- 21 Temmuz 2014
- 915
- 926
- 123
- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #19.101
canım düşüğü yakınlarn dışında kimseye söyleme bence de. gerçi senin bu anlattığın nispetleri bana benim yakın dediğim insanlar yaptı ya neyse.. üzme kendini bu kadar herşeyin hayırlısı olsun inşallah... bebeklerimiz sağlıksızmış ki düştü. sağlıklı hayırlı nice gebeliklerimiz olacak inşallah. herşeyin bir vakti var sabır lazım sadece.
ilk düşük en zor olanı oluyor zaten benim 3 düşüğüm var sonuncu da üzülemedim bile çünkü bi tek ilk gebelikte olumsuzluklar aklıma gelmemişti diğerlerinde hep tetikteydim.,
sağlıklı hayırlı yavrularımız olucak ve bu günleri gülerek hatırlayacağız inşallah
evet canım sabır lazım bize.. her işte bir hayır vardır şimdi göremiyoruz belki ama olduğunu bilmek çok rahatlatıcı. ben de hep dualarımda hayırlısı ile ver Rabbbim diye dua ediyorum. ama işte bu yakın çevreden bazı insanlar dediklerim "biz çok dua ettik olsun diye dualarımızla oldu bu hamilelik" dediler şok oldum ya ben hassaslaştım yada millet ağzından çıkanı duymuyoCanim benim biraz sabir lazim dimi biraz daha sukunetli olmam lazim.Rabbim görüyor neyin ne olduğunu.inanki icimdekileri kimseye anlatamiyorum etrafimizda duyarli insan kalmamis nasil can yakabilirimin derdinde herkes.Benim kimseye zararim olmaz uzerime vazife olmayan seylere karismam kimsenin eksigiyle ugrasmam ama gel gelelim ki etrafimda dost die gezinenler aslinda benim eksigimi kolluyolarmiş.Dusuk yaptigimi duysalar Allah muhafaza bundan zevk duyarlar.Rabbim kimseyi kimsenin eline düsürmesin.Saglikli ve hayirli bi evlat diledim hep demekki hayirli olan böyleymiş.
öncelikle çok geçmiş olsun canım. 11 yada 13 Temmuz arada 2gün olduğu için çok farketmez. ama 13 Temmuz sayabilirsin bence. ilacıda kesmişsin tam düşük başlamışya o gün.benim de bi sorum olacaktı yardımcı olursanız sevinirim6 haftalık düşük yaptım. 11 temmuzda leke geldi acile gittim dr düşük tehlikesi diye ilaç verdi 13 temmuzda kendi dr gittim kontrole 2 gunde değerim çok düşmüştü düşük başlamış dedi ve ilacı bıraktırdı. en son kontrolde değerim 23 düştüğü için artık takibe gerek yok 40-45 içinde adet olmazsan kontrole gel dedi şimdi benim düşük tarihim ilk lekelendiğim gün mü oluyo düşükten sonraki ilk adet için ne zmn dan saymaya başlamam gerekiyo 40-45 gün geçtiğini nasıl hesaplıcam ben şimdi
Aminn cnm yaa. Sn nie oldun
Çok teşekkür ederim yardımcı olduğun içinöncelikle çok geçmiş olsun canım. 11 yada 13 Temmuz arada 2gün olduğu için çok farketmez. ama 13 Temmuz sayabilirsin bence. ilacıda kesmişsin tam düşük başlamışya o gün.
Ric ederim ne yaptımki :) tam 1ay sonra olmazsa korkma doktorunun dediği gibi 40-45 günü bekle canımÇok teşekkür ederim yardımcı olduğun için
evet canım sabır lazım bize.. her işte bir hayır vardır şimdi göremiyoruz belki ama olduğunu bilmek çok rahatlatıcı. ben de hep dualarımda hayırlısı ile ver Rabbbim diye dua ediyorum. ama işte bu yakın çevreden bazı insanlar dediklerim "biz çok dua ettik olsun diye dualarımızla oldu bu hamilelik" dediler şok oldum ya ben hassaslaştım yada millet ağzından çıkanı duymuyoişte bir de hazır cevap bir insan değilim şimdiki aklım olsa " ben de hep hayırlısı olsun diye dua ediyorum gebe kalayım diye dua etsem olurdu belki ne biliyosun" falan deseydim diye kendimi yiyorum. salladım ben artık onları..
