- 15 Ocak 2007
- 5.855
- 3
-
- Konu Sahibi tugbamurat
- #3.281
yaseminim seninde yüzün kalbin gibiyse,eminim seninde çok güzel bir yüzün vardır,insan bi süre sonra konuştuğu insanın yüzünü merak ediyor dimi,valla ben merak etmeye başladım.
iyiyim harikacım sağol canım benim,evet canım bu ay çalışmalardan umutluyuz tabikide,umudu kaybetmek yok(arasıra kaybediyorum ama neyse çabuk buluyorum)incir kürü yapıyorum ben,kocama işte biliyosun folic veriyorum,ama bu ay da olmazsa kesin keçiboynuzu kürü yapacam,sperm için desem hayatta içmez ama nette okudum, saraçoğlu özellikle sigara içenler için aynı kürü tavsiye ediyor,bende yazıdan çıktı aldım,onu okutacam kesin içer o zaman harikacım.Ama inşallah gerek kalmaz tabii,inşallah ikimizde bu ay hamile kalacaz inşallah.
enrikam 5 gün kaldı canım...ay çok heyecenlıyım...sibelciğim senin adetine kaç gün vardı...
harikacım gıcık bi durum dimiii,biz bi tane bulamıyoruz kadın arka arkaya doğurdukça doğurdu,hey maşallahhh ne diyelim,ben severim o kadını,çok pozitif bir kadın hep gülüyor,bana gülen insanlar çok sempatik gelir,şimdi sen bu kadını sevmiyormuşsun ama,sende bana çok pozitif geliyosun,belki gülen gözlerini görmüyorum ama,yazdıklarından çok güler yüzlü olduğunu algılıyorum.
sibelciğim emin ol çok güzel bir yüzü var harikamın...içinin güzelliği dışına yansımış....
ay sibelciğim o senin güzelliğin...benide enrikam gördü o söylesin :)))opuyorumnanaktan
ay enrikam canım benim ya insallah bu sefer hepimiz icin hersey yolunda gider bebegim ya
amin sibel ya benim az kaldı haftaya salı gibi adet olmazsam çrş test yaparım ay ne güzel olur bide çifti bulursam benden 1 hafta kadar sonrada senn
evet yasemin pekte bi belirtim yok ama tatlım ya üfff
teşekkür ederim canım arkadaşım
ben seni gördüm ne kadar alımlı ve güleryüzlü olduğunu biliyorum
ama sen beni görmedin özelden msj atamıyorumki sana msn adresimi veremiyorum gerçi bende gündüzleri açamıyorum şirkette yasak ancak evde
aayyy teşekkür ederim ya ne güzel sözler bunlar
yasemin tam bir esmer bomba sibelcim gerçekten güzel bi hatun
ya ne kadar tuhaf değilmi yazışarak yakınlaşıyoruz seviyoruz özlüyoruz güveniyoruz birbirimizi ve hiç görmeden
ben şimdilik gördüklerimde hiç şaşırmadım hep hayal ettiğim gibi buldum
açıkçası tuğbayı,belenayı ve periyide görmeyi çok isterimm
kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
dr un tavsiyesi ile baska bir lab da tekrar beta hcg yaptırdım degerim 198 cıktı............
sasırdım kaldım kızlar yaaaaaaaaaaa..
Ahhh tas kafam dr un dedigi gunden once sen ne kan testi yaparsın ki...
simdi hangi lab dogru kızlar ya :) :) :)
kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
dr un tavsiyesi ile baska bir lab da tekrar beta hcg yaptırdım degerim 198 cıktı............
sasırdım kaldım kızlar yaaaaaaaaaaa..
Ahhh tas kafam dr un dedigi gunden once sen ne kan testi yaparsın ki...
simdi hangi lab dogru kızlar ya :) :) :)
kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr pir perinin fotolarını gordugunuzmu
yaw hakkaten peri kızı gibiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii