Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

buarada aramnıza yenı katılan arkadaslar herkez hosgeldı topiğimize,bizim kızlarla konusmaya daldım unuttum sizleri .
karamelek nesecrin yazgülüm özlem ve serdi hepinizi cok cok öpüyorum ve büyük gecmiş olsun diyorum.inşiallah böyle bir acı birdaha yasamıycaz ve mutlu haberlerımızı alarak hepberaer sevıncez inşallah

slm kızlar benım kurtajdan sonrakı kontrolumde rahımde kan toplanmıştı 10 gun falan sonra bır anda
bosaldı bır dahakı adetım bayagı gecıkmıstı aralıkta kurtaj ocak olmadı subat ta ılk adet geldı ama ne adet hayatımda ılk defa o kadar cok adet olmustum

kızlar merhaba...bende ılk bebegımı 6 haftalıkken kaybettım.dusuk baslayınca zorunlu kurtaj oldu ve cok zor gunler atlattım.kurtajdan 23 gun sonra ılk reglımı oldum.aslında doktorum korunmana gerek yok dedı ama ben bıraz beklemek ıstıyorum.bakalım ne zaman toplayabılıcem cesaretımı....yenıden aynı seyı yasamaktan cooooook korkuyorum...

aaaa korku yok şekercimm.
yine aynı şeyi yaşayacaksın diye korkma, bak seni üzmek istemem ama ben 6 aylık bebeğimi erken doğumla kaybettim.
herşerde bir hayır vardır ve korkunun ecele faydası yoktur.
korkarsak nolur bebişimiz olmazz...
onun için umutla bakmak gereklii, oldu mu şekeriiimm a.s.
hoşgeldin bu arada...

kızlar bu arada folik asit kullanmaya başladınız mı?
ben kullanıyorumda..

evet canım doktorum banada demıstı bebek düşünmeye basladıgınızda kesınlıkle folıc aside baslamamı söyledi.cunku folıcasidin faydası bebegın omuriliğine faydası cokmus ve omurılıklığin önmelı bölümü 3 ila 7 hafta arasında olusurmus fdakat bız öğrendıgımızde coktan 5.haftada oluyoruz nerdeyse.oyüzden kızlar hepimiz kullanmalıyız bnece

slm kızlar benım kurtajdan sonrakı kontrolumde rahımde kan toplanmıştı 10 gun falan sonra bır anda
bosaldı bır dahakı adetım bayagı gecıkmıstı aralıkta kurtaj ocak olmadı subat ta ılk adet geldı ama ne adet hayatımda ılk defa o kadar cok adet olmustum

oooh temizlenmiş işte ne güzeell, olmasa daha kötü olurdu..
:CüvCüv: hamileliğe hazırlıyo işte vucudun senii:)

bu doktorlarında hangısıne ınanalım bılmem banada 3 adet donemı gecsın demıştı
keske dınlemeseydım zaten kolay olmuyor bırde 3 ayım gıttı bosuna
canım folık asıtı adete 5 gun kala basla demıştı ılk dr.um ona cok guvenıyordum ama degıstırmek zorunda kaldım

kızlar merhaba...bende ılk bebegımı 6 haftalıkken kaybettım.dusuk baslayınca zorunlu kurtaj oldu ve cok zor gunler atlattım.kurtajdan 23 gun sonra ılk reglımı oldum.aslında doktorum korunmana gerek yok dedı ama ben bıraz beklemek ıstıyorum.bakalım ne zaman toplayabılıcem cesaretımı....yenıden aynı seyı yasamaktan cooooook korkuyorum...

canım cok gecmıs olsun ,aynı korkular emin ol hepimizdede var ama bızım umutlarımız korkularımızdan cok cok büyük bence sende bu umut trenıne bin ve korkularını öbür durakta bırak............ :1hug: a.s.

canım folık asıtı adete 5 gun kala basla demıştı ılk dr.um ona cok guvenıyordum ama degıstırmek zorunda kaldım

bırazda senın durumunla alakalı eger 8.haftadan önce düşük yaptıysan 1 2 ay dınlen dıyor.yanı bı ay yeterlı,bıde kürtajdan sonrakı muayenede rahmın cok zedelenmısse 3 ay verebılıyor ama benım fazla zarar görmedı dıye 1 2 ay yeter dedı ben anca bı ay dayana bılcem galıba :utangac:

evet canım doktorum banada demıstı bebek düşünmeye basladıgınızda kesınlıkle folıc aside baslamamı söyledi.cunku folıcasidin faydası bebegın omuriliğine faydası cokmus ve omurılıklığin önmelı bölümü 3 ila 7 hafta arasında olusurmus fdakat bız öğrendıgımızde coktan 5.haftada oluyoruz nerdeyse.oyüzden kızlar hepimiz kullanmalıyız bnece

banada dr'um başlayabilirsin hamilelikten 3 ay önce başlanmasında fayda var demişti..
kullanıyorum bakalım.

