Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

-tatlicadiarzu- yaaaw ben 6 aylık doğum yaptım dr'um 3 ay dedi..
senin nekadardı bebişin başakcımm?
acaba her kürtaj olana çaaaaaaaaat diye yapıştırıyolar mı 3 ayı :uhm:

CANIM ÖNCELİKLE GEÇMİŞ OLSUN BİZİMKİ ÇOK MİNİKTİ TEYZESİ 8 HAFTA 4 GÜNLÜKKEN KALBİ DURMUŞ AMA 20 GÜN KADAR İÇİMDE KALMIŞ BENDE MERAK EDİYORUM HERKESE İLK REGL DEN SONRA NİYE BANA 3 AY.senağlama

DEDİĞİN GİBİ ÇAAAAAT YAPIŞTIRIYORLAR 3 AYI

slm kızlar,bende dizi izliyodum ancak açabildim bilgisayarı.minik adaşım kolay gelsin cnm,aslında benimde bugün temizlik yapmam gerek ama hiç canım istemiyoooo.yrna kaldı sanırım.tosbaacım sanada geçmiş olsun.dikkat et kendine.hadi bakalım sırayla verelim güzel haberlerimizi,inşallah.bu arada benim beklenen adet tarihim 8 eylül.bu hafta sonu tatile çıkıyoruz kocişimle.umarım adet öncesi sendromların orda tutmaz dio eşim:)bu arada tosbaacım sen beylikdüzünde oturuyosun dimi,bende b.çekmecedeyim.bu arada aynı dktra gidiyoruz,bende aylin hanıma gidiyorum.çok tatlı bi dktr,çok memnunum.bakarsın bigün karşılaşırız orda.kaydirigubbakcemile2

kaydirigubbakcemile5 aaa ne güzeeelll..
bende aylin hanımı çook seviyorumm yaaa, herkese öneriyorum burda dr arayan:)
benim adaşım bide.. benim hamileliğim çok zor geçiyordu elinden gelen herşeyi yaptı doğum olduğunda benden çok üzüldü öyle duygusal bi kadın..
ayy canım yaa hamile kalalım beraber gideriz kontrollere inşallahh. kaydirigubbakcemile3

sorma ya bencede fix 3 aymı diyolar herkeze.ben 10.haftadan önce düşen düşüklerde 1 2 ay beklenmesı yeterlı dıye bılıyorum.cünkü rahım cok fazla zedelenmıyomus.ben kontrole gıttım doktorum muayene ettı hersey normal fazla zedelenmemıs dedı 1 2 ay yeterlı korunman ıcın dedı.ben 1 ayuı sectım tabı hihoyyyt kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile5 sımdıde 4 gözle adetımı beklıyom.ee başakcım 3 ay beklıycenmı sen?????? Neyse ismin yinede kalsın listemızde.

tatlim inan hiç bekleme taraftari değilim ama eşim çok pimpirikli doktor söylerken duyduya tamam 3 ay beklenecek ya tekrar düşük olursa diye çok evhamli çookkk.

:nazar: BEBEĞİ NAZLI OLANLARIN LİSTESİ :nazar:

Tosbaa..............................23.09
Lolo...................................
Minik kelebek.....................
Pretty women..................... 26.09
Tuğra85..............................
Karamelek........................... 5.09
Nesecrin..............................
Yazgülüm............................
Özlem..................................
Serdi....................................12.09
Minik kelebek2 ......................08.09
Funda....................................
basak0402.............................
kuzu......................................

tatlim inan hiç bekleme taraftari değilim ama eşim çok pimpirikli doktor söylerken duyduya tamam 3 ay beklenecek ya tekrar düşük olursa diye çok evhamli çookkk.

aaay sorma başakcııım yaa benimkide öyle..
doğumda çok kan kaybettim ben bide hep yanımdaydı eşim, kansızlık çıktımı doğumdan sonra..
dr 3 ay sonra korunmayı bırakabilirsin dedi ama kansızlık var onun tedaviside 4-5 ay sürüyo dedi..
şimdi bizim 3 ay doldu tamam diyorum eşime 3 ay doldu, önce kan sayımını yaptır görim kansızlığının bişttiğini ancak öyle olur dedi :asigim:
neyse allahtan kansızlıkta kalmamışta sorunda kalmadı, artık atış serbest hihoyyyt

