Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

3 kez düşükten sonra zaten araştırmaya gidiyor doktorlar varsa bi skıntın çıkıyor clexane aspirin için pıhtılaşma testleri var amaa birde düşüğün tek bir nedeni yokki düşük yaptığın parçanın incelenmesi lazım kendi kendine clexane başlamamalısın eğer başka kan cıvıklığı ile ilgili belki bi sıkıntın vardır bu sefer kanamayı durduramazsın benden söylemesi.. suan en önemli yapman gereken sey adam akıllı bir doktor bulmak üç düşük yapmış birini mutlaka araştıracaklardır..

Dün kahve lekelenmelerim oluyordu bugun pembeyede çevirdi . 10gündür tamamen temizdim düşük kanaması 5-6 gün sürdüydü bittiydi (kendi kendine düştü) . Yani bugun düşük başlangıcından sonraki 17. Gün . Adette olamaz daha erken zaten yogun degil . Böyle ara kanamalar normalmi , yaşayan arkadaşlar ?

Doktor bana ara kanama olabilir demisti ama hic olmadi ben herseyi sormustum dr ma ama kac gun sonra adet olurum diye sormamisim malesef ben 11 eylulde kurtaj oldum 5 gun belli belirsiz kanamam oldu akinti gibi oda gunluk pet kullandim o zamandan beri kanamam yok hic 2 haftadir memelerde sanci var arada sag kasigimda batma oluyo okadar ama herkes farklibyasiyor

Teşekkürler cevap için 1ay sonra dedi adeti ama internette arastırınca 40 gün yazıyor çoğunlukla ,sizinde bir haftaya olur heralde daha 40 dolmamış . Korundunuzmu bu arada .

Yok korunmadik gerek yok dedi doktorum rahim toparlamis vakit kaybetmeyelim pisikolojik olarak kendini hazir hissdiyosan tabi dedi bana kalirsa anne olmak icin tabiki hazirim ama tekrar rabbim ayni seyleri hic kimseye yasatmasin insallah

Yok korunmadik gerek yok dedi doktorum rahim toparlamis vakit kaybetmeyelim pisikolojik olarak kendini hazir hissdiyosan tabi dedi bana kalirsa anne olmak icin tabiki hazirim ama tekrar rabbim ayni seyleri hic kimseye yasatmasin insallah
He o zaman hamilelikde olabilir bu gecikmenin sebebi :) banada korunmaya gerek yok dedi ama ben psikolojimi daha hazırlayamadıgım için ara verecem biraz nasip artık

Biz aynı yaşıyoruz valla memelerdeki sancı ve sağ kasikta ki batma şişmiş gibi hissetme bende 29 eylülde kaybettim

Kendi kendime değil doktor tavsiyesi üzerine lenfosit aşısı yapan doktor öyle olmasının uygun olacağını söylediği için

Ne guzel hemen hamile kaliyosun benim rahmim ters biraz sikintili oluyor o yuzden rahmi normal olan birisine gore gec hamile kalabiliyorum
Yumurtlama testi kullanıyorum bi de ilişki sonrası eşim bacaklarımdan kaldırıp bi güzel sallıyor bi forumda okumuştum hepsinde tuttu bu arada benim de rahmim ters onla pek alakası olduğunu düşünmüyorum. Yumurtlama testini internetten aldım ama aynı zamanda mikroskopla kendi yöntemlerimle tükürük tahlili yapıyorum böylece yumurtlama gününden emin oluyorum çünkü adetim düzensiz

Cnm cok gecmis olsun. Lenfosit asisi nedir ilk kez duydum . Hangi testleri yaptilar
Lenfosit aşısı eşimin vücudunun ürettiği proteinleré karşı alerjim olabilir diye yapıyorlar bi çeşit tanıtım gibi benim vücuduma ondan kan alıp aşı haline getirip bana enjekte ediyorlar böylece bebeği yabancilamiyacakmis bünyem.

Laboratuvardamisin tukuruk testini ilk defa duydum mikroskop kullanabililiyosan guzelmis nasil oluyo o test

Senin nasildi canm. Doktorun ne dedi. Ne kadarlikken ogrendin.. cok gecmis olsun bu arada . ..
canım 5 haftalıkken öğrenmiştim fakat cinayet işlemek istemediklerini için yaklaşık 2 hafta kadar yine de kontrol ettiler ne olur ne olmaz belki bebiş vardır diye 3 doktora göründüm cevap aynı boş dediler en son kürtaja karar verdiğimde ise 7 haftalık gebeliğim vardı . kese vardı bebiş kesesi ama içi boştu ve kese sanki normal hamileymişim gibi büyümeye devam ediyordu kendiliğinden kanama ile atılır mıydı bilemiyorum tabi. çok sağol canım sana da geçmiş olsun umarım yardımcı olmuştur söylediklerim .

Laboratuvardamisin tukuruk testini ilk defa duydum mikroskop kullanabililiyosan guzelmis nasil oluyo o test
Tükürük testi diğer adi cinsiyet belirleme testi gitti gidiyorda falan var ayni zamanda yumurtlama testi olarakta kullaniliyormuş

Fen Bilgisi öğretmeniyim bu sebeple benim için kolay ama ben cinsiyet belirlendiğini duymamıştım. Amaa hamile olduğumu yumurtlamada ortaya çıkan görüntü kaybolmayinca ilk günden öğrenmiş oldum daha kanda bile çıkmadan yani

Sabah kahvaltı yapmadan tükürüğü alıp inceliyorum eğreti otu gibi bir görüntü varsa yumurtlama var demek oluyor ben hergün yapıyordum bi kaç gün kalıp duzelmesi gerekirken git gide arttı eğreti otu görünümü böylece hamile olduğumu anlamış oldum

Ilgincmis beyendim bu testi ama iste mikroskop lazim malesef

haha bende hastanede çalışıyorum her sabah lab. gidip çekilin hele çekilin bi tükürüp bakayım desem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…