Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

ay kıyamazlar sen benim en kıymetlilerimdensin esteryacımm
ben seni gün gün takip ediyorum hep aklımdaki benimm

off kızlar canım çok sıkıldı ya :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
nedendir bilmiyorum ama uyku tutmadı beni:bbo::bbo:
benim kociş uyudu benim hala uykum yok:1no2::1no2:
biraz uykum gelsin diye tv izledim, nette takıldım ama nafile hala tık yoksenağlama
şuan hepiniz mışıl mışıl uyuyosunuzdur sanırımyerimsenibenŞenizyerimseniben
kızlar benim kırmızılar hala gelmedi ya off karnım davul gibi oldu şiştim patlıycam sanki nefes alamıyorummafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
biran önce gelmesini istiyorum artık ya off gelsinde rahatlıyayım birazzemuszemuszemuszemus
ama eğer birşey varsada gelmesin tabisositosositosositososito
neyse kızlar gideyim kocişin yanına yatayım bakalım uyuyabilecekmiyim
uyuyamasamda artık kocişi uyandırır çalışırız belki kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3(şaka şaka)kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kocişime kıyamam yorgun zaten:asigim::asigim:
neyse kızlar ya siz bu yazdıklarımı artık sabah okursunuz
hepinize şimdiden günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnna.s.a.s.a.s.
çalışan arkadaşlara kolay gelsinŞenizŞenizŞeniz
öpüyorum siziopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım bunlar normal ilaç değil kemoterapide kullanılan ilaçlar..

enrikaaaaaaaaaaaaa sen benlen hiç ilgilenmiyorsunnnnnnnnnn..

Nurhayatcım insallah en kısa zamanda su betahcg sorunundan kurtulur nur topu gibi bir evlat dogurursun canım

inşşaaallllahhh canım... isteyen herkesin kucağını Rabbim nur topu gibi sağlıklı bir bebekle doldursun.. Amiiinnn. Esteryam umutlandırmak istemem ama senin bu aşılama tuttu gibime geliyo bana.. Valla bi anda kalbimden geçti. Allah hayırlısını,sağlıklısını versin Amiiiiiinnn...

slm kızlar gecen hafta sonu dusuk yaptım bende ıkı ay beklıyecem doktorumda soledı agustosta calısmalara baslıyacam bu sefer cok tecrubelı oldum neler yapılması lazım bılıyorum

Ah kızlar ben kafayı yedim oyle sinirli oyle huysuz oldumki kocam ne yapsa batıyor surekli kavga cıkarıyorum Allah adama sabır versin, nedense hersey cok sinirimi bozuyor cok gerginim..
NURHAYATIM canım insallah be guzelim 36 yasındayım fazla gecikmeden bi bebegim olmasını cok istiyorum..

enrikam hah söyle arada sevildigimizi bilelim dimi :)

walla kızlar bugunlerde acay,p kaprisli oldum cekeceksiniz artık

günaydıııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnn kader arkadaşlarıııııııııııımmmmmmmmmmmm nasılsınızzzz

sabinacım çok sinir bişey uyuyamamak insan iyice kandini dinliyo
ama bozma moralini adet için çünkü normal canım böyle olması

canım bunlar normal ilaç değil kemoterapide kullanılan ilaçlar..
.

anladım nurhayatçım çok dua ediyorum bidahaki tahlile bütün değerlerin normale dönmüş olur canım ve o ilaçları kullamak zorunda kalmazsınn :1hug:

enrikam hah söyle arada sevildigimizi bilelim dimi :)

walla kızlar bugunlerde acay,p kaprisli oldum cekeceksiniz artık

ne demek esteryam Şeniz
kız belkide sebebi bebektir hıı bende öyleydim çünkü acayip sinirliydim

ohh tuğbacım çok güzel bu düğüne bol bol moral depolucaksın senin için süper olucak:teytey:

