- 18 Aralık 2011
- 4.237
- 2.369
- 373
- Konu Sahibi minik_kelebek
- #19.081
Ne guzel darisi basimiza Rabbim insallah bekletmeden yeni saglikli gebelikler nasip ederGünaydın kızlar. Kürtajdan sonra ilk mutluyum çünkü ilk reglimi oldum. Ağustos ayında da olduktan sonra bekleme süresi bitiyor ve yine umutlanma dönemi başlayacak Allahın izniyle. Adet olayım diye dua edeceğimi düşünmezdim hiç. Kürtajdan sonra ilk adetimde yaşadıklarