- 18 Aralık 2011
- 4.237
- 2.369
- 373
- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #19.081
Ne guzel darisi basimiza Rabbim insallah bekletmeden yeni saglikli gebelikler nasip ederGünaydın kızlar. Kürtajdan sonra ilk mutluyum çünkü ilk reglimi oldum. Ağustos ayında da olduktan sonra bekleme süresi bitiyor ve yine umutlanma dönemi başlayacak Allahın izniyle. Adet olayım diye dua edeceğimi düşünmezdim hiç. Kürtajdan sonra ilk adetimde yaşadıklarım ise; hiç bir belirti olmadı adet öncesi. Ne göğsüm şişti ne karnım ağrıdı, ne ödem oldu ne birşey. Sadece hormonlarım değişti ondandır bilmem normalde canım hiç çekmez acayip tatlı krizi yaşadım birkaç gün. Şuanda ise; kahverengi şeklinde ama ağrısız hafif şekilde geçiyor. Rabbim tekrar hamilelik nasip etsin hepimize ve sonu sağlıklı olsun inşallah.
Amin canım cümlemize nasip etsin inşallah. Normalde 30-35 gün arasında olurdum. Bu seferde 32.günde oldum yani bir değişiklik olmadı. Ayrıca 23 Haziran'da kürtaj olmuştum ve 2 hafta boyunca lekelenmelerim devam etmişti. O lekelenmeler bitmedikçe hamile olmadığının farkına varamıyorsun. Birde cinsel ilişki yasağı bittikten sonra bu hayatında normale dönünce daha bi toparlanıyosun. Tekrar olabilecek birşey diye düşünebiliyorsun. Sende Ağustos sonunda adet olursun bir sorun çıkmaz ve Allah nasip ederse.Ne guzel darisi basimiza Rabbim insallah bekletmeden yeni saglikli gebelikler nasip eder
Kurtajdan kac gun sonra adet oldun?
Ben 21temmuzda kurtaj oldum dun biraz kahverengi kanamam oldu acaba nezaman adet olurum :/
Onceden okudugumda bebek kaybedip nasil bebek dusunulur ki diyordum ama oyle degilmis sanki gebeligim devam ediyormus gibi arada sadece kanama gecirmis gibi tekrar bebek istiyorum Rabbim isteyen herkese nasip eder insallah
Canım gözün aydın. Ben 7 temmuzda kürtaj oldum. 8 9 gün kanamam sürdü. Kanama bittikten bir hafta sonra yani kurtajdan 16 gün sonra ilk gün kanamalı sonraki gün kahverengi akıntı oldu. Once adet oluyorum sandım ama şimdi emin değilim. Adet mi oldum? Bilemeyince iliski konusu da karışık oluyor. Hayat düzene giremedi bir türlü.Günaydın kızlar. Kürtajdan sonra ilk mutluyum çünkü ilk reglimi oldum. Ağustos ayında da olduktan sonra bekleme süresi bitiyor ve yine umutlanma dönemi başlayacak Allahın izniyle. Adet olayım diye dua edeceğimi düşünmezdim hiç. Kürtajdan sonra ilk adetimde yaşadıklarım ise; hiç bir belirti olmadı adet öncesi. Ne göğsüm şişti ne karnım ağrıdı, ne ödem oldu ne birşey. Sadece hormonlarım değişti ondandır bilmem normalde canım hiç çekmez acayip tatlı krizi yaşadım birkaç gün. Şuanda ise; kahverengi şeklinde ama ağrısız hafif şekilde geçiyor. Rabbim tekrar hamilelik nasip etsin hepimize ve sonu sağlıklı olsun inşallah.
Adet değildir içinde son şeyler kalmıştır onlar gitmiştir. Benimde 10 gün sonra falan oldu kanama şeklinde. Benim kürtaj olduğu için 15 gün ilişki yasaktı sonrasında serbestti bizim sonrasında düzeldi. Korkacak birşey yok bence dikkat edildikten sonra.Canım gözün aydın. Ben 7 temmuzda kürtaj oldum. 8 9 gün kanamam sürdü. Kanama bittikten bir hafta sonra yani kurtajdan 16 gün sonra ilk gün kanamalı sonraki gün kahverengi akıntı oldu. Once adet oluyorum sandım ama şimdi emin değilim. Adet mi oldum? Bilemeyince iliski konusu da karışık oluyor. Hayat düzene giremedi bir türlü.
