Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

amaaan sendede mi var canım finduk işi:)
bizdede var orduluyum bende..
2 hafta önce ordaydım taoplanmıştı ben gidene kadar ama harman işlerine yardım ettim bende..
zooor iştiiirrr çok iyi bilirim evlendimde kurtuldduuuumm:) -tatlicadiarzu-

ay sende mı bılıyosun fındık işini evet ya cok sıkıcı bişi...gercı bende evlendım kurtuldum ama kendı anneme yardıma gıdıyorum bı kac gundur.ramazan yaklastı fındık işciside bulamadık,o yüzden gitmiştim.ama inş persembe gunune gelcekler de bıtcek işte.cok yorucu ya,sevmiyom ben fındık mındık sırnaşık şey

kesınlıkle yılmadan son gaz calısmalara devam, ee napalım bizim bebişler nazlı bebiş..... onu bulmak için cok calısmak lazımsa calısırız dimi kıssslar

çalışırız tabiii, ben doğumdan sonra hastanede çok ağlıyodum eşim bana dedi ki, aşkım sen benimle bebek yapmaya mı üşeniyosun ne var bunda ağlayacak yine yaparız dedi:)
bende afferin sana çalışkan kocam benim dedim :teytey:
yanii çalışcaz tabiii valla herkesten gün gün rapor alırım haberiniz olsuunn.
kelebekçiim sen ne zaman adt olcan, yada oldun mu?

kaydirigubbakcemile3 valal severek fındık toplayan kimseyi görmedim çocukluğumdan berii.
hep kaçardım ben bahçeden:)
Allah toplayanların işini kolay getirsin..

kesınlıkle katılıyorum eskıye bı defter cekmelıyız evet bı acı yasadık ama yalnız degılız hepimiz birbirimeze destek oluyoruz oyüzzden actık topiğimizi ve acıları unutup sırtımızı geceye dönüp yüzümüzü güneşe cevirdık.... biz beraberız ve ben inanıyorum Allahım hepımıze tek tek sırasıyla saglıklı bebısler vercek belkı bu ay belkı 5 ay sonra ama olocak buna gönülden ınanıyorum......

cok güzel demıs kocişin "aşkım sen benimle bebek yapmaya mı üşeniyosun ne var bunda ağlayacak yine yaparız dedi:)" :roflol::roflol::roflol::roflol: kesınlıkle dogru söylemiş

doğru söylüyosun şekeriimm, hem ağlar hem oynarızz bebiş haberleriyle..

kaydirigubbakcemile3 valal severek fındık toplayan kimseyi görmedim çocukluğumdan berii.
hep kaçardım ben bahçeden:)
Allah toplayanların işini kolay getirsin..

cocukkende kacardım ve halada kacarım güya yardıma gıttım boyna harmana kacıyoum oturdugum terden tek tek nerdeyse sayarak atıcam kovaya :roflol::roflol:

ee herşey insanlar için yeri gelince gülünüyo,yeri gelince ağlanıyo.hayat bu

canım öncelıkle cok büyük gecmıs olsun.hepimiz ilk zamanlar cok üzüldük ama inan üzülerek hiç bır yere varamayız üzülünce elımıze ne gececek sadece stres ve hayattan bezgınlık.ama bı silkelenip toparlanırsak hem daha doğru düşünürüz hemde daha olumlu bakarız hayata.hersey bizler için,enazından hamıle kalabılıyoruz ya o sansımız hiç olmasaydı.bence bu sansımızı sonuna kadar kullanmalıyız ve bol bol veren yüce Allah a dua etmelıyız. a.s.

buarada aylınjcım daha baslkıyamadım calısmalara,dört gözle adeetımı beklıyorum :) kürtajımı temmuz 25de oldum ama adet nezaman olcam bı fıkrım yok sahsen...kızlar siz hatırlıyomusunuz nezaman adet oldunuz???????????? (yanı düşük veya kürtajdan sonra)

canım ben 2 nisanda doğum yaptım, 2 mayıstada adet oldum. tam bir ay sonra..
hatta sütüm falanda geliyodu ama yinede adet oldum. sonrada hiç düzeni bozulmadı 28de bir oldum. 3 ay boşluk vermem gerekiyodu bu ay başladık..
inşallah en kısa zamanda sende olursun.

hım negüzel adetın düzenlıymıs,benım eskıden berı hep 10 gun ileri atar zaten yada bı hafta.ozaman bende eylül 1 2 3 gibi olurum heralde.neyse hadi hayırlısı bakalım.

ben 9 temmuzda kürtaj oldum .ilk adtimde 17 ağustostu.dr demişti zaten 10-15 gün geçikebilir ilk adet demişti.merak etme yani

kızlar merhaba...bende ılk bebegımı 6 haftalıkken kaybettım.dusuk baslayınca zorunlu kurtaj oldu ve cok zor gunler atlattım.kurtajdan 23 gun sonra ılk reglımı oldum.aslında doktorum korunmana gerek yok dedı ama ben bıraz beklemek ıstıyorum.bakalım ne zaman toplayabılıcem cesaretımı....yenıden aynı seyı yasamaktan cooooook korkuyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…