ne kadar alımlı ve güleryüzlü olduğunu biliyorum
ama sen beni görmedin özelden msj atamıyorumki sana msn adresimi veremiyorum gerçi bende gündüzleri açamıyorum şirkette yasak ancak evde

sende resim eklesen,neden eklemiyosun,ben sırf sizler bakın diye koydum,bi süre sonra hepsini silecem..

slm kızlar nasılsınız?umarım herkez iyidir
esterya gözün aydın canımmmm :teytey::teytey::teytey:

çok tebrikk ederimm...tabiki son gittiğin labaratuar doğru...bende hamile olduğum zmaan ilk özel poliklinikte yaptırmıştım 0.02 çıkmıştı düşün ngatif dediler..3 gün sonra adet gelmeynce şüphelendim devlet hast de yaptırdım 279 çıkmıştı..tabi sağlıklı değilmiş gitti o ayrı ama her yere bu kan testlerinde güvenlmio..Ne güsel bakk çok iyi b yükselme hayırlı olsunn..Allah sağlıkla kucağına almayı nasip edr inşallahh

kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr pir perinin fotolarını gordugunuzmu
yaw hakkaten peri kızı gibiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

kızlar nereye kaçtınız ya :gitme::gitme:
off ben geldim siz gittinizsenağlamasenağlamasenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…