Benim de kurtajdi 15 gün bekledik. Iliskiden sonra kahverengi akıntı başladı. Akıntı olunca yapmadik bitince yaptik yine geldi. Normal mi bu?Adet değildir içinde son şeyler kalmıştır onlar gitmiştir. Benimde 10 gün sonra falan oldu kanama şeklinde. Benim kürtaj olduğu için 15 gün ilişki yasaktı sonrasında serbestti bizim sonrasında düzeldi. Korkacak birşey yok bence dikkat edildikten sonra.
normal canım benimde olmuştu geçiyo çünkü. çok korkulacak bir şey yok.Benim de kurtajdi 15 gün bekledik. Iliskiden sonra kahverengi akıntı başladı. Akıntı olunca yapmadik bitince yaptik yine geldi. Normal mi bu?
canım benim o çevre faktörü burdada var bizim insanlarımız böyle işte hemen aa çocuk olmuyomuş bak bak diye dedi kodu yapıyolar bizim psikolojimizi düşünen yok sanki bizen daha çok istemeleri mümkünmüş gibi sanki bizden daha çok sevineceklermiş gibi ama rabbim kimseye yaşatmasında yinede tatmasınlar bu duyguyu umutsuzluğa kapılma canım bak daha hiç bir tedaviye başlamamışsın inş. olur inanıyorum ben rabbim bizide bir gün evlatlarımıza kavuşturucak inş. eşinle güzelce konuş canım çekinme kimseden öyle veya böyle senin hayatın olsada sana olmasada sana takma insanları eşine anlat güzelce nekadar olmasını istdiğini inş. ikna olur ve tedaviye başlarsınız benim kistim çözülmüş perşembe günü hsg filmi çekilcek hurma poleninede başladım bakalım inş. rabbim o mutlu haberi verdirir banada ve inş. hepimize o mutlu haberi verdirsin rabbim inş. hepimize şifa versincnm ben yurtdisindayim gidenler oluyor ama burda insanlar cok dedikoducu hemen aa bak cocugu olmuyormus diye laf cikariyorlar soru uzerine soru zaten ozaman daha cok psikolojim bozuuyor insallah sana faydasi olur.Normal ari poleni getirmistim turkiyeden ama okadar umitsizligemi dustum nedir bilmiyorum vermiyorum esime oda gidip almiyor oyle dolapta bekliyor vitamin bile ben verirsem iciyor bakalim bugun kafaya koydum konuscam ben asi yaptirmak istiyorum diye cunku onada karsi cikiyor oluyor iste gerek yok diye azarliyor.3senedir deniyoruz halen bisey yok demekki dusmesinin sebebi de varikosel diye dusunuyorum artik onu yada birisini sucladigimdan degil ama artik dayanamiyorum bu duruma cevremdeki herkes ama evli herkesin cocugu oldu hemde bendensonra evlenenler bile bazen dusunuyorum hic cocugum olmucakmi acaba diye.Bencede ameliyat olma illaki sokulur o kist.Sogan kurunu falan da dene istersen
Gecmis olsun canim ins bir an once atlatirsin ikinci bebegine sag salim kavusursun ins.Maalesef ben de 5 gün önce kürtaj oldum ve bebeğimi kaybettim 8 haftalıkta kalmış 11 haftada farkettık öldüğünü şuan çok taze acım yeni yeni kendime geliyorum ama umudum hala var Allah'ın izniyle tekrar istıyoruz doğru zaman ne zaman bilmiyorum
Canım çok geçmiş olsun. Doğru zaman ne zaman bilmiyorum ama demek ki bu zaman değilmiş. Rabbimin bizim için daha güzel planları vardır emin ol. Doğru zaman geldiğinde nasip edecektir. Canını sıkma yeni bebis için moral topla :)Maalesef ben de 5 gün önce kürtaj oldum ve bebeğimi kaybettim 8 haftalıkta kalmış 11 haftada farkettık öldüğünü şuan çok taze acım yeni yeni kendime geliyorum ama umudum hala var Allah'ın izniyle tekrar istıyoruz doğru zaman ne zaman bilmiyorum
çok geçmiş olsun canım Allah sabır versin. Ben de 5 hafta önce kürtaj oldum doktor 3 adet dönemi görmelisin mutlaka dedi kürtaj olduğun zamanı 1.adet dönemi sayılıyormuş. 2 kere daha adet olduktan sonra tekrar deneyebilirsiniz. Ve emin ol zamanla alışıyosun. Hele ki ilk adetini olunca tekrar hamile kalabileceğini ve o zamanlara bi adım daha yaklaştığını anlıyosun. Rabbim yardımcın olsun.Maalesef ben de 5 gün önce kürtaj oldum ve bebeğimi kaybettim 8 haftalıkta kalmış 11 haftada farkettık öldüğünü şuan çok taze acım yeni yeni kendime geliyorum ama umudum hala var Allah'ın izniyle tekrar istıyoruz doğru zaman ne zaman bilmiyorum
Bugun kurtaj oldumm
Aminn cnm yaaAynı gün olmuşuz
Rabbim bir daha yaşatmasın
benimde 2 gün geçmişti. bazen 40günde olunabiliyormuş ilk adet. 40 günü geçerse istersen doktora git. daha önce çok düzenli miydi?kızlar temmuz 2 de kütaj olmuştum bebeğimi düşürdüğüm için parça almışlardı. ama hala adet olmadım benim gibi hala adet olmayan var mı?? tedirginim 1 ayı geçti nerdeyse. ilk adet ne zaman oluyor acaba?
