- Konu Sahibi minik_kelebek
kızlar bu arada folik asit kullanmaya başladınız mı?
ben kullanıyorumda..
ben kullanıyorumda..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar merhaba...bende ılk bebegımı 6 haftalıkken kaybettım.dusuk baslayınca zorunlu kurtaj oldu ve cok zor gunler atlattım.kurtajdan 23 gun sonra ılk reglımı oldum.aslında doktorum korunmana gerek yok dedı ama ben bıraz beklemek ıstıyorum.bakalım ne zaman toplayabılıcem cesaretımı....yenıden aynı seyı yasamaktan cooooook korkuyorum...
kızlar bu arada folik asit kullanmaya başladınız mı?
ben kullanıyorumda..
slm kızlar benım kurtajdan sonrakı kontrolumde rahımde kan toplanmıştı 10 gun falan sonra bır anda
bosaldı bır dahakı adetım bayagı gecıkmıstı aralıkta kurtaj ocak olmadı subat ta ılk adet geldı ama ne adet hayatımda ılk defa o kadar cok adet olmustum
kızlar merhaba...bende ılk bebegımı 6 haftalıkken kaybettım.dusuk baslayınca zorunlu kurtaj oldu ve cok zor gunler atlattım.kurtajdan 23 gun sonra ılk reglımı oldum.aslında doktorum korunmana gerek yok dedı ama ben bıraz beklemek ıstıyorum.bakalım ne zaman toplayabılıcem cesaretımı....yenıden aynı seyı yasamaktan cooooook korkuyorum...
bu doktorlarında hangısıne ınanalım bılmem banada 3 adet donemı gecsın demıştı
keske dınlemeseydım zaten kolay olmuyor bırde 3 ayım gıttı bosuna
canım folık asıtı adete 5 gun kala basla demıştı ılk dr.um ona cok guvenıyordum ama degıstırmek zorunda kaldım
evet canım doktorum banada demıstı bebek düşünmeye basladıgınızda kesınlıkle folıc aside baslamamı söyledi.cunku folıcasidin faydası bebegın omuriliğine faydası cokmus ve omurılıklığin önmelı bölümü 3 ila 7 hafta arasında olusurmus fdakat bız öğrendıgımızde coktan 5.haftada oluyoruz nerdeyse.oyüzden kızlar hepimiz kullanmalıyız bnece
bu doktorlarında hangısıne ınanalım bılmem banada 3 adet donemı gecsın demıştı
keske dınlemeseydım zaten kolay olmuyor bırde 3 ayım gıttı bosuna
canım folık asıtı adete 5 gun kala basla demıştı ılk dr.um ona cok guvenıyordum ama degıstırmek zorunda kaldım
benim dr bana beklemene gerek yok dedi.allah allah.yok benim beklemeye de niyetim yok zati.
kıslar ya benim çıkmam gerek.arkadaşlarla buluşcaz.yarın görüşürüz.çok yazışmayın kıskanırım sonra olur mu.
kaydirigubbakcemile işte böylle azimli olcaz kızlaaar tamam mıı...
bende çıkıyoruummmm arkadaşlaarr iyi geceler herkese....
yarın görüşürüzzz. kelebekçiim yarında var mı finduk?
yok yarın fındıga gitmiyorum ama evde temizlik var :çok üzgünüm: ama yarın ugrarım bu cok güzel topiğimize nazar degmesın ben cok sevdım topiğimizi:teytey::teytey: