- 29 Aralık 2008
- 3.772
- 1
-
- Konu Sahibi tugbamurat
- #2.861
canım bunlar normal ilaç değil kemoterapide kullanılan ilaçlar..ohh tuğbacım çok güzel bu düğüne bol bol moral depolucaksın senin için süper olucak :teytey:
nurhayatçım niye moralin bozulduki dr daha çabuk düşmesi için ilaç tedavisini önermiştir e buda senin için daha iyi değilmi canım ya
tam blmiyorum ama o ilaçların sana bi yan etkisi olucakmı
enrikaaaaaaaaaaaaa sen benlen hiç ilgilenmiyorsunnnnnnnnnn..
Nurhayatcım insallah en kısa zamanda su betahcg sorunundan kurtulur nur topu gibi bir evlat dogurursun canım
off kızlar canım çok sıkıldı ya :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
nedendir bilmiyorum ama uyku tutmadı beni:bbo::bbo:
benim kociş uyudu benim hala uykum yok:1no2::1no2:
biraz uykum gelsin diye tv izledim, nette takıldım ama nafile hala tık yoksenağlama
şuan hepiniz mışıl mışıl uyuyosunuzdur sanırımyerimsenibenŞenizyerimseniben
kızlar benim kırmızılar hala gelmedi ya off karnım davul gibi oldu şiştim patlıycam sanki nefes alamıyorummafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
biran önce gelmesini istiyorum artık ya off gelsinde rahatlıyayım birazzemuszemuszemuszemus
ama eğer birşey varsada gelmesin tabisositosositosositososito
neyse kızlar gideyim kocişin yanına yatayım bakalım uyuyabilecekmiyim
uyuyamasamda artık kocişi uyandırır çalışırız belki kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3(şaka şaka)kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kocişime kıyamam yorgun zaten:asigim::asigim:
neyse kızlar ya siz bu yazdıklarımı artık sabah okursunuz
hepinize şimdiden günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnna.s.a.s.a.s.
çalışan arkadaşlara kolay gelsinŞenizŞenizŞeniz
öpüyorum siziopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canım bunlar normal ilaç değil kemoterapide kullanılan ilaçlar..
.
enrikam hah söyle arada sevildigimizi bilelim dimi :)
walla kızlar bugunlerde acay,p kaprisli oldum cekeceksiniz artık
ohh tuğbacım çok güzel bu düğüne bol bol moral depolucaksın senin için süper olucak:teytey:
tugbacım canım gunaydın iyiyim canım sen nasılsın
evet canım ben farkındaysan hep hayırlısıyla nasip et rabbım herşeyın hayırlısını ver dedım ve diyorum başta hayırlısı ............amin tuğbacım inan bende hiç olumsuz düşünmüyorum biliyomusun yani bi rahatlık geldi bana :))
hayırlısı olsun hakkımızda en önemlisi o dimi ama
( şiir gibi oldu valla :))
canım kafayı sıyırdım deme iyiyim de iyi olacam de stres ve sıkıntıdan üzüntüden uzak dur ve eşine sımsıkı sarıl en başta destecimiz onlar kaydirigubbakcemile5mutlu olmana bak..............tugbacım ya canımm yazdıgını okuyunca bi tuhaf oldum, aynen benimde esim ne yapsa fena halde batıyor, dun aksam ban saka olarak bisi dedi ben esyalaırmı toplayıp anamın evine gitmeye kalktım zor cevirdi.. yok yok ben normal degilim kafayı sıyırdım gene :)