Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Merhaba kizlarr ben de haziranda düşük yaptım 8 haftalıkken jalp atışı durdu. Şimdi tekrar deniyiruz iki aydir bu ay bat 29 du hala adet olmadım ayın 26 si kan testi yaptırdım 0,1 çıktı normalde adrtde duzensizligim olmazdı umitlensem mi acabaaama bi taraftanda kan testi öyle çıktı uffff kafam karmakarışık help helpp

G
Gec dollenmistir belki umidini yitirme tabiki cokta umitlenme bence ama 1 hafta daha belke eger yine olmazsan bence bi doktoro git tekrar yumurtalara bakilsin en azindan doktor kontrolnde hamile kal ben korkuyorum yasda 33 oldu benim tabi oda var korkularimin arasinda

İnsaallah hayırlısı canım bende salı günü Dr gidiyon diyorum adet olmassam o güne kadar tabi içinde de bi tedirginlik ya gene düşük olursa diye ama Rabbim hayirkisini nasip etsin ins

Ben de sabırsızlıkla bekliyorum ama sanki adet olacakmisim gibi kaç gundur yok acaba kan testinde de yanılma olma olasılığı var mi

S.a arkadaşlar Bende 22 ekim günü 11 haftalık bebeğim gelişmeyip 9 haftalıkken karnımda Ölmesi nedeniyle sunu sancı ile bebeğimi aldırdım kalan parçalarını da kürtaj yoluyla aldılar pazartesi kontrole gitceğim doktora. Size sormak istediğim şu ben yeniden bebek yapmayı planlıyorum bu benim 4 gebeliğim olacak ilk bebeğim 5 aylıkken sakatlığı dolayısıyla alındı 2. gebeliğimde kesenin içinde bebek yoktu kürtaj oldum birde 8 yaşında kısım var şu an en sonda bu bebekte öldü malesef benim gibi olup kontrollü hamile kalan arkadaşlar ne gibi testler istedi doktor yada bizler neler yapmalıyız yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim

Sukur kurtajimin 50 inci gununde ilaclada olsa adet olabildim sira pazartesi gunu doktoro gidip hormon testlerinde sanirim arkadaslar bu sekilde adetin 3 uncu gunu doktoro giden varmi neler yapiyolar...
Gecmis olsun cnm. Bn de adetin ucuncu gunu yaptirdim hormon testi . Kan aliyolar cnm zaten test sonucu da hemn cikio ayni gun veya ertesi gunu

Cnm gecmis olsun. Bnm de iki kurtajim var biri bos gebelik digeri 9haftalik kalp atisi alinmadi. Pihtilasma testi yaptir mutlaka genetik test yaptir. Kurtaj sirasinda embriyonun kromozom incelemesi fln yapildi mi. Hormon testi yaptir .

Herkese merhaba bende 6 gün önce düşük yaptım bir an ikinci bebeğime hamile kalmak istiyorum.Çok acı bir olay bebeğini kaybetmek dualarda buluşalım inşallah

Cnm gecmis olsun. Bnm de iki kurtajim var biri bos gebelik digeri 9haftalik kalp atisi alinmadi. Pihtilasma testi yaptir mutlaka genetik test yaptir. Kurtaj sirasinda embriyonun kromozom incelemesi fln yapildi mi. Hormon testi yaptir .
Çok teşekkür ederim canım Allah sanada sağlık versin ve çok geçmiş olsun benim bebeğimi patolojiye yolladık ama karnımda 2 hafta ölü kalmış inşallah bi sonuç çıkar kromozom incelemesi yapıldımı bilmiyorum yarın kontrolüm var doktora gideceğim ozaman bebekle ilgili sonuçlarda çıkardır inşallah cevabın içinde teşekkür ederim

Herkese merhaba bende 6 gün önce düşük yaptım bir an ikinci bebeğime hamile kalmak istiyorum.Çok acı bir olay bebeğini kaybetmek dualarda buluşalım inşallah
Allah sabır versin çokta geçmiş olsun arkadaşım çok zor hakkaten İnşallah en kısa zamanda hamile kalırsın Allahım İsteyen herkese bizim gibi talihsizlik yaşayan annelerede versin

Allah sabır versin çokta geçmiş olsun arkadaşım çok zor hakkaten İnşallah en kısa zamanda hamile kalırsın Allahım İsteyen herkese bizim gibi talihsizlik yaşayan annelerede versin
Teşekkür ederim canım inşallah en kısa zamanda hamile kalırız bebek isteyen bütün anneler

Rica ederim cnm. Allah gonlune gore versin ins.

Bugun dr gittim kizlar hormon testi yapmadi karin ultrosunu na bakti ve klomen verdi takip edelim yumurtalari dedi ayin 11 inde kontrole cagirdi catlatma ignesi yapicaz dedi

Cnm bn hormon testi sonuclarimi aldim iste. Daa dr a gitmedim. Bi de karduyovaskuler testi istedi bnden dr pihtilasma icin. Iki dr a gidiyorum bn . Digeride d vitaminim dusuk oldugu icin bana dvut damla verdi . 19 kasimda dr a gitcm cnm bn tekrar ins

Cnm bn hormon testi sonuclarimi aldim iste. Daa dr a gitmedim. Bi de karduyovaskuler testi istedi bnden dr pihtilasma icin. Iki dr a gidiyorum bn . Digeride d vitaminim dusuk oldugu icin bana dvut damla verdi . 19 kasimda dr a gitcm cnm bn tekrar ins
Gecmis olsun canim hormon testi icin ne dedi doktorun bende cuma gunu annemlere gidicem trakyada onlar ordaki doktorumada gidicem bakalim ne dicek ben bebe aspirini kullaniyorum zaten vitanimlerim iyi ama demir eksikligi icin kan ilaci iciyorum tabi pekmez incir kayisi gibi gidalari tuketiyoruz esimle meyve yiyoruz genelde yesil tuketmeye calisiyoruz alkol ve sigara yok bakalim bu sefer neler olucak

Himm doktoro gitmedim yazmissin onu okumadim telefon ac gidemiyosan sonuclari sor bence zaman kaybetme gebelik icin her ay 1 kere şansımız oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…