Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

akıntım yok dilaycım.kurtajtan bir hafta sonrada gittiğimde doktorum ulltrosonla bakmıstı tertemız rahım toparlamaya baslamıs demıstı...agrı devam ederse bende gitmeyı düşünüyorum doktora canım.
sagol ilgin için

kızlar ben size bişey söylücem
hani benim bacaklarıma tuhaf şeyler oluyo geceleri geriliyo falan demiştim ya ben onu görüştüm neymiş biliyomusunuz :sm_confused:
huzursuz bacak sendromu varmış bende kaydirigubbakcemile3
nedenlerinden biri demir eksikliğiymiş tedavisi yokmuş teşhis tamamen şikayetlerden yola çıkılarak koyuluyomuş henüz bi testi falan bulunamamış :1shok:
zaten bu yaşıma kadar şikayetlerimin %90 nedeni demir eksikliğinden kaynaklanan kansızlık çıktı valla yapabileceği bütün etkileri yaptı üztümde heralde :çok üzgünüm:
umarım hamileliğim boyunca huzurumu bozmaz bu durum
zaten iğne ilç şurup denemediğim kalmadı yanii :a015:

yalnız değilmişim bu konusa sabinacığım...benimde idrarım kokmuştu hamileliğimiz öğrenmeden önce ve hala kokuyor :)))

benimde öyle olmuştu canım
değişik bi kokuydu ya o çok iğrençti sanki içimde spermler çürümüş gibikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
birde benim sanki idrarımı yaparken geliyodu o koku ama vajinadan geliyo gibiydikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kızlar ben size bişey söylücem
hani benim bacaklarıma tuhaf şeyler oluyo geceleri geriliyo falan demiştim ya ben onu görüştüm neymiş biliyomusunuz :sm_confused:
huzursuz bacak sendromu varmış bende kaydirigubbakcemile3
nedenlerinden biri demir eksikliğiymiş tedavisi yokmuş teşhis tamamen şikayetlerden yola çıkılarak koyuluyomuş henüz bi testi falan bulunamamış :1shok:
zaten bu yaşıma kadar şikayetlerimin %90 nedeni demir eksikliğinden kaynaklanan kansızlık çıktı valla yapabileceği bütün etkileri yaptı üztümde heralde :çok üzgünüm:
umarım hamileliğim boyunca huzurumu bozmaz bu durum
zaten iğne ilç şurup denemediğim kalmadı yanii :a015:

harikacım geçmiş olsun,canım bence nette biraz araştırıp demir eksikliğini doğal yoldan gidermeye çalış,ilaçlarda bi yere kadar.

evet sibelcim ya dr artık bana bunu benim bünyemin yaptığını söylemişti
kışın mesela her sabah 1 kaşık pekmez içtim hep
öyle abuk sabukta beslenmem ama işte ne bileyim tatlım
ama hastalık nasıl HUZURSUZ BACAK SENDROMU hehehehe çok komik değilmi

evet sibelcim ya dr artık bana bunu benim bünyemin yaptığını söylemişti
kışın mesela her sabah 1 kaşık pekmez içtim hep
öyle abuk sabukta beslenmem ama işte ne bileyim tatlım
ama hastalık nasıl HUZURSUZ BACAK SENDROMU hehehehe çok komik değilmi

alla allaaa canım ya nerden cıktı şimdi bu huzursuz bacak sendromu...niye huzursuz oluyomus bu bacaklarki...

şaka bi yana var gercekten böle bı rahatsızlık..eğer demır eksıklıgındense zaten pekmez içiyomuşun. birde malatya kan üzümü var çekirdeklı cıtır cıtır ondan ye canım.ben hamıleyken avuc avuc yıyodum

:)))))))) he valla
varya esteryam bu kadar olur şimdi ne alaka ama biraz önce gözümün önüne ıspanak yemeği geldi yoğurtlu sanki ben onu yedim gibi oldu allah allah dedim bak şimdide sen bana ıspanak ye dedin
yok bunun kesin bi nedeni vardır
ben hamileyken bi gün işe gelirken biranda alakasız bi yerde burnuma kıymalı börek kokusu gelmişti sanki ben onu çiğneyip yutmuştum aynı onun gibioldu :))))))))
yoksa yoksa :)))

evet pericim almıştık ondan yedim baya bi ama tekrar aldırayım doğru diyosun

bacaklarımı neyin huzursuz ettiğini buldum neyseki zavallılar durdukları yerde duramıyolardı son günlerde :)))

kıslarrrr kırmızılar geldiiiii

kendımı bir garip hissettım kötü oldum gözümden yas geldı. geldıgı iyi aslında endıselıdım cünkü.ya hamıleysem doktorumda kızarsa kötu bırsey olursa dıyede ama ne bıleyım yınede içim bi hos oldu :KK43:((

en adetım mart 9 du.sonra sında hamıle kalmıstım ben.sonrasında işte bilinenler....kürtaj ....offf

olması gereken buda işte....ne bıleyım kötü oldum yaaa....

birpericiğim hayırlısı olsun canım üzülmek yok o gelecek zamanı biliyor nede olsa..sağlıkla hayırla gelsin arkadaşım...

enrikam çok geçmiş olsun canım...en çok demir marulda varmış canım ıspanakta çok az demir oranı...bol bol marul ye arkadaşım...yükselsin bir an evvel hamilelikten önce :)))

X