- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #19.461
Insallah bende adet olurum uzun surunce insan yapisiklik falan deniyor korkuyorum bide ya ilac icerken hamile kalirsam diye korkuyorum cunku ilaca baslamadan once korunmuyoduk hemende belli olmuyo offff offf adet olsan bi dert olmasan ayri dertTarlusalı kullandıktan sonra 10 gün sonra adet oldum canım ama öyle cok olmadı 2-3 gün sürdü sonrada hamile kalmışım ...
Canim onunla hamile kalmaya calismiyoz onunla adet olmaya calisiyoz kurtajdan dolayi adet duzensizligimiz var sikinti bu eger adet olabilirse insan duzenini biliyo yumurtlamayi hesapliyabiliyoArkadaslar ben 20 yasimdan beri polikistik overluyum. Yani ilacsiz adet olamiyorum ve 5 senedir her adet olmadigimda tarlusal farlutal gibi haplarla adet oldum. Evlenince doktor bu hapi biraktirdi cunku gebeligi engeller dedi. Sizler nasjl bununla hamile kalmayi dusunuyorsunuz anlamadim ?? Ayrica ilac biter 10 gun kadar sonra adet olursun yani hemen diil. Vede bu ilac yalanci adet demisti doktorum o yuzden normal deulde az akinti oluyor... uzman olmak uzereyim bu konularda artik :)
Soganlari kaynadiktan sonrami kaynayinca mi attin cnm
Anladim Canim tamam :)Canim onunla hamile kalmaya calismiyoz onunla adet olmaya calisiyoz kurtajdan dolayi adet duzensizligimiz var sikinti bu eger adet olabilirse insan duzenini biliyo yumurtlamayi hesapliyabiliyo
Sikinti su ben ilac bittikten sonrasinida bekledigimde. 56 gun oluyo adet olmiyali zaman kaybi gibi gordugumden canim sikiliyoAnladim Canim tamam :)
Ama iste doktorun bana dediu bu ilaci kullandigin surece hamile kalamazsin... ben bu kismi anlamadimSikinti su ben ilac bittikten sonrasinida bekledigimde. 56 gun oluyo adet olmiyali zaman kaybi gibi gordugumden canim sikiliyo
Surekli kullaniyodun sanirim sen o ilaci ondan mi dedi acaba bide surekli ilacla adet oluyorum diyosun ya ilaclari kullanmiyosan suan nasil adet oluyorsunAma iste doktorun bana dediu bu ilaci kullandigin surece hamile kalamazsin... ben bu kismi anlamadim
Asilama surecinde kullanmadim ondan oncede genelde 5 ay filan bekleyip oyle icip oluyordum. Zaten adet olmadigimdan bebek problemyaSurekli kullaniyodun sanirim sen o ilaci ondan mi dedi acaba bide surekli ilacla adet oluyorum diyosun ya ilaclari kullanmiyosan suan nasil adet oluyorsun
Peki tam sebebi ne diyolar adet olmaman icin kesin cozum yokmuymusAsilama surecinde kullanmadim ondan oncede genelde 5 ay filan bekleyip oyle icip oluyordum. Zaten adet olmadigimdan bebek problemyanormal olmadi oluncada kaybettim derdjm tamda bu
Yok malesef polikistik over var yumurta cok oluyor fakat hic gelismiyor vede catlamiyorPeki tam sebebi ne diyolar adet olmaman icin kesin cozum yokmuymus
Kizlar bu sogan kurunu ilac alirken ve kurtajdan sonra henuz adet olmamisken baslasak zarari olu
Himmm ya ben burda cok okudum piko olup hamile kalan ama demekki hepsi farkli allah yardimcin olsun canim tez zamanda seninde benimde dualarimizi kabul ederde kucagimizi bos birakmaz rabbimYok malesef polikistik over var yumurta cok oluyor fakat hic gelismiyor vede catlamiyor
Himmm tursual yarin biticek bende yapayim ozaman sifa olsun insallah herkeseBen ilac bitince ve adet olmadan once yaptim
Iste bende Asilama ile hamileydim hende ikiz fakat once birini sonra digerini kaybettim. Ve Bundan dolayida bir haftadir deli gibi agliyorum... amin ins. Bizimde bebislerimiz olur Rabbim bizede nasip ederHimmm ya ben burda cok okudum piko olup hamile kalan ama demekki hepsi farkli allah yardimcin olsun canim tez zamanda seninde benimde dualarimizi kabul ederde kucagimizi bos birakmaz rabbim
Canim insallah rabbim sabrini verir benimde tek yumurta ikiziydi 9 haftalik kaybettim kalpleri durmus kolay degil herkes cektigini biliyor ben hep rabbime biraktim kurtaj olali 44 gun oldu hala icim yaniyor cok zor ki senin acin taze ama yapmamiz gereken simdi ne yapmaliyiz vucudumuza nasil bakmaliyiz stres uzuntu en basta yasak olan seyler burda birbirimize destek olucaz ve tekrar bebeklerimiz olacak ve insallah bu yazdiklarimizo okuyup ne gunlerdi deriz uzuntulerimizden cok sevinclerimizi paylasiriz allah cumlemizin tum isteyenlerin yuzunu guldursun inşallahIste bende Asilama ile hamileydim hende ikiz fakat once birini sonra digerini kaybettim. Ve Bundan dolayida bir haftadir deli gibi agliyorum... amin ins. Bizimde bebislerimiz olur Rabbim bizede nasip eder
Tekrar baksana betayaSelam kızlar birşey sorucam ama dalga geçmeyinkafam karıştı .. ben eylülde dusuk yaptım ustune lekelenmeydi kanamaydi ole maceralar geçirdim en son 10 bunda kan geldi adet oldum cok aşırı bi kanama olmadı dusuk yaptigimdaki gibi parçalar geldi koyu renkli sanki 5gun sürdü normal adetim gibi adetin 3.Gunuydu ssanırım ben hastanede çalışıyorum arkadaş beta bakiodu bnde bakayimda betam dusmusmu düşünme dedim en son 320 olmuştu sonrasndada baktrmamistim baktirdim 0.30 çıktı Nyse adet bitti ben korunmamaya devam ettim hatta adetten sonrasi abdest aldığım gun resmen kasigim agriyodu sanki yumurtladigimda olduğu gibi bende saçma dedim hemen adet sonrasi yumurtlama olabilirmiş diye düşündüm Nyse biR haftadır sabahları mide bulantisiyla uyanıyorum sürekli bi uyku halim cok yorgunump bıraksalar 24saat uyurum basim donuyo acayip gaz var hamileykende boyleydim kafama takıldı bu kadar çabuk olabilirmi betam neden sifirlanmadi adet olduysam hamile degilim dedim bide 28.gun oldum ben hayatimda ılk defa 28 gunde oldum ayrıca bu ay yumurlama ne zaman denk gelicek aklımdadeli sorularr var cok mutsuzummm
Artik hastanedekilerden de utanirim oldum okadar cok baktimki bekleyimde bakarım diorum ama kafama takılıyor bilmiyorumTekrar baksana betaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?