canım banada 3 ay bekle dedi dr'um. sanırım bu standart..

benim dr bana beklemene gerek yok dedi.allah allah.yok benim beklemeye de niyetim yok zati.
kıslar ya benim çıkmam gerek.arkadaşlarla buluşcaz.yarın görüşürüz.çok yazışmayın kıskanırım sonra olur mu.

benim dr bana beklemene gerek yok dedi.allah allah.yok benim beklemeye de niyetim yok zati.
kıslar ya benim çıkmam gerek.arkadaşlarla buluşcaz.yarın görüşürüz.çok yazışmayın kıskanırım sonra olur mu.

kaydirigubbakcemile işte böylle azimli olcaz kızlaaar tamam mıı...
bende çıkıyoruummmm arkadaşlaarr iyi geceler herkese....
yarın görüşürüzzz. kelebekçiim yarında var mı finduk?

kaydirigubbakcemile işte böylle azimli olcaz kızlaaar tamam mıı...
bende çıkıyoruummmm arkadaşlaarr iyi geceler herkese....
yarın görüşürüzzz. kelebekçiim yarında var mı finduk?

yok yarın fındıga gitmiyorum ama evde temizlik var :çok üzgünüm: ama yarın ugrarım bu cok güzel topiğimize nazar degmesın ben cok sevdım topiğimizi :nazar: :teytey::teytey:

slm kızlar.herkes çıkmış ben yeni açıyorum.ben yokken muhabbet baya koyulaşmış.kıskandım sizi:çok üzgünüm:evet minik kelebekler iki olmuş,bana minik kelebek 2 yazmak ii olmuş.topiğimiz süper oldu kızlar.listemizde öyle tabi.hadi bakalım hayırlısıyla hepimiz güzel haberleri burdan paylaşırız inşallah.bu arada benim beklenen adet tarihim 8 eylül.eylülde adetim düzenli olursa korunmayı bırakın dedi dktorum.beklicez artık.e bende çıkiim o zaman yrn görüşürüz kıssslarrr...

Şeniza.s. merhaba kızlar aramıza baya kişiler katılmış hepiniz hoş geldiniz sakın ümidinizi kaybetmeyin fazla kafaya takmayın rahat olunki gelsin bebişler bende folbiol kullanıyorum dr um bırakmamamı söyledi bakıyorum bi gün uğramadım unutulmuşum :teselli: bu güne bu gün ben topiğimizin isim annesiyim :emir_bebek: bakın ne güzel topik annesi oldum bi anda :roflol: benim muhtemel adet tarihim 13 eylül bakalım zamanında olcakmı canım eklersin benide galiba ben ikinciyim bebek sırasında ama bu ay olacağını zannetmem düşükten sonra hiç adet olmadım daha benim içim temiz bebeği düşürmeden bayaa bi yoğun kanamayla birsürü büyük pıhtı geldi benden 3 gün sonrada bebek düştü galiba kızdı çünkü erkek suya konduğunda her yeri belli olurmuş kız da pıhtılı et parçası şeklinde zar gibi bişey olurmuş neyse nasibim değilmiş demekki ilk zamanlar çok üzülmüştüm galiba hormonlarında etkisi vardı kanamam kesildikten sonra rahatladım hayırlısı allahdan nasibimizde varsa olur hepinizi öpüyorum sabah görüşürüz Şeniz Şeniz Şeniz bende çok merak ediyorum ilk kim hamile haberini vericek diye :CüvCüv:

herkese günaydın,yine kimsecikler yok sanırım.cnlarım bende folbiole başlkadım,bi kaç gün önce.1 ay daha korunmamız gerektiğini söyledi dktrum,çünkü benim kürtaj sonrası ilk adetim 15 gün filan sürdü,hiç normal diildi yani.önümüzdeki ay normal olrsa adetim korunmayı bırakcaz.hayırlısı artık ondan sonrası,allahım ne zaman uygun görürse tekrar hamile kalabilcem.ilk zamanlar çok umutsuzdum,çok tedirgindim ama eşiminde desteğiyle kötü günleri atlattım.hala bazen yaşasaydı bebeğim şu kadarlık olcaktı gibi şeyler düşünüyorum ama bunlar normal sanırım,çünkü henüz 1.5 ay oldu.allah herkesin gönlüne göre versin kızlar,umarım minik kuzularımıza kısa zamanda kavuşuruz.hepimize dua ediyorum..

lolocum bu arada bende adanalıyım,ailem orda.ben evlenince ist.a yerleştim.ahhh hemşerim benim,bazen oralaları çoook özlüyorum...hava çook sıcaktır şimdi orda,dimi?

Back