Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

biz çenesi düşük hatunlarız napalımm.. bırakıp gitmeyin sizde topicimizi kaydirigubbakcemile2

ay kıslar gercektenmı ikiz istiyosunuz :1shok: benımde kocişim boyna ikiz olcak diyo ilk bebeğimiz ,malum mu oluyo ne fisfisfis ay ben korkuyom kız ikiz olur diye.zaten sülalede halamda var4.bide ona cekersem dıyorum naparım ben :1rolleyes: tabı hayırlısı neyse o olsun önce ve Allah ikinizinde kalbıne göre versın inşallah

:roflol: yarım saatte bıttıyse okuman yıne iyi kaydirigubbakcemile3 çenemiz düştü ah bıde ben temızlık yapmasam daha cok konusacam ama arada bıde temızlık yapıyom.hihoyyyt

bende yarın yapcam temizlik yarın, cuma günü eski işyerinden arkadaşlarım öğlen arasında uğrucaklarmış bana..
ben çook sevdim ev hanımlığını..
istediğin zaman istediğini yapabiliyorsun, şimdi ramazanda geliyo eve gelip koştura koştura yemek yapma derdide olmıcak..
hep böle adet olunca ve iş yerindeyken allahım şöyle bir evde olsam ayaklarımı uzatsam ağrım geçse diye düşünürdüm, bugün onu yapıyorum süpeerr..
şimdilik çook mutluyum:)
şimdi size bir sorum var, dünürüm sende bana yardım ol tamam mı.
cuma günü öğle arasında beni ziyarete gelecek arkadaşlarıma chese cake, kısır ve içi mantarlı tavuklu krep yapmayı düşünüyorum.
ama bu menü biraz fazla mı sonuçta en fazla 1 saat oturcaklar.. yani görmemişin misafiri gelmiş olmasın.
sadece chese cake ve nescafe yada türk kahvesi yeterli midir?
fikirlerinizi rica edeyiim

aylıncım bencee sıcakta ve sadece öğle arası için 3 cesıt fazla gibi.ama cheskekle kısırı yapabılırsın.yada tek cheskek de olur.ama az olmasın dersen kısırla ıkısını yap.

aylıncım bencee sıcakta ve sadece öğle arası için 3 cesıt fazla gibi.ama cheskekle kısırı yapabılırsın.yada tek cheskek de olur.ama az olmasın dersen kısırla ıkısını yap.

hala karar veremedim napcama, galiba kelebekçiiim chesecakele kısırı kesin yapcam.
krepe karar vermedim kaydirigubbakcemile5

canımcım öle bişeki 1 saat 15 dk araları var. 15 dk sında öğle yemeklerini yiceklermiş sonrada bana geliceklermiş kahveye dediler..
koştur koştur bişe olcak yanii.
chese cake kesin, nescafe kesin.
annemde diyo ki american vari bir randevu kısırın ne işi var diyo.
hafif bir tatlı daha yap kahvenin yanında iyi gider diyo:)

evet kekın tarıfını mutlaka istiyorum neli yapcan meyve olarak????? bıde arkadasım sıcakta tavuklu krep cokda iyi gitmez bence,sen kekle kısırı yap.ee tabı fıkır bizden uygulamak senden:)

hemen yazarım canımcım kekin tarifini..
2 paket eti burçak bisküvi
125 gr tereyağı
2 yumurta
1 su bardağı toz şeker
3 paket labne peynir.
dr outhker çilek ahududu sosu

2 paket bisküviyi rondodan geçiriyoruz, rondo yoksa küçük küçük parçalara ayırıyoruz, un gibi olcak..
125 gr tereyağını eritiyoruz. bisküviye karıştırıyoruz. bu karışımı biraz sıvı yağ ile yağladığımız (yuvarlak yada kare farketmez ) borcama yayıyoruz(kaiığın arkası ile bastırarak)
4 dk önceden ısıtılmış fırında üzeri kızarana kadar bekletip çıkıyoruz.
yumurta, şeker iyice çırpılıp köpük olunca labne ekleniyor ve biraz daha çırpılıyor.
fırından çıkan kekin üzerine bu karışımı ekliyoruz. 150 derecelik fırında 1 saat kadar pişiriyoruz. bunun ölçüsü peynirli karışımın üzeri kahverengi olucak.
fırından çıkan kekin üzerine istediğimiz meyve olabilir ben çilek kullanıyorum. çilekleri dilinmleyip diziyoruz, üzerine arkasındaki tarife göre hazırlanmış çilek-ahududu sosu dökülüyor enfes bir tatlı oluyor:) cokacimcoook
haydi bakalım yapacaklara afiyet olsuunn:)

kısslar kımsecıkler yok galıba.bende cıkıyorum artık kac saatır pc nın basındayım sırtım agrıdı :) tekrar ugrarım bi ara öpüyom hepinizi.....