çok şükür evimizde eşimle huzurumuz yerinde mutluyuz hergün ikimiz de işten eve koşarak gidiyoruz birbirimizi bir an evvel görelim diye. yaşamım huzurlu sağlıklı ailem sevdiklerim yakınlarımda. şükredecek o kadar çok şey var ki hayatımda bir iki cahilin lafıyla kendimi üzmemeye çalışıyorum. yaşımız da müsait biraz daha beklemeye. kii olmayacak mı diye bir düşünce hiç içimden geçmiyo nedense. bir gün sağlıklı bir gebelik sağlıklı bir evlat olacak inşallah çok inanıyorum buna o yüzden de pek karamsarlığa düşmüyorum. olmasa da imtihanım bu imiş derim. Rabbimin her verdiği derdin de bir nedeni vardır. evlat edinmeye de çok sıcak bakıyorum. kedimiz var evde hayvanın yavrusu olduğu halde bu kadar aklımız çıkıyoken bir çocuğu sevmek için ille de benim doğurmuş olmama gerek yok diyorum. henüz erken bunları düşünmek için ama aklımın bir kenarında bana destek veriyor zorlu süreçte bu düşünceler
Canim ben yaptırdım. Trombofili hemen çıkıyor ancak kromozom 1 ayı buluyorKızlar düşük sonrası kromozom testi yaptıran var mı? 1ay olacak henüz sonuç cikmamis. Trombofili paneli 1 haftada çıktı
Canım benim çok geçmiş olsunOlmadi kizlar malesef
4. kez düsük yapicam
Hastaneye yönlendirdi drum
Bir turlu bebek gelismiyor 6. haftada kaliyor
Rahim de perde var dendi amaliyat oldum 1.5 yil önce
Ya digru amaliyat etmediler yada baska baska sey var
Kürtaj mi yoksa haplami
Düsürülsün
Ne önerirsiniz
Kürtajda bekleme süresi uzun
Butun testleri Istedim rahim filmi istedim perde varmi hala diye
Yarin sabah hastaneye. Gidicem
Canim benim arastirma icin bas vurdum ben butun arastirmalar yapilsin sonra denemeye baslarim kanama baslar kendiliginden dedi gecen hafta baslamadi yarin ola hayir olaCanım benim çok geçmiş olsun(( kelimelerin tükendiği yer sanırım. Ben 23haziranda kürtaj oldum hala bekliyorum ve 1kere daha adet olmam lazım. Kendinden düşük yaparsan 1adetten sonra tekrar deneyebiliyormuşsun. Rabbim yardımsın olsun
rica ederim canım ne demek. umarım kolay olur senin için atlatma dönemin. ve Rabbim sanada bize de nasip eder inşallah.Canim benim arastirma icin bas vurdum ben butun arastirmalar yapilsin sonra denemeye baslarim kanama baslar kendiliginden dedi gecen hafta baslamadi yarin ola hayir ola
Aynı gün kürtaj olmuşuz. Ben de hala olmadım, içim sıkılmaya başladı. Doktora gitsem mi diye düşünmeye başladımkızlar temmuz 2 de kütaj olmuştum bebeğimi düşürdüğüm için parça almışlardı. ama hala adet olmadım benim gibi hala adet olmayan var mı?? tedirginim 1 ayı geçti nerdeyse. ilk adet ne zaman oluyor acaba?
aynen canım doktora gittim ben rahimde kalınlaşma var adet olursun bekle dedi. sende git bnce. insanın içi rahat etmiyor adet olmamak da kötüAynı gün kürtaj olmuşuz. Ben de hala olmadım, içim sıkılmaya başladı. Doktora gitsem mi diye düşünmeye başladım
trombofili tahlilleri nasıl yapılıyor canm bilgi verebilir misinz?Canim ben yaptırdım. Trombofili hemen çıkıyor ancak kromozom 1 ayı buluyor
Tatlım senden kan alınarak bakılıyor. Özel lab. Araştırma hastaneleri bakıyor diye bikiyorumtrombofili tahlilleri nasıl yapılıyor canm bilgi verebilir misinz?
6 haftayı bulabilir regl olman demişti, dolmasını bekleyeyim diye düşünmüştüm aslında. Gelecek hafta giderim sanırım daral bastı, dediğin gibi rahat edemiyor insanın içiaynen canım doktora gittim ben rahimde kalınlaşma var adet olursun bekle dedi. sende git bnce. insanın içi rahat etmiyor adet olmamak da kötüsen gittin mi doktora?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?