- Konu Sahibi minik_kelebek
-
Şeniza.s. merhaba kızlar aramıza baya kişiler katılmış hepiniz hoş geldiniz sakın ümidinizi kaybetmeyin fazla kafaya takmayın rahat olunki gelsin bebişler bende folbiol kullanıyorum dr um bırakmamamı söyledi bakıyorum bi gün uğramadım unutulmuşum :teselli: bu güne bu gün ben topiğimizin isim annesiyimbakın ne güzel topik annesi oldum bi anda :roflol:
günaydıın lolocumm. valla çok güzel isim bulmuşsuun. geçirdiğin kötü zamanlar içinde çok geçmiş olsun, burdan sırayla hepimiz hamiş haberlerini vericez Allah'ın izniyle..
herkese günaydın,yine kimsecikler yok sanırım.cnlarım bende folbiole başlkadım,bi kaç gün önce.1 ay daha korunmamız gerektiğini söyledi dktrum,çünkü benim kürtaj sonrası ilk adetim 15 gün filan sürdü,hiç normal diildi yani.önümüzdeki ay normal olrsa adetim korunmayı bırakcaz.hayırlısı artık ondan sonrası,allahım ne zaman uygun görürse tekrar hamile kalabilcem.ilk zamanlar çok umutsuzdum,çok tedirgindim ama eşiminde desteğiyle kötü günleri atlattım.hala bazen yaşasaydı bebeğim şu kadarlık olcaktı gibi şeyler düşünüyorum ama bunlar normal sanırım,çünkü henüz 1.5 ay oldu.allah herkesin gönlüne göre versin kızlar,umarım minik kuzularımıza kısa zamanda kavuşuruz.hepimize dua ediyorum..
bende folbiol içiyorum canım. hatta oyun oynuyorum kendi kendime bir tabletinde 10 adet varya adet olduğum gün kullanmadığım tabletten başlayıp 30'dan geri sayıyorum.
bu ay öyle yaptım ama 28.günde patladık maalesefbakalım bu aya nolcak.
kızlar merhaba bende bebeğimi kaybettim 19 temmuzda kürtajla aldılar miniğimi benden.dr 3 ay korunun dedi ama tatilden geldi dr um kontrole gideyim bakalım ne diyecek.kızlar allah hakkımızda hayırlısını versin bakınca hakkaten ilk bebeğini kaybeden çok bayan var ben genelde bebeğini kaybedenler topiğinde yazıyordum ama tesadüfen gördüm çok güzel olmuş.rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın hemencecik kucaklayalım bebişlerimiziiii...
amniin canım beniim. hepimiz kucaklayalım bebişlerimizi..
arkadaşlar benimde kürtajdan sonra 4. günüm. kanamam azar azar devam ediyor. 2gün sonra kontrole gidicem. bakalım nekadar korun diyecek. bundan sonra hamile kalırsam yine aynı şeyleri yaşarım diye çok korkuyorum
arkadaşlar benimde kürtajdan sonra 4. günüm. kanamam azar azar devam ediyor. 2gün sonra kontrole gidicem. bakalım nekadar korun diyecek. bundan sonra hamile kalırsam yine aynı şeyleri yaşarım diye çok korkuyorum
BEBEĞİ NAZLI OLANLARIN LİSTESİ
Tosbaa..............................23.09
Lolo...................................
Minik kelebek.....................
Pretty women..................... 26.09
Tuğra85..............................
Karamelek........................... 5.09
Nesecrin..............................
Yazgülüm............................
Özlem..................................
Serdi....................................12.09
Minik kelebek2 ......................
Funda....................................
basak0402.............................
kuzu
Kıslarrrrr herkese tünaydıınnn,dün acil çıkmam gerekti kusura bakmayın, bi uğrayayım dedim biraz sonra temizlik yapcam bende çok sıcak hiiiç canım istemiyo, ben listede niye yokum bakemmmm, 24 eylülü beklicem bende ,hadi bakalım tosbaacım iyi haberlerini bekliyorum tarihler aynı...kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
ya ramazandan önce yapıyım dedım ama havalar cok sıcak ınsan ıkı kat fazla yoruluyo.neyse arada arada topiğe ugrayıp dınlenırım artık hemen senıde eklıyelım lıstemıze ozaman :) sern kürtajdan sonra adet oldunmu nezaman eylüldekı adet tarıhın
KELEBEĞİM BENİM KÜRTAJ TARİHİM 19 TEMMUZ İLK ADET TARİHİMDE 25 AĞUSTOS VEEEE KORUNMA SÜREM DE 3 AY:roflol:
MERHABA KISLAR NASIL GİDİYO ÇALIŞMALAR BEN BU HAFTAYI İYİ DEĞERLENDİRMEYE ÇALIŞIYORUM MALUM HAFTAMIZ DA.İNŞ.BU AY TUTAR DA HAMİŞ OLURUM ALLAHIN İZNİYLE.CANIM BENİMDE TARİHİM 12 EYLÜL.kaydirigubbakcemile5
-tatlicadiarzu- yaaaw ben 6 aylık doğum yaptım dr'um 3 ay dedi..
senin nekadardı bebişin başakcımm?
acaba her kürtaj olana çaaaaaaaaat diye yapıştırıyolar mı 3 ayı :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?