Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

evet canım yeni üye olmuş cevap yazmadım zaten..birdaha yazarsa zaten şikayet edicem..:roflol::roflol::roflol:

nurhayatçım niye öyle söyleyip üzüyosun bizi değerlerin düşücek ve sende ööööyle 3 ay 6 ay beklemezsin tatlım hemen 1 ay beklersin sonra başlarsın çalışmalara hemen tutmuyo zaten hiç bekleme o kadar çok bi daha öylede söyleme sakın

kızlar sibelin dün gelmişti kırmızıları o yüzden biraz üzgündü ama bugün çok yoğun sanırım gelmedi hiç mafoldumben

evet sabinacım baktım bende acaba eşin falan olabilirmi yaparmı öyle şeyler :uhm: hani çaktırmadan delikafadulden

yok canım ya eşim asla öyle bişiy yapmaz:1no2:
neyse ya birdaha birşey yazarsa şikayet edicem zaten:mymeka:
fotoyuda geçici bir şüreliğinw koymuştum ama artık silicemkaydirigubbakcemile3
oda bula bula bunca kişi arasından beni nasıl bulmuş bilmem:mymeka::mymeka:

kızlar nerelerdesiniz yawwkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
topic bomboş valla bukadar yalnız bırakmayın burayı ya lmaz:lmaz:
hadi gelin artık :gitme::gitme:

enrikam morlaim bozuk...

asılama topigindeki ve kendilerinden cok umutlu oldugum iki arkadaslarin testleri negatif cıktı..

moralim gercekten sıfır oldu, elbette Allahtan hayırlısını diliyoruz ama insan duyunca bi tuhaf oluyor

esteryacım canım benim sende öyle olmucak belki ya ona bakarsan mutlakaki sonucu pozitif çıkanlarda vardır
kesin 3 gün sonra belli oluyomu yani off çok heyecanlandırdın beni cumaya öğreniyoruz yani kandanmı baktırcan peki

aslında pazar baktırmam lazım canım, ve aslında ben test yaptırmak istemiyorum regl olmayı bekliycem 15. gun regl olmazsan test yaptırıcam. cunku beta hcg yaptırıp negatif almak hem sınır bozucu hemde baya pahallı bir test 45 tl falan

bencede 5 gün daha beklicekmişsin zaten çok değil hem o arada kendinde hissettiğin bütün değişiklikleri paylaşırsın bizimle ama tekrar söyüyorum hiçbi belirti olmayadabilir kafanı takma sakın

kızlar sibelin dün gelmişti kırmızıları o yüzden biraz üzgündü ama bugün çok yoğun sanırım gelmedi hiç mafoldumben

geldim canım
evet bugün hiç giremedim,işim çoktu,bazen oluyor böylee,ama hep aklım sizde,acaba ne kaynatıyolar deyip durdum.
ama girmeyince harikacım sahidende hiç keyfim olmadı,siz bana acayip moral veriyosunuz,ben kendi kendime kaldımmı,çok karamsarlaşıyorum,bildiğin gibi değil,sanki hayatta hiç amacı kalmamış insan gibi oluyorum bazen,şimdi size yazdımyaa ohhhh rahatladım,hemen bu aykii hazırlıklarımı düşünüyorum,incir kürünü yapayım diyorum,evde incirim vardı biraz,kurtlanmamışsa yapayım bari,kurtlanmışsada bişey olmaz ne olacak sankiii(gülümseme koyacam ama olmuyor)

a.s.canım listede harıka inan ilk gördügümde gözlerime inanamadım ve çook mutlu oldum ben inanıyorum er yada geç böyle listemiz olacak inş. rabbımın izniyle

yaa çok güzel olmuşşş,içim bi hoş oldu ismimin karşısında hamilee yazsını okuyunca,inşallah canım yaaa,ama iyi düşünmüşsün biz bu listeye bakıp,bilinç altımıza şartlandıralım bunu, böylece hamile kalmamız kolaylaşır,çok teşekkürler tuğbacım.

harikacım pardon yaaa o listeyi sen yapmışsın,tuğbacım alıntı yapmış,ben birden görünce tuğba yaptı sandım,neyse bişey olmaz sanada çok teşekkür ederim canım,ne güzel bişey düşünmüşsün,zaten bu topictekiler hamile kalmadan senin elinden kurtulamazlar böyle giderse,biz bıraksak sen izin vermiyosun karamsar olmamıza, sağol canım benim hadi inşallah bu ay sen müjdeli haber verirsin bize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…