kaydirigubbakcemile5 aaa ne güzeeelll..
bende aylin hanımı çook seviyorumm yaaa, herkese öneriyorum burda dr arayan:)
benim adaşım bide.. benim hamileliğim çok zor geçiyordu elinden gelen herşeyi yaptı doğum olduğunda benden çok üzüldü öyle duygusal bi kadın..
ayy canım yaa hamile kalalım beraber gideriz kontrollere inşallahh. kaydirigubbakcemile3

evet cnm ya,benimde bebeğimin kalbinin durduğunu gördü ama bikaç dakika bişe diyemedi,sonra çok üzülerek söyledi,o kadar hisli ki.çok destek oldu bana.çok seviyorum bende
hadi bakalım aylincim umarım hastanede karşılaştığımızda hamiş o
luruzkaydirigubbakcemile5

aaay sorma başakcııım yaa benimkide öyle..
Doğumda çok kan kaybettim ben bide hep yanımdaydı eşim, kansızlık çıktımı doğumdan sonra..
Dr 3 ay sonra korunmayı bırakabilirsin dedi ama kansızlık var onun tedaviside 4-5 ay sürüyo dedi..
şimdi bizim 3 ay doldu tamam diyorum eşime 3 ay doldu, önce kan sayımını yaptır görim kansızlığının bişttiğini ancak öyle olur dedi :asigim:
Neyse allahtan kansızlıkta kalmamışta sorunda kalmadı, artık atış serbest hihoyyyt

tosbaa cim serbest atiş değil nokta atişi olur inşallah bekliyorum 1 ay sonra haberini...hadi hayirlisi inşallah önce göbüşün sonrada kucağin dolar..

evet cnm ya,benimde bebeğimin kalbinin durduğunu gördü ama bikaç dakika bişe diyemedi,sonra çok üzülerek söyledi,o kadar hisli ki.çok destek oldu bana.çok seviyorum bende
hadi bakalım aylincim umarım hastanede karşılaştığımızda hamiş o
luruzkaydirigubbakcemile5

aaayy canım beniiim, ne kadar hüzünlü bir an hem dr için hem senin içiinn..
şanslıyız böyle tatlı bir dr'umuz olduğu içinn.
şimdi daha çok heyecanlandım kelebekçiim inşallaaah hamile hamile gideriz kontrollerimize.. :CüvCüv:

tosbaa cim serbest atiş değil nokta atişi olur inşallah bekliyorum 1 ay sonra haberini...hadi hayirlisi inşallah önce göbüşün sonrada kucağin dolar..

:roflol: aaaaayyy başakcıımm ya ne kahkaha attım burda heee nokta atışı :teytey:, Allahta seni güldürsün..
hepimiizn tüm isteyenlerin en hayırlı zamanlarda sağlıklı bebişleri olsun inşallaaah hihoyyyt

evet yıne bı sorun var sıtede,kackere denedım ama bı türlü giremedım.bizim hatunlar ondan ugrayamamıslardır.. neyse ben temızlıge devam edıyım kıslar sız yazın ben hem temızlık yapar hem sıze yetısırım :)

Yazgülüm.............................
Minik kelebek2 .....................08.09
yüksek sadakat......................

yüksek sadakat......................

adaşım liste süper oldu.kaydirigubbakcemile5ellerine sağlık.bu arada rejimdesin sanırım,bende bayram sonu başlıcam inşallah.malum aile ziyaretleri olcak ya bol bol yicem 1 ay dahakaydirigubbakcemile2sonrasındaysaaaaa:bbo:

yüksek sadakat......................24.09

işşallahh canımmm,ikizimiz olurmuş süper olur walla,sonra dünür olurmuşuz, uçtum yalnız bende:dance:

aay bende ikiz istiyorum ama birtanesini bile 6 aya kadar anca taşıyabildiim, ama çoook istiyorum ikiz olsunlaar..
tamam canıım o zaman bende seni dünürüm seçttiiiiim, gelsin bebişleeerr düğün yakındıır kaydirigubbakcemile5

Yaaaa kıslar yaaaa benim adım yok hala niye yaaaa....
Bu arada folic plasın yanında bebek aspirini kullanan var mı aranızda...:içelim::içelim:

bebek aspirini kanı sulandırıyo di mi, acaba onuda öneriyo mu drlar. bi sormak lazım ben sadece folicasit kullanıyorumm.

slm kızlar ayyyyyyy ne cok yazmıssınız yarım saattır okuyorum valla
aslında genel sohbet ıcın sohbet odasına gecsek ıyı olur ne dersınız mınık kelebek ıst.
bende adanalıyım ama alanya da yasıyorum neresınden

Back