- Konu Sahibi minik_kelebek
-
sormayın kızlar
ya bugun fındık bahcesındeydımkosa kosa geldım dusa bıle gırmeden kızlara bakıyım dedım.iyiym canım sizler nasılsıznız.aylıncım sorma çift olmusuz,ama tesedüfe bak nickimiz aynı :)
amaaan sendede mi var canım finduk işi:)
bizdede var orduluyum bende..
2 hafta önce ordaydım taoplanmıştı ben gidene kadar ama harman işlerine yardım ettim bende..
zooor iştiiirrr çok iyi bilirim evlendimde kurtuldduuuumm:) -tatlicadiarzu-
kesınlıkle yılmadan son gaz calısmalara devam, ee napalım bizim bebişler nazlı bebiş..... onu bulmak için cok calısmak lazımsa calısırız dimi kıssslar
ay sende mı bılıyosun fındık işini evet ya cok sıkıcı bişi...gercı bende evlendım kurtuldum ama kendı anneme yardıma gıdıyorum bı kac gundur.ramazan yaklastı fındık işciside bulamadık,o yüzden gitmiştim.ama inş persembe gunune gelcekler de bıtcek işte.cok yorucu ya,sevmiyom ben fındık mındık sırnaşık şey
Canımcım hoşgeldin bende senin gibi ilk bebişimi 8 haftalıkken kaybettim ,eskiyi unutamayız ama hatırlamamaya çalışmalıyız, bak burası bizim için uğraş oldu hepimiz birbirimizden haberdar olucaz demi kıslarrrr.......
Walla biz süperiz biyandan ağlar öteki yandan göbecik atarız yawwwwkaydirigubbakcemile5
çalışırız tabiii, ben doğumdan sonra hastanede çok ağlıyodum eşim bana dedi ki, aşkım sen benimle bebek yapmaya mı üşeniyosun ne var bunda ağlayacak yine yaparız dedi:)
bende afferin sana çalışkan kocam benim dedim :teytey:
yanii çalışcaz tabiii valla herkesten gün gün rapor alırım haberiniz olsuunn.
kelebekçiim sen ne zaman adt olcan, yada oldun mu?
Canımcım hoşgeldin bende senin gibi ilk bebişimi 8 haftalıkken kaybettim ,eskiyi unutamayız ama hatırlamamaya çalışmalıyız, bak burası bizim için uğraş oldu hepimiz birbirimizden haberdar olucaz demi kıslarrrr.......
Walla biz süperiz biyandan ağlar öteki yandan göbecik atarız yawwwwkaydirigubbakcemile5
kaydirigubbakcemile3 valal severek fındık toplayan kimseyi görmedim çocukluğumdan berii.
hep kaçardım ben bahçeden:)
Allah toplayanların işini kolay getirsin..
kızlaaaaar benide alın aranıza.bende 8 temmuzda bebişimin kalbi durduğu için aldırmak zorunda kaldım. :çok üzgünüm:çok ağladım.üzüldüm,neden oldu diyip durdum.zor toparlandım.gerçi içim cıız ediyor hala.internette 7 haftalık bebiş resimlerine baktım.çok çok üzüldüm gene.off(( umarım bir daha yaşamam bunu.hepimiz bebişlerimize kavuşuruz inşallah.
Şu regli bi bitse hemen bşliycem yaa korkunun ecele faydası yok walla...Ramazandada nasıl olcek biliyom artık??**
Şu regli bi bitse hemen bşliycem yaa korkunun ecele faydası yok walla...Ramazandada nasıl olcek biliyom artık??**
olur canım niye olmasın gece de oruç tutcak halimiz yok yayerimseniben
di mi? iftardan sahura kadar ne yaptıysak yanımıza kar
buarada aylınjcım daha baslkıyamadım calısmalara,dört gözle adeetımı beklıyorum :) kürtajımı temmuz 25de oldum ama adet nezaman olcam bı fıkrım yok sahsen...kızlar siz hatırlıyomusunuz nezaman adet oldunuz???????????? (yanı düşük veya kürtajdan sonra)
canım ben 2 nisanda doğum yaptım, 2 mayıstada adet oldum. tam bir ay sonra..
hatta sütüm falanda geliyodu ama yinede adet oldum. sonrada hiç düzeni bozulmadı 28de bir oldum. 3 ay boşluk vermem gerekiyodu bu ay başladık..
inşallah en kısa zamanda sende olursun.
buarada aylınjcım daha baslkıyamadım calısmalara,dört gözle adeetımı beklıyorum :) kürtajımı temmuz 25de oldum ama adet nezaman olcam bı fıkrım yok sahsen...kızlar siz hatırlıyomusunuz nezaman adet oldunuz???????????? (yanı düşük veya kürtajdan sonra)
ben 9 temmuzda kürtaj oldum .ilk adtimde 17 ağustostu.dr demişti zaten 10-15 gün geçikebilir ilk adet demişti.merak etme yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?