Canım tok gelceklerse kahve ve kek fit olur,zaten kısacık zamanları var ,onları görcekmisin,servismi yapacaksın canım yorma kendini.

tammaaaam süper oldu bu iş oy birliği ile kek ve kahve kabul edildi.
belki çıkolatalı bişe daha yapabilirim, renk olsunn.
keki herkes yemeyebilir ya..
saolun kızlar yardımcı oldunuz bana:)

sonunda bu fıkırde karar kılmana sevındım canım,bence cok güzel oldu böyle,çikolatalı bişe yapmasan bıle kekın yanında serın olsun dıye dondurma ıkram edebılırsın cikolatalı veya kaymaklı.....

ben geldim kııııslar.kaynatmışsınız valla.kuzu ve başak arkadaşlar hoşgeldiniz.
aylincim yavri kuşum uyumadım gülüm.ben her sabah 8.30 da kalkarım.eşimi işe gönderdikten sonra 1 saat yürüyüş yaparım 5 km.ondan sonra günlük hayatıma başlarım.hergün böyle asker gibiyimdir.sabah giremedim kaç defa denedim açmadı.eeee sizler nasılsınız
aylin misafirlerin gelcekmiş.cheesecake süper karar.benim favori tatlımdır.ben vişnelisinide çok yapıyorum denemeni tavsiye ederim.yemek konusunda çok iyiyimdir.bu konuda hiç mütevazi olamıycam valla.elde börek açmaktan tut,mantıya , sarmaya kadar çok iyi yaparım.(övünmek gibi olmasın.)
minikim güle güle kirlensin evin.temizliklerini yapmışsın.bende geçen haftadan beri temizlik yapıyorum.harap oldum valla.yıkanmadık bişi kalmadı evde.

KECMIS OLSUN.INSALLAH TEZLIKLE :CüvCüv: ANNE OLURSUN .BEN 2007 MAYISDE KURTAJ YAPMALI OLDUM KESEDE BEBEK YOHDU. HER AY SABIRSIZLIKLA BEKLEDIM .HER ADETIM OLDUQUNDA AQLADIM BUNALIMA GIRDIM.DEMEK OLARKI HERGUN AQLIYORDUM KOCAM ISDEYKEN ,YADA GECELERI KOCAM UYUDUQDAN SONRA .CANIM KOCISKOM COK UZULUYORDU BENI UZGUN GORUNCE.SABRET CANIM MUTLAKA OLACAQ DIYORDU.HAMILE OLACAQIM GUNU BEKLERKEN YASADIQIM GUNLERE DEYER VERMEMIS OLUYORDUM .HAYATIM ADETIMDEN ADETIMEYDI.ACABA BU AY OLURMU DEYE DUSUNCELERIYLE GUNLERIM KECIYORDU.SONUNDA KARAR VERDIM AQLAMAMAYA ,DERDIMI BUYUTMEMEYE.HAYATIN TADINI CIKARMAYA,CANIM KOCISKOMLA MUTLU OLMAYA.ALLAH BUYUKDU 2008 MAYISIN 5 HAMILE OLDUQUMU BILDIM .ÇOK SUKUR ALLAHIMA HERSEY GUZELDI.ALLAH EVLAD ARZUSUNDA OLAN HERKESI SEVINDIRSIN. ALLAH BU RAMAZAN AYINDA SANA VE EVLAD ARZUSUNDA OLAN HERKESE ANNE OLMAQ SEVINCINI NASIB ETSIN.AMIN

eger bana dedıysen canım temızlıklerı bıtırdın dıyee nerde
daha yarım olmadı valla :bbo: ama oh sen birmişsin temizliği.2 gun daha durmak yok of off,bu arada hay maaşşallah ne marıfetlı arkadasımız varmıs,ee yapar yapar yollarsın artık hııı cokacimcoook bizde afiyetle yeriz inşallah kaydirigubbakcemile3

yollamam mı hiç ne istersen arkadaşım.cokacimcoook

cok tesekkür ederım canım ne güzel dileklerde bulunmussun benım için bizim için.Allah bebegını sana bagıslasın cok saglıklı cok hayırlı bı bebıs olsun inşallah.kesınlıkle stres yapmanın ters etkı edecegını düşünüyorum ve cok örneklerını görüyoruz gercekt4en.tekrar hamiş olmana cok sevındım hayırlısıyla kucagına alırsın ınsallah canım a.s.

herşeyin yolundaolmasına çok sevindim.sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim.darısı bizi syenlerin başına inşallah.dua et bizler için olurmu hamişlerin duası kabul olurmuş.:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…