canım çok geçmiş olsun öncelikle. Adet olman için henüz çok erken 20 gün önce düşük yaptıysan. çünkü ilk adet bildiğim kadarıyle 30 ila 40 gün arasında oluyormuş. keza benimde 32.günde oldu. Ayrıca bebeğini kaybetmen çok acı evet ama bu kendini daha çok sigaraya vererek kendine zarar vermene neden olmamalı. Çünkü hamileyken dikkat ettiğin gibi sağlığına yediğine içtiğine dikkat etmen gereken riskli dönemlerdeyiz. Zaten hormonlar vücudumuzu fazlasıyla etkilediği için bizim yapmamız gereken bedenimize iyi bakmamız. Hem ne kadar iyi bakarsan dikkat edersen tekrar hamile kalma oranın okadar artar. Çevrendeki insanlara da kulaklarını tıkamalısın ya da senirahatlatacaksa tersle onları. Çok mantık çerçevesinde yaklaştım belkide şuanda sana göre, nedeni ise 6 hafta oldu bebeğimi kaybedeli ve hormonlarım düzene girmeye başladı, doğru kararlar almaya başladım. Allah cümlemizin yardımcısı olsun, büyük sabırlar versin canım.Kizlar 20gun önce düşük yaptim sonrada kürtaj oldum.Halada regl olmadim.Sinirlerim o kadar bozuk ki çok üzülüyorum. İlk gebeligimdi.Hic bisey beni mutlu edemiyorkendimi yalniz hissediyorum.Beterin beteri var elbette ancak kendimi teskin edemiyorum.içime atiyorum üzüntümu.etrafimizda cocuklariyla nispet yapan insanlar birde gelip cocuk yapmiyonuz mu die surekli koseye skistirmalari yok mu iyce bunalima giriyorum.İyce sigaraya verdim kendimi. herseyim tastamam bi evlat istiyorum rabbimden hala sabirla bekliyorum.Allahtan gelene sual olmaz ama beni en çok yaralayan etrafimizdaki bi kac insan musfettesinin kendi bebeklerini gözüme sokarcasina nispet yapmasi ve çocuk olmayinca evlilik olmaz gibi sacma sapan imalar...kizlar ne olur bisey soyleyin.nasil güçlü olabilirim kimse bilmiyor düşük yaptigimi.Bundan sonrada ne zaman gebe kalirim Allah bilir morale ihtiyacim var
canım düşüğü yakınlarn dışında kimseye söyleme bence de. gerçi senin bu anlattığın nispetleri bana benim yakın dediğim insanlar yaptı ya neyse.. üzme kendini bu kadar herşeyin hayırlısı olsun inşallah... bebeklerimiz sağlıksızmış ki düştü. sağlıklı hayırlı nice gebeliklerimiz olacak inşallah. herşeyin bir vakti var sabır lazım sadece.Kizlar 20gun önce düşük yaptim sonrada kürtaj oldum.Halada regl olmadim.Sinirlerim o kadar bozuk ki çok üzülüyorum. İlk gebeligimdi.Hic bisey beni mutlu edemiyorkendimi yalniz hissediyorum.Beterin beteri var elbette ancak kendimi teskin edemiyorum.içime atiyorum üzüntümu.etrafimizda cocuklariyla nispet yapan insanlar birde gelip cocuk yapmiyonuz mu die surekli koseye skistirmalari yok mu iyce bunalima giriyorum.İyce sigaraya verdim kendimi. herseyim tastamam bi evlat istiyorum rabbimden hala sabirla bekliyorum.Allahtan gelene sual olmaz ama beni en çok yaralayan etrafimizdaki bi kac insan musfettesinin kendi bebeklerini gözüme sokarcasina nispet yapmasi ve çocuk olmayinca evlilik olmaz gibi sacma sapan imalar...kizlar ne olur bisey soyleyin.nasil güçlü olabilirim kimse bilmiyor düşük yaptigimi.Bundan sonrada ne zaman gebe kalirim Allah bilir morale ihtiyacim var
canım çok geçmiş olsun öncelikle. Adet olman için henüz çok erken 20 gün önce düşük yaptıysan. çünkü ilk adet bildiğim kadarıyle 30 ila 40 gün arasında oluyormuş. keza benimde 32.günde oldu. Ayrıca bebeğini kaybetmen çok acı evet ama bu kendini daha çok sigaraya vererek kendine zarar vermene neden olmamalı. Çünkü hamileyken dikkat ettiğin gibi sağlığına yediğine içtiğine dikkat etmen gereken riskli dönemlerdeyiz. Zaten hormonlar vücudumuzu fazlasıyla etkilediği için bizim yapmamız gereken bedenimize iyi bakmamız. Hem ne kadar iyi bakarsan dikkat edersen tekrar hamile kalma oranın okadar artar. Çevrendeki insanlara da kulaklarını tıkamalısın ya da senirahatlatacaksa tersle onları. Çok mantık çerçevesinde yaklaştım belkide şuanda sana göre, nedeni ise 6 hafta oldu bebeğimi kaybedeli ve hormonlarım düzene girmeye başladı, doğru kararlar almaya başladım. Allah cümlemizin yardımcısı olsun, büyük sabırlar versin canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?