a.s.evet canım moralım allaha şükürler olsun çook iyi dügünümüze 1 hafta kaldı 28 haziran hemde o gün 28 haziran benim dogum günüm inş. dogum günü hediyem olarak önce kardeşimin evlenmesi aramıza yenı kardeşimin eklenmesi ve onların mutlulugu sonrada inş. bebiş haberi olacak ben buna çook inanıyorum benim düşüncem ne kadar güzel olumlu düşünürsek okadar herşeyın güzel olcagına güzellikleri çagıracaksın dıye dıye. artık ne olumsuz bişey demek nede düşünmek istiyorum 2 tane melegımı kaybetmiş biri olarak çook yıkıldım çook üzüldüm ama herşeyde vardır bır hayır rabbım verdı rabbım aldı dıyerek avuttum kendımı ve şimdi allahın izniyle yenı melegıme kavuşacagım günü iple çekiyorum ve bol bol kavuşmak için dua edıyorum ve inanıyorum kavuşacam rabbımın izniyle içimde hiçmi hiç olumsuz düşünce yok olmayacak sizdede olmasın herşey güzel olacak inş. hepimiz için. birdaha rabbim öyle acılar yaşatmasın hiçbirimize amiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:Saruboceq:

amin tuğbacım inan bende hiç olumsuz düşünmüyorum biliyomusun yani bi rahatlık geldi bana :))
hayırlısı olsun hakkımızda en önemlisi o dimi ama
( şiir gibi oldu valla :))

tugbacım canım gunaydın iyiyim canım sen nasılsın

canım esteryam bende iyiym canım sana ne diyecem bende hamileliklerimde aynı anlattıgın gibiydim eşimin her yaptıgı batıyodu çook stresliydim çook sıkıntılıydım ve bebeklerımı kaybettım hiç düşünmezde degılım acaba strestenmı meleklerım gıttı diye ne olur canım belkı melegın senınledır lütven stres yapma hiçbişeye üzülme sakın olmaya çalış rahatlamak için elinden ne geliyosa onu yap canım meleklerımız için çook rahat sakın ve stresız olmamız lazım ve inş. bebegın olacak rabbımın izniyle sen buna inan canım ve dua et bende hepinizin duacısıyım herşey gönlünce olsun canım aminn:Saruboceq:

enrikam hep boyle sakin umutlu pozitif ol canım,
benim gibi kafayı yemis sinirli aksi yakıp yıkan olma :)

ya kızlar size bişey söylücem
hani ben geçen haftalarda hep gerinmek istiyorum demiştim ya uykumdan uyandırıyo beni diye
hala devam ediyor o yaa gece belki 4-5 kere uyanıyorum bacaklarımı böyle uzatasım geliyo yani hani bi yere uzanır gibi
böyle rahatta yapamıyorum ne bileyim ya hamileysem diyorum
hep diyolar ya fazla gerinmeyin diye
ya bunun sebebi ne olabilir sizce

tugbacım ya canımm yazdıgını okuyunca bi tuhaf oldum, aynen benimde esim ne yapsa fena halde batıyor, dun aksam ban saka olarak bisi dedi ben esyalaırmı toplayıp anamın evine gitmeye kalktım zor cevirdi.. yok yok ben normal degilim kafayı sıyırdım gene :)

canım yaa ama senin daha stresli olman normal güzelim sen bizden daha önemli bi adım attın ve merak içindesin
bense saldım çayıra durumuyum :))

enrikam canım daha 2 haftan var bebegim, bence simdiden kafaya bu kadar takma gel buyuk sozu dinle :)
warya senin kızın olsa superrrr guzel bi kız olur bodyguard siz dolastıramazsın bence :)

amin tuğbacım inan bende hiç olumsuz düşünmüyorum biliyomusun yani bi rahatlık geldi bana :))
hayırlısı olsun hakkımızda en önemlisi o dimi ama
( şiir gibi oldu valla :))
evet canım ben farkındaysan hep hayırlısıyla nasip et rabbım herşeyın hayırlısını ver dedım ve diyorum başta hayırlısı ............

canım kafayı sıyırdım deme iyiyim de iyi olacam de stres ve sıkıntıdan üzüntüden uzak dur ve eşine sımsıkı sarıl en başta destecimiz onlar kaydirigubbakcemile5mutlu olmana bak..............

esteryam benim bu nerdeyse 1 aydır devam ediyo budurum inşallah bi vitamin eksikliği falan yoktur
kız konusundada çok isterim biliyomusun kızım olsun güzelmi olur gerçekten ayyyy bak şimdi esteryam sabah sabah içime neşe serptin
ama aslında erkekte isterim biraz çünkü eşim tek erkek amcasınında oğlu yok yani bizim olursa bi oğlumuz acayip kıymetli olurr :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…