Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Selam arkadaslar
Genelde tum yorumlari okudum... ben deli gibi aglarken aslinda ne Cok insan varmis benimle ayni derdi yasayan :( Rabbim hepimize sabir versin... bende 3 yillik evliyim. Polikistikover hastasiyim zarzor 2. Asilamamda hamile kaldim ustelik Ikizdi... acayip sevindim sonra kanamalarim basladi ikizde normal dediler doktor hersey yolunda dedi. Ama sonra 6. Haftada keselerimden biri gelismemis oldugunu ogrendim. Sonra dedim olsun bitane olsun saglikli olsun ama 8+2 de kalp atisini duydugum fasulyemi 8+4 de kaybetmisim ve ben bunu 11. Haftada ogrendim. Dunyam yikildi bir hafta oluyor kurtaj olali ve ben hala duzelemedim. Normal yolla olsa belki biraz daha rahatlardim ama ya olmazsa sorusu kafami kaziyor... Bebegim gitti Benim canim gitti Cok uzgunum Cok...

Selam arkadaslar
Genelde tum yorumlari okudum... ben deli gibi aglarken aslinda ne Cok insan varmis benimle ayni derdi yasayan :KK43: Rabbim hepimize sabir versin... bende 3 yillik evliyim. Polikistikover hastasiyim zarzor 2. Asilamamda hamile kaldim ustelik Ikizdi... acayip sevindim sonra kanamalarim basladi ikizde normal dediler doktor hersey yolunda dedi. Ama sonra 6. Haftada keselerimden biri gelismemis oldugunu ogrendim. Sonra dedim olsun bitane olsun saglikli olsun ama 8+2 de kalp atisini duydugum fasulyemi 8+4 de kaybetmisim ve ben bunu 11. Haftada ogrendim. Dunyam yikildi bir hafta oluyor kurtaj olali ve ben hala duzelemedim. Normal yolla olsa belki biraz daha rahatlardim ama ya olmazsa sorusu kafami kaziyor... Bebegim gitti Benim canim gitti Cok uzgunum Cok...
Cnm cok gecmis olsun. Rabbim yuzumuzu guldursun ins hepimizin

Çok geçmiş olsun rabbım sabır versin gün geçtikçe acısı azaliyor emin ol bende pko luyum 4 yaşında bi kızım var temmuz 15 te bir bebis kaybettim Arife gün dü kalbi durmuş tu kurban bayramı Arife günü de hamile olduğumu öğrendim çok şükür pko lu iken de hamile kalinabiliyor soğan kürü denemeni tavsiye ederim
Selam arkadaslar
Genelde tum yorumlari okudum... ben deli gibi aglarken aslinda ne Cok insan varmis benimle ayni derdi yasayan :KK43: Rabbim hepimize sabir versin... bende 3 yillik evliyim. Polikistikover hastasiyim zarzor 2. Asilamamda hamile kaldim ustelik Ikizdi... acayip sevindim sonra kanamalarim basladi ikizde normal dediler doktor hersey yolunda dedi. Ama sonra 6. Haftada keselerimden biri gelismemis oldugunu ogrendim. Sonra dedim olsun bitane olsun saglikli olsun ama 8+2 de kalp atisini duydugum fasulyemi 8+4 de kaybetmisim ve ben bunu 11. Haftada ogrendim. Dunyam yikildi bir hafta oluyor kurtaj olali ve ben hala duzelemedim. Normal yolla olsa belki biraz daha rahatlardim ama ya olmazsa sorusu kafami kaziyor... Bebegim gitti Benim canim gitti Cok uzgunum Cok...

Çok geçmiş olsun rabbım sabır versin gün geçtikçe acısı azaliyor emin ol bende pko luyum 4 yaşında bi kızım var temmuz 15 te bir bebis kaybettim Arife gün dü kalbi durmuş tu kurban bayramı Arife günü de hamile olduğumu öğrendim çok şükür pko lu iken de hamile kalinabiliyor soğan kürü denemeni tavsiye ederim
Sogan kuru nasil nette baktim bi iki kere denemistim ama acayip midem bulaniyor. Senin yaptigin nasildi anlatirmisin sana zahmet

Selam arkadaslar

Merhaba canım sana canım diyorum çunkü anlattiklarini birebir bende yasadim ve inan okurken hine ogunlere döndüm ...bende polikistik overim ve bende zarzor hamile kalip ilk bebegimi 8 haftalik kaybettim kürtaj oldum..doktorlar 6 ay bebek yapma dediler ama ben 40 gün sonra ikizlere hamile kaldım klomen kullanarak...bu sefer ikiz bebeklerim olacaktı ama maalesef onlarida 5 bucuk aylikken kaybettim..inan bende cok üzüldüm cok agladim ama hic vazgecmedim...sakın sende vazgecme ....ikizlerden 2 ay sonra tekrar tedaviyle hamile kaldım ve cok şükür bi kızım var 1 bucuk yasında...sonra adet olmadıgım icin doktor tarlusal verdi..onu kullandıktan sonra simdi 5 bucuk aylık yine hamileyim cok sukur...korunmuyorduk cunku doktor bana "yumurtaliklarin aşırı tembel bi daha hamile kalman imkansız "demişti...uzattım ama kusura bakma ...sakın üzülme ve lütfen vazgećme canım ;)

Sogan kuru nasil nette baktim bi iki kere denemistim ama acayip midem bulaniyor. Senin yaptigin nasildi anlatirmisin sana zahmet
Canım bende bu hamileliğimde sogan kürü kullandım doktor hamile kalman imkansız demişti üstelik....ama sakın miden bulanmasın inan ben severek içtim...sabah akşam olmak üzere günde iki kere
....bir soganı kabugu ile birlikte bıcak kullanmadan parcalıyosun yani elini tokmak gibi yapıp kafasına vurmak işte eski usul nasıl anlatacağımı bilemedim kusura bakma :D neyse kaynamakta olan suya koyup 5 dk daha kaynatıyosun ama dakikası önemli cok kaynatma...bide sıcaga yakın iceceksin ılıktan daha sıcak olacak ve her seferinde taze olarak yapip 15 gün aksatmadan devam et...benim çevremdede yapan cok oldu..kesinlikle tavsiye ederim...

Regl bitiş ertesi gün başlıyorsun sabah akşam 1 tane soğanı 4 e bölüp 1 bardak kadar suyun içinde yanlış hatırlamıyorsam 3 dk kaynatiyorsun ılık olunca iciyorsun 15 gün hergün sabah akşam Bu arada gün içerisinde de incir ye bikaç tane ben aksamlari soğan salatasinida çok yaparım hayatımda bolca vardır

Merhaba canım sana canım diyorum çunkü anlattiklarini birebir bende yasadim ve inan okurken hine ogunlere döndüm ...bende polikistik overim ve bende zarzor hamile kalip ilk bebegimi 8 haftalik kaybettim kürtaj oldum..doktorlar 6 ay bebek yapma dediler ama ben 40 gün sonra ikizlere hamile kaldım klomen kullanarak...bu sefer ikiz bebeklerim olacaktı ama maalesef onlarida 5 bucuk aylikken kaybettim..inan bende cok üzüldüm cok agladim ama hic vazgecmedim...sakın sende vazgecme ....ikizlerden 2 ay sonra tekrar tedaviyle hamile kaldım ve cok şükür bi kızım var 1 bucuk yasında...sonra adet olmadıgım icin doktor tarlusal verdi..onu kullandıktan sonra simdi 5 bucuk aylık yine hamileyim cok sukur...korunmuyorduk cunku doktor bana "yumurtaliklarin aşırı tembel bi daha hamile kalman imkansız "demişti...uzattım ama kusura bakma ...sakın üzülme ve lütfen vazgećme canım ;)
Keske sayfalar dolusu yazsanda okusam... oyle umutsuz kendimden vazgecmis haldeyimki okudukca aciliyorum. Allah bagislasin yavrunu. Yasadiklarin zor ama sonu herseye degermis. Keske bende Boyle emin olabilsem.

Regl bitiş ertesi gün başlıyorsun sabah akşam 1 tane soğanı 4 e bölüp 1 bardak kadar suyun içinde yanlış hatırlamıyorsam 3 dk kaynatiyorsun ılık olunca iciyorsun 15 gün hergün sabah akşam Bu arada gün içerisinde de incir ye bikaç tane ben aksamlari soğan salatasinida çok yaparım hayatımda bolca vardır
Soganlari kaynadiktan sonrami kaynayinca mi attin cnm

T
Canım bende bu hamileliğimde sogan kürü kullandım doktor hamile kalman imkansız demişti üstelik....ama sakın miden bulanmasın inan ben severek içtim...sabah akşam olmak üzere günde iki kere
....bir soganı kabugu ile birlikte bıcak kullanmadan parcalıyosun yani elini tokmak gibi yapıp kafasına vurmak işte eski usul nasıl anlatacağımı bilemedim kusura bakma :D neyse kaynamakta olan suya koyup 5 dk daha kaynatıyosun ama dakikası önemli cok kaynatma...bide sıcaga yakın iceceksin ılıktan daha sıcak olacak ve her seferinde taze olarak yapip 15 gün aksatmadan devam et...benim çevremdede yapan cok oldu..kesinlikle tavsiye ederim...[/QUOT
Tamm cnm deneyecegim ins. Olur... bi kac ay esimin yaninda degilim dogu gorevine gitcem sirnaga :( artik donuste baslayacagiz calismalara... nasil gececek zaman bilmiyorum

Tamm cnm deneyecegim ins. Olur... bi kac ay esimin yaninda degilim dogu gorevine gitcem sirnaga :( artik donuste baslayacagiz calismalara... nasil gececek zaman bilmiyorum[/

Tamm cnm deneyecegim ins. Olur... bi kac ay esimin yaninda degilim dogu gorevine gitcem sirnaga :KK43: artik donuste baslayacagiz calismalara... nasil gececek zaman bilmiyorum[/
Bu soğan kürü rahim içi enfeksiyona da iyi gelir mi acaba doktor iki kez üst üste antibiyotik iğne ve deposilin tedavisi uyguladı ama sanırım enfeksiyon tekrar oluştu akıntı tekrar başladı yeşil yeşil bi de bunu mu denesem ki. Soğan dan da nefret ederim ama ilaç niyetine kullanırım

Merhaba canım sana canım diyorum çunkü anlattiklarini birebir bende yasadim ve inan okurken hine ogunlere döndüm ...bende polikistik overim ve bende zarzor hamile kalip ilk bebegimi 8 haftalik kaybettim kürtaj oldum..doktorlar 6 ay bebek yapma dediler ama ben 40 gün sonra ikizlere hamile kaldım klomen kullanarak...bu sefer ikiz bebeklerim olacaktı ama maalesef onlarida 5 bucuk aylikken kaybettim..inan bende cok üzüldüm cok agladim ama hic vazgecmedim...sakın sende vazgecme ....ikizlerden 2 ay sonra tekrar tedaviyle hamile kaldım ve cok şükür bi kızım var 1 bucuk yasında...sonra adet olmadıgım icin doktor tarlusal verdi..onu kullandıktan sonra simdi 5 bucuk aylık yine hamileyim cok sukur...korunmuyorduk cunku doktor bana "yumurtaliklarin aşırı tembel bi daha hamile kalman imkansız "demişti...uzattım ama kusura bakma ...sakın üzülme ve lütfen vazgećme canım :KK66:
Canim tursal ile kaldim dedin tursualdzn sonra adet gordun mu bende 42 gun oldu kurtaj olali 3 gun once tursusla basladim daha adet olmadim

Keske sayfalar dolusu yazsanda okusam... oyle umutsuz kendimden vazgecmis haldeyimki okudukca aciliyorum. Allah bagislasin yavrunu. Yasadiklarin zor ama sonu herseye degermis. Keske bende Boyle emin olabilsem.

İnan senin cok iyi anloyorum canım bende hep ümitsizlik içindeydim ....ya bi daha hamile kalamazsam? Ya yine düşerse ? Diye düşünmekten hayatı kendimede eşimede zindan ettim ....ama insan emin olamıyo işte....ama kürtajdan sonra 6 ay icinde hamile kalmak çok kolay oluyo canım..çünkü işlem sırasında rahim ići tertemiz oluyo ve birazda olsa rahim duvarı inceliyo yani sperm daha kolay yumurtaya ulaşıyo ve hamile kalınıyo ...sen şimdi hiiiiiç canını sıkma bu senin imtahanındı diye düşün ve isyan etme.....mükafatını göreceksin emin ol. ;)

Bu soğan kürü rahim içi enfeksiyona da iyi gelir mi acaba doktor iki kez üst üste antibiyotik iğne ve deposilin tedavisi uyguladı ama sanırım enfeksiyon tekrar oluştu akıntı tekrar başladı yeşil yeşil bi de bunu mu denesem ki. Soğan dan da nefret ederim ama ilaç niyetine kullanırım

Kesinlikle cok ama cok faydası var bu akşam hemen başla ve günde en az 8 bardak su iç...15 gün sonra hiç bir seyin kalmayacak ...bu süreçte biraz fazla idrara çıkabilirsin ama için tertemiz olacak ...benimde enfeksiyonum vardı bide rahimde kistlerim vardı ...soğan suyundan sonra hiçbirsey kalmadı ve o ay hamile kalmıştım canim...internet bi araştır hemen başla bence...

İnan senin cok iyi anloyorum canım bende hep ümitsizlik içindeydim ....ya bi daha hamile kalamazsam? Ya yine düşerse ? Diye düşünmekten hayatı kendimede eşimede zindan ettim ....ama insan emin olamıyo işte....ama kürtajdan sonra 6 ay icinde hamile kalmak çok kolay oluyo canım..çünkü işlem sırasında rahim ići tertemiz oluyo ve birazda olsa rahim duvarı inceliyo yani sperm daha kolay yumurtaya ulaşıyo ve hamile kalınıyo ...sen şimdi hiiiiiç canını sıkma bu senin imtahanındı diye düşün ve isyan etme.....mükafatını göreceksin emin ol. ;)
Cok Sagol canim. Insallah hersey dedigin gibi olur. 3 ay yokum zaten dogu gorevine gitcem esimden ayriyim. Rabbim nasip ederse donuste deneyecegiz artik...

Cok Sagol canim. Insallah hersey dedigin gibi olur. 3 ay yokum zaten dogu gorevine gitcem esimden ayriyim. Rabbim nasip ederse donuste deneyecegiz artik...
Rabbim hayırlısını nasip etsin canım 3 ay kendini topla ...dinlen kafanı dağıt ..stres yapma ...dönünce ins. Çalışmalara başlarsın...sen içini ferah tut..m

Slm hanımlar bende Mart annesiydim 19 +5 günlüken allh nasip etmedi meleğimi 2 gün önce kaybettim bu soğan kurune nezamn başlasam bende düşügün ardindan anesteziyle kürtaj da oldum ama içim iyce temizlensin istiyorum :(

Back