- 11 Haziran 2007
- 3.239
- 0
- Konu Sahibi tugbamurat
- #2.521
kızlar hepinize iyi aksamlar kendınize iyi bakınnnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar benim kırmızı kart yolda galiba:roflol::roflol:
heran gelecek gibi sanki ya belim çok ağırmaya başladı,ara arada karnım ağrıyor:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
bir yandan daha yeni kürtaj olduğum için gelmesini istiyorum:mymeka:klava: ,bir yandanda gelmemesini:dance::dance:
ama inşallah gelmez ya offf kafam çok karışıkkafamçokkarıştı
canım yaa bence şimdiden bu kadar çelişkiye düşme,bırak gelecekse gelsin kırmızılar,stres yapıyosun boşuna,herşeyde vardır bir hayır.
enrikacığım doğrusunu söylemek gerekirse pek üzülmem aslındasanada iyi akşamlar birpericim yarın dörüşürüz
sabinacım hayırlısı canım ya eğer adet olursanda üzülme çünkü en azından bi adet geçirmiş olursun
sabinacım resimdeki senmisin???????
yok canım ben değilim
profilimde albüme kısa süreliğine birkaç resim yükledim ordan bakabilirsin tatlım
baktım güzel hatunmuşsun,ALLAH sahibine bağışlasınzemuszemus
günaydın prensesler buyrunnnnnnnnn
nasılsınız bakalım
sibelcim hala kırmızılar gelmedi ben diyorumki acabaaa :ecrin_bebek:
yasemiiin çok heyecanlıyım innşallah bugün pıtır pıtır duyucaksın bebişinin sesini zemuszemus
evet sibelcim ya bütün belirtiler adetle aynı işte mide bulantısı olsa biraz ordan çakçaz köfteyi ama oda yok aman zaten olmasın şanslı anneler olalım biz mide bulantısız geçirelim hamileliğimizi :)
bide eğer adetin haftasonu gelmezse pztye test yap olurmu
sencee erken olmazmı,çıkarmı pazartesi adetim 2-3 gün geçmiş olacak(tabi eğer olmazsam)zaten kendimi tutamam yaparım herhalde,çok garip bişey, bundan 1 hafta 10 gün önce ileri derecede adet belirtisi yaşadım,oldum olacam dedim,şimdi hiç bişey yok,sadece zaman zaman bel ağrısı oluyor,bulantıııı bazen karnım acıktığında oluyor,o da kısa bir zaman olup bitiyor,sence ümit varmıı:1no2: