Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Tarlusalı kullandıktan sonra 10 gün sonra adet oldum canım ama öyle cok olmadı 2-3 gün sürdü sonrada hamile kalmışım ...
Insallah bende adet olurum uzun surunce insan yapisiklik falan deniyor korkuyorum bide ya ilac icerken hamile kalirsam diye korkuyorum cunku ilaca baslamadan once korunmuyoduk hemende belli olmuyo offff offf adet olsan bi dert olmasan ayri dert

Arkadaslar ben 20 yasimdan beri polikistik overluyum. Yani ilacsiz adet olamiyorum ve 5 senedir her adet olmadigimda tarlusal farlutal gibi haplarla adet oldum. Evlenince doktor bu hapi biraktirdi cunku gebeligi engeller dedi. Sizler nasjl bununla hamile kalmayi dusunuyorsunuz anlamadim ?? Ayrica ilac biter 10 gun kadar sonra adet olursun yani hemen diil. Vede bu ilac yalanci adet demisti doktorum o yuzden normal deulde az akinti oluyor... uzman olmak uzereyim bu konularda artik :)

Canim onunla hamile kalmaya calismiyoz onunla adet olmaya calisiyoz kurtajdan dolayi adet duzensizligimiz var sikinti bu eger adet olabilirse insan duzenini biliyo yumurtlamayi hesapliyabiliyo

Surekli kullaniyodun sanirim sen o ilaci ondan mi dedi acaba bide surekli ilacla adet oluyorum diyosun ya ilaclari kullanmiyosan suan nasil adet oluyorsun
Asilama surecinde kullanmadim ondan oncede genelde 5 ay filan bekleyip oyle icip oluyordum. Zaten adet olmadigimdan bebek problemya normal olmadi oluncada kaybettim derdjm tamda bu

Himmm ya ben burda cok okudum piko olup hamile kalan ama demekki hepsi farkli allah yardimcin olsun canim tez zamanda seninde benimde dualarimizi kabul ederde kucagimizi bos birakmaz rabbim
Iste bende Asilama ile hamileydim hende ikiz fakat once birini sonra digerini kaybettim. Ve Bundan dolayida bir haftadir deli gibi agliyorum... amin ins. Bizimde bebislerimiz olur Rabbim bizede nasip eder

Iste bende Asilama ile hamileydim hende ikiz fakat once birini sonra digerini kaybettim. Ve Bundan dolayida bir haftadir deli gibi agliyorum... amin ins. Bizimde bebislerimiz olur Rabbim bizede nasip eder
Canim insallah rabbim sabrini verir benimde tek yumurta ikiziydi 9 haftalik kaybettim kalpleri durmus kolay degil herkes cektigini biliyor ben hep rabbime biraktim kurtaj olali 44 gun oldu hala icim yaniyor cok zor ki senin acin taze ama yapmamiz gereken simdi ne yapmaliyiz vucudumuza nasil bakmaliyiz stres uzuntu en basta yasak olan seyler burda birbirimize destek olucaz ve tekrar bebeklerimiz olacak ve insallah bu yazdiklarimizo okuyup ne gunlerdi deriz uzuntulerimizden cok sevinclerimizi paylasiriz allah cumlemizin tum isteyenlerin yuzunu guldursun inşallah

Selam kızlar birşey sorucam ama dalga geçmeyin kafam karıştı .. ben eylülde dusuk yaptım ustune lekelenmeydi kanamaydi ole maceralar geçirdim en son 10 bunda kan geldi adet oldum cok aşırı bi kanama olmadı dusuk yaptigimdaki gibi parçalar geldi koyu renkli sanki 5gun sürdü normal adetim gibi adetin 3.Gunuydu ssanırım ben hastanede çalışıyorum arkadaş beta bakiodu bnde bakayimda betam dusmusmu düşünme dedim en son 320 olmuştu sonrasndada baktrmamistim baktirdim 0.30 çıktı Nyse adet bitti ben korunmamaya devam ettim hatta adetten sonrasi abdest aldığım gun resmen kasigim agriyodu sanki yumurtladigimda olduğu gibi bende saçma dedim hemen adet sonrasi yumurtlama olabilirmiş diye düşündüm Nyse biR haftadır sabahları mide bulantisiyla uyanıyorum sürekli bi uyku halim cok yorgunump bıraksalar 24saat uyurum basim donuyo acayip gaz var hamileykende boyleydim kafama takıldı bu kadar çabuk olabilirmi betam neden sifirlanmadi adet olduysam hamile degilim dedim bide 28.gun oldum ben hayatimda ılk defa 28 gunde oldum ayrıca bu ay yumurlama ne zaman denk gelicek aklımdadeli sorularr var cok mutsuzummm

Tekrar baksana betaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…