Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Test yaptin mi

6 temmuz 2015 erken doğum.. 5 aylık boncuğum normal doğumla canlı doğdu ama terk-i diyar etti.. gitti.. ve ben yeniden açmak istiyorum kepenklerimi.. ne dersiniz hazır mıyım acaba?

Basin sagolsun canim
3 ay olmus bence erken degil tabi dr un ne soyledi o onemli
Allah razı olsun canım..
1 aydan sonra rahim toparladı kendini.. fizyolojik bir sorun da olmadığı için her an hazırsın psikolojini toparla başla yeniden dedi.. ama bilmiyorum..

Canim sen hic adet olmadan mi hamile kaldin?
Ewt canm bn dusugu adet kanamasiyla dustu obur adetti grmeden hamile kaldm dusuk yaptm hemen hamile kaldm ama simdide bi korku girdi icme birden bugn tam 7 haftalik kese gozktu 2 hafta once onumzdeki ayn 7 randevum var kalp atsi olusmusmu onaba bakicaz smdi koktm dok sormadm hemeb hamile kalnca bisey olurmu dye smdide dusucek yne dye kafayi yycem napcam sasirdm

Ayy ins canim ya ben daha adet olmadim yarin tam bir ay olcak dusuk yapali
Ins canm bn dusukten 1 ay bile olmamis hamile kalali ama ne biliym smdide korktm yne dusermi dye hemen hamile kaldm ya bisey olurmu dye bibyandanda kendi kendme hayrlisi neyse oyle olsn dyorum takmayalim yycek ekmegi varsa bebegmin gelir yoksa zaten duser hayrlisi

Sakin olmaya calis canim bunlari dusunme. Kafani baska seylere yonlendir. Iyi dusun iyi olsun

Merhaba arkadaşlar bende hamile olduğumu öğrendim ve 2 gün sonra yani geçtiğimiz pazartesi düşük yaptım çok küçük olduğu için bir operasyon geçirmedim kanama ile atmışım vücudumdan öyle dedi doktor... Kan değelerim çok düştü tekrar hamile kalmak istiyorum ama korkuyorum yine aynı olur diye kan değerlerimi nasıl yükseltebilirim ve yakkn zamanda hamile kalsam sıkıntı olur mu?

Gecmis olsun cnm. Bnce gebelikten once dr git testlerini yaptir nedenini arastir. Ilk dusugun muydu . Belki pihtilasma sorunu olabilir. Pekmez fln ic.

Gecmis olsun cnm. Bnce gebelikten once dr git testlerini yaptir nedenini arastir. Ilk dusugun muydu . Belki pihtilasma sorunu olabilir. Pekmez fln ic.
İlk gebeliğimdi canım doktora gittim bi sorun yok dedi ztn çkk yeni bi gebelikmiş tutunamamıştır dedi testler yapıldı işte 1 hafta var sonuçların çıkmasına

İlk gebeliğimdi canım doktora gittim bi sorun yok dedi ztn çkk yeni bi gebelikmiş tutunamamıştır dedi testler yapıldı işte 1 hafta var sonuçların çıkmasına
Anladim cnm olabilir tabi belki de dedigi gibi tutunamamistir. Ii dusun sen. Test sonuclarin cikinca paylas bizle. Hangi testleri yaptirdinz

herkese merhaba kızlar
maalesef p.tesi günü bende düşük nedeni ile kalan parçayı almak için kürtaj oldum
kafam o kadar karışıkki ve üzgünümki hala düşündükçe canım sıkılıyor ağlıyorum
parçayı patolojiye gönderdiklerini söylediler neden dolayı düşük olduğunu anlamak için...
forumda tekrar hamile kalanları duydukça içim rahatlıyor ve umut doluyorum..
biliyorum daha çok yeni olaylar bunda da bi hayır vardır..
buraya yazmak ve sizlerle konuşmak bi nebze içimi rahatlatıyor..hepimizin allah yardımcısı olsun ve bu olayı yaşayanlara allah sabır versin..

Sukur kurtajimin 50 inci gununde ilaclada olsa adet olabildim sira pazartesi gunu doktoro gidip hormon testlerinde sanirim arkadaslar bu sekilde adetin 3 uncu gunu doktoro giden varmi neler yapiyolar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…