- Konu Sahibi minik_kelebek
-
slm kızlar ayyyyyyy ne cok yazmıssınız yarım saattır okuyorum valla
aslında genel sohbet ıcın sohbet odasına gecsek ıyı olur ne dersınız mınık kelebek ıst.
bende adanalıyım ama alanya da yasıyorum neresınden
slm kızlar ayyyyyyy ne cok yazmıssınız yarım saattır okuyorum valla
aslında genel sohbet ıcın sohbet odasına gecsek ıyı olur ne dersınız mınık kelebek ıst.
bende adanalıyım ama alanya da yasıyorum neresınden
Canım ya ne yaptın böle zaen çok sıcak heryeri kırkladın heralde yorma kendini bu kadar,temizliyon yarın aynısı oluyo ben ütü yaptım bugün full,yarın temizlik, artık işe gitmek istiyorum sıkıldım bu ev hanımlığından yaaaaa
aylıncım bencee sıcakta ve sadece öğle arası için 3 cesıt fazla gibi.ama cheskekle kısırı yapabılırsın.yada tek cheskek de olur.ama az olmasın dersen kısırla ıkısını yap.
Walla canım onlar aç gelirler bide çalışan kadına tatlı gelir ev hanımının yaptığı şeyler, sen krebi boşver kısır,chis kek yap istersen bide un kurabiyesi oldu bitti, bu arada kekin tarifini isteriz yarın temizlikten sonra yapim bari anca kendimi öle motive edebilirim..Ne kadar üşüngecim yaaaa.......-tatlicadiarzu-
Canım tok gelceklerse kahve ve kek fit olur,zaten kısacık zamanları var ,onları görcekmisin,servismi yapacaksın canım yorma kendini.
arkadaslar öncelıkle herkeze merhaba demek istiyorum,gecen ay maalesef basımdan talıhsiz bi olay gectı ,cok istedıgım bebeğimi düşürdümsenağlamasenağlamasenağlama ama umudumu hiç kaybetmedım ve benım gıbı düşük yapan , tekrar hamıle kalmak için can atan arkadaslarla derdımızı paylasıp:1hug: umutla beraberce beklemek istiyorum.hem derdımızı paylasalım hem umutla bekledıgımız aylarda bırbırımıze ortak olalım........ a.s. a.s. a.s.
ben geldim kııııslar.kaynatmışsınız valla.kuzu ve başak arkadaşlar hoşgeldiniz.
aylincim yavri kuşum uyumadım gülüm.ben her sabah 8.30 da kalkarım.eşimi işe gönderdikten sonra 1 saat yürüyüş yaparım 5 km.ondan sonra günlük hayatıma başlarım.hergün böyle asker gibiyimdir.sabah giremedim kaç defa denedim açmadı.eeee sizler nasılsınız
aylin misafirlerin gelcekmiş.cheesecake süper karar.benim favori tatlımdır.ben vişnelisinide çok yapıyorum denemeni tavsiye ederim.yemek konusunda çok iyiyimdir.bu konuda hiç mütevazi olamıycam valla.elde börek açmaktan tut,mantıya , sarmaya kadar çok iyi yaparım.(övünmek gibi olmasın.)
minikim güle güle kirlensin evin.temizliklerini yapmışsın.bende geçen haftadan beri temizlik yapıyorum.harap oldum valla.yıkanmadık bişi kalmadı evde.
eger bana dedıysen canım temızlıklerı bıtırdın dıyee nerde
daha yarım olmadı valla :bbo: ama oh sen birmişsin temizliği.2 gun daha durmak yok of off,bu arada hay maaşşallah ne marıfetlı arkadasımız varmıs,ee yapar yapar yollarsın artık hııı cokacimcoook bizde afiyetle yeriz inşallah kaydirigubbakcemile3
KECMIS OLSUN.INSALLAH TEZLIKLE :CüvCüv: ANNE OLURSUN .BEN 2007 MAYISDE KURTAJ YAPMALI OLDUM KESEDE BEBEK YOHDU. HER AY SABIRSIZLIKLA BEKLEDIM .HER ADETIM OLDUQUNDA AQLADIM BUNALIMA GIRDIM.DEMEK OLARKI HERGUN AQLIYORDUM KOCAM ISDEYKEN ,YADA GECELERI KOCAM UYUDUQDAN SONRA .CANIM KOCISKOM COK UZULUYORDU BENI UZGUN GORUNCE.SABRET CANIM MUTLAKA OLACAQ DIYORDU.HAMILE OLACAQIM GUNU BEKLERKEN YASADIQIM GUNLERE DEYER VERMEMIS OLUYORDUM .HAYATIM ADETIMDEN ADETIMEYDI.ACABA BU AY OLURMU DEYE DUSUNCELERIYLE GUNLERIM KECIYORDU.SONUNDA KARAR VERDIM AQLAMAMAYA ,DERDIMI BUYUTMEMEYE.HAYATIN TADINI CIKARMAYA,CANIM KOCISKOMLA MUTLU OLMAYA.ALLAH BUYUKDU 2008 MAYISIN 5 HAMILE OLDUQUMU BILDIM .ÇOK SUKUR ALLAHIMA HERSEY GUZELDI.ALLAH EVLAD ARZUSUNDA OLAN HERKESI SEVINDIRSIN. ALLAH BU RAMAZAN AYINDA SANA VE EVLAD ARZUSUNDA OLAN HERKESE ANNE OLMAQ SEVINCINI NASIB ETSIN.AMIN
KECMIS OLSUN.INSALLAH TEZLIKLE :CüvCüv: ANNE OLURSUN .BEN 2007 MAYISDE KURTAJ YAPMALI OLDUM KESEDE BEBEK YOHDU. HER AY SABIRSIZLIKLA BEKLEDIM .HER ADETIM OLDUQUNDA AQLADIM BUNALIMA GIRDIM.DEMEK OLARKI HERGUN AQLIYORDUM KOCAM ISDEYKEN ,YADA GECELERI KOCAM UYUDUQDAN SONRA .CANIM KOCISKOM COK UZULUYORDU BENI UZGUN GORUNCE.SABRET CANIM MUTLAKA OLACAQ DIYORDU.HAMILE OLACAQIM GUNU BEKLERKEN YASADIQIM GUNLERE DEYER VERMEMIS OLUYORDUM .HAYATIM ADETIMDEN ADETIMEYDI.ACABA BU AY OLURMU DEYE DUSUNCELERIYLE GUNLERIM KECIYORDU.SONUNDA KARAR VERDIM AQLAMAMAYA ,DERDIMI BUYUTMEMEYE.HAYATIN TADINI CIKARMAYA,CANIM KOCISKOMLA MUTLU OLMAYA.ALLAH BUYUKDU 2008 MAYISIN 5 HAMILE OLDUQUMU BILDIM .ÇOK SUKUR ALLAHIMA HERSEY GUZELDI.ALLAH EVLAD ARZUSUNDA OLAN HERKESI SEVINDIRSIN. ALLAH BU RAMAZAN AYINDA SANA VE EVLAD ARZUSUNDA OLAN HERKESE ANNE OLMAQ SEVINCINI NASIB ETSIN.AMIN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?