Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

günaydın arkadaşlar eesteryam canım sıkma canını dr danışsan ama daha yenısın daha sonra artışı hızlanır hakında hayırlısı olsun canım

süper olur pericim başla incire
bu arada ben folici non stop içiyorum
hatta şimdi hani dr un yazdığı folici içiyorum acaba bitince solgarınkinimi alsam diyorum
kızlar siz neyinkini kullanıyosunuz

gülüm doktorum bana folıc asıt kullanmana gerek yok demıstı hamıle kalana kadar vücut dinlensın dıye sonra ben dınlermıyım doktordan doktora degısıyo cunku bu durumda gıtımeczaneden solgarın aldım tamamen bıtkısel dıye. dıgerlerı güya sentetık oluyomus.iyi dedım bende madem solgarın alayım.14-15 lira idi içinde 100 adet var ama.

esteryam sakın stres yapma..daha çok küçük canım..umutsuzluğada kapılma...bak hem dr un 15. gün baktır demiş...bence sabırla bekleyeceğiz canım...herşeyin zamanını bekle ne olur acele davranmak inin hiç birşeyi çözmüyor....

yasemincim benim güzel annem nasılsın bakalım
bugün önemli bi gün
2 demiydi tatlım randevun

canım enrikam....sorma ya şimdiden başladı heyecan iki buçukta canım...ve ben iki gündür ultrasona giriyorum rüyamda...ve pıtpıtlarımızı görüyoruz....allahım rüyalarım gerçek olsun ne olur :Saruboceq:

gülüm doktorum bana folıc asıt kullanmana gerek yok demıstı hamıle kalana kadar vücut dinlensın dıye sonra ben dınlermıyım doktordan doktora degısıyo cunku bu durumda gıtımeczaneden solgarın aldım tamamen bıtkısel dıye. dıgerlerı güya sentetık oluyomus.iyi dedım bende madem solgarın alayım.14-15 lira idi içinde 100 adet var ama.

benimkini dr yazıyo içinde 90 tane var ama günlük doz 3 draje
bende solgarınkini almayı düşünüyorum bu sefer ondan 1 tanemi alıyosun
bide içinde kalsiyum varmı onunda

günaydın arkadaşlar

günaydınn herkesee...

günaydın kızlar a.s.

canım enrikam....sorma ya şimdiden başladı heyecan iki buçukta canım...ve ben iki gündür ultrasona giriyorum rüyamda...ve pıtpıtlarımızı görüyoruz....allahım rüyalarım gerçek olsun ne olur :Saruboceq:

canım inş. gönlünün muradı olur ayy bende heycanlandım rabbım nasip ettiyse ikiz annesimi olcan ay ne güzel olurr ................

günaydın kızlar a.s.

canım benım kullandıgımda folıc plus farkediyomıkı ne marka olması hangı folıc asit olması :uhm:solgarın nasıl oluyo biraz açarmısın canım......

amiinnn canım bitanesinin pıtır pıtır zaten kalbi bakalım diğeri nolcak hayırlısı olsun tabi önce sonrada gönlünce olsun tatlım

canım inş. gönlünün muradı olur ayy bende heycanlandım rabbım nasip ettiyse ikiz annesimi olcan ay ne güzel olurr ................

tuğbam canım benim...heyecen ikiz mi tek mi ondan değil kuzum...rabbim ne verdiyse başım gözüm üstüme...bir daha kalp sesini duyabilecekmiyim sıkıntım o benim.....:çok üzgünüm: yani herşey yolundamı büyümüşmü meleğim....bunlar tek sıkıntım teyzesi....anne olmak çok zormuş canım...her dr randevusunda ömrümden ömür gidiyor....ama biliyorum meleğimi kucağıma aldığımda her gün ömrüme ömür katacak o benim opuyorumnanaktan

günaydın kızlarrrrrr
sabah sabah herkes gelmiş nerdeyse maşallah maşallah,
esteryam şu acele etmeyi bi bırakabilsen en azından varsada emin olacaksın yoksada ama testler için çok acele ettin bak şimdi belirsizlik içinde dahada kötü oldun dimii,belirsizlik daha kötü ALLAH sabır versin canım,bi kaç gün daha bekle bi test daha yap bari o zaman sanırım dahada netleşir.Allah gönlüne göre versin inşallah hamilesindir,şu endişeli halin mutluluktan uçan hale geçer inşallah.

evet canım dün kasıklarımdakı sancılardan sonra adet oldum bırden.bugün daha iyiyim artık.

sen nasılsın gülüm?hihoyyyt
canım benım adetim daha bitemedıkı çalışmalar başlasın bitmesını beklıyorum bu ay uzun sürdü bu ay baya streslıydım ondan kaynaklanıyo zannedersem hayırlısı olsun hakımızda canım

canım benım kullandıgımda folıc plus farkediyomıkı ne marka olması hangı folıc asit olması :uhm:solgarın nasıl oluyo biraz açarmısın canım......

tuğbacım bende folic plusu kullanıyorum çok uzun zamandır ama bu sefer markayı değiştireyim diyorum
solgarınki daha bitkisel içerikli olbilir diye düşündüm ama diğerinide bana dr lar yazmıştı tatlım hep iyi dr lar rahatça içebilirsin onuda

günaydın kızlar a.s.

canım baktım şimdi şişesını sadece folıc asıt dıyor 400 mg ve gunde birtane yemeklerle alıyorum.kalsiyum yok yanı anladıgım kadarıyla

tuğbam canım benim...heyecen ikiz mi tek mi ondan değil kuzum...rabbim ne verdiyse başım gözüm üstüme...bir daha kalp sesini duyabilecekmiyim sıkıntım o benim.....:çok üzgünüm: yani herşey yolundamı büyümüşmü meleğim....bunlar tek sıkıntım teyzesi....anne olmak çok zormuş canım...her dr randevusunda ömrümden ömür gidiyor....ama biliyorum meleğimi kucağıma aldığımda her gün ömrüme ömür katacak o benim opuyorumnanaktan

yaseminim hadi inşallah kulaklarında bu mutluluktan nasibini alıp bebişlerin kalp atışlarını duyar,merak etme herşey yolunda gidecek,sen rahat ol canım.

X