- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #19.481
Adi ustunde mucize diyoruz neden olmasin ki ben artik hersey olabilir diye dusunuyorumArtik hastanedekilerden de utanirim oldum okadar cok baktimki bekleyimde bakarım diorum ama kafama takılıyor bilmiyorumbole birşeyin imkanı varmi
Selam kızlar birşey sorucam ama dalga geçmeyinkafam karıştı .. ben eylülde dusuk yaptım ustune lekelenmeydi kanamaydi ole maceralar geçirdim en son 10 bunda kan geldi adet oldum cok aşırı bi kanama olmadı dusuk yaptigimdaki gibi parçalar geldi koyu renkli sanki 5gun sürdü normal adetim gibi adetin 3.Gunuydu ssanırım ben hastanede çalışıyorum arkadaş beta bakiodu bnde bakayimda betam dusmusmu düşünme dedim en son 320 olmuştu sonrasndada baktrmamistim baktirdim 0.30 çıktı Nyse adet bitti ben korunmamaya devam ettim hatta adetten sonrasi abdest aldığım gun resmen kasigim agriyodu sanki yumurtladigimda olduğu gibi bende saçma dedim hemen adet sonrasi yumurtlama olabilirmiş diye düşündüm Nyse biR haftadır sabahları mide bulantisiyla uyanıyorum sürekli bi uyku halim cok yorgunump bıraksalar 24saat uyurum basim donuyo acayip gaz var hamileykende boyleydim kafama takıldı bu kadar çabuk olabilirmi betam neden sifirlanmadi adet olduysam hamile degilim dedim bide 28.gun oldum ben hayatimda ılk defa 28 gunde oldum ayrıca bu ay yumurlama ne zaman denk gelicek aklımdadeli sorularr var cok mutsuzummm
6 temmuz 2015 erken doğum.. 5 aylık boncuğum normal doğumla canlı doğdu ama terk-i diyar etti.. gitti..ve ben yeniden açmak istiyorum kepenklerimi.. ne dersiniz hazır mıyım acaba?
Allah razı olsun canım..Basin sagolsun canim
3 ay olmus bence erken degil tabi dr un ne soyledi o onemli
Allah razı olsun canım..
1 aydan sonra rahim toparladı kendini.. fizyolojik bir sorun da olmadığı için her an hazırsın psikolojini toparla başla yeniden dedi.. ama bilmiyorum..
Ewt canm bn dusugu adet kanamasiyla dustu obur adetti grmeden hamile kaldm dusuk yaptm hemen hamile kaldm ama simdide bi korku girdi icme birden bugn tam 7 haftalik kese gozktu 2 hafta once onumzdeki ayn 7 randevum var kalp atsi olusmusmu onaba bakicaz smdi koktm dok sormadm hemeb hamile kalnca bisey olurmu dye smdide dusucek yne dye kafayi yycem napcam sasirdmCanim sen hic adet olmadan mi hamile kaldin?
Bn kurtaj olmadm cnm adet kanamda düştü hemen hamile kaldm dusukten snra hemen smdi 7 haftalik kese gzktu ama kalp atslari icn 2 hafta snra randevu verdi dokHmn kurtajdan sonra hamile kaldnz yoksa bekledinz mi bnm 2. Ayim napayim bilemedim
Ins canm bn dusukten 1 ay bile olmamis hamile kalali ama ne biliym smdide korktm yne dusermi dye hemen hamile kaldm ya bisey olurmu dye bibyandanda kendi kendme hayrlisi neyse oyle olsn dyorum takmayalim yycek ekmegi varsa bebegmin gelir yoksa zaten duser hayrlisiAyy ins canim ya ben daha adet olmadim yarin tam bir ay olcak dusuk yapali
Bn kurtaj olmadm cnm adet kanamda düştü hemen hamile kaldm dusukten snra hemen smdi 7 haftalik kese gzktu ama kalp atslari icn 2 hafta snra randevu verdi dok
Ewt canm bn dusugu adet kanamasiyla dustu obur adetti grmeden hamile kaldm dusuk yaptm hemen hamile kaldm ama simdide bi korku girdi icme birden bugn tam 7 haftalik kese gozktu 2 hafta once onumzdeki ayn 7 randevum var kalp atsi olusmusmu onaba bakicaz smdi koktm dok sormadm hemeb hamile kalnca bisey olurmu dye smdide dusucek yne dye kafayi yycem napcam sasirdm
Gecmis olsun cnm. Bnce gebelikten once dr git testlerini yaptir nedenini arastir. Ilk dusugun muydu . Belki pihtilasma sorunu olabilir. Pekmez fln ic.Merhaba arkadaşlar bende hamile olduğumu öğrendim ve 2 gün sonra yani geçtiğimiz pazartesi düşük yaptım çok küçük olduğu için bir operasyon geçirmedim kanama ile atmışım vücudumdan öyle dedi doktor... Kan değelerim çok düştü tekrar hamile kalmak istiyorum ama korkuyorum yine aynı olur diye kan değerlerimi nasıl yükseltebilirim ve yakkn zamanda hamile kalsam sıkıntı olur mu?
İlk gebeliğimdi canım doktora gittim bi sorun yok dedi ztn çkk yeni bi gebelikmiş tutunamamıştır dedi testler yapıldı işte 1 hafta var sonuçların çıkmasınaGecmis olsun cnm. Bnce gebelikten once dr git testlerini yaptir nedenini arastir. Ilk dusugun muydu . Belki pihtilasma sorunu olabilir. Pekmez fln ic.
Anladim cnm olabilir tabi belki de dedigi gibi tutunamamistir. Ii dusun sen. Test sonuclarin cikinca paylas bizle. Hangi testleri yaptirdinzİlk gebeliğimdi canım doktora gittim bi sorun yok dedi ztn çkk yeni bi gebelikmiş tutunamamıştır dedi testler yapıldı işte 1 hafta var sonuçların çıkmasına
Ay hiç bilmiyorum ki artık o kadar bıktım ki 1 haftadır hastanelerde kan vermekten sormak bile gelmedi aklımaAnladim cnm olabilir tabi belki de dedigi gibi tutunamamistir. Ii dusun sen. Test sonuclarin cikinca paylas bizle. Hangi testleri yaptirdinz
Anliyorum seni cnm. Hayirlisi olsun insAy hiç bilmiyorum ki artık o kadar bıktım ki 1 haftadır hastanelerde kan vermekten sormak bile gelmedi aklıma
Amin canım çok teşekkürlerAnliyorum seni cnm. Hayirlisi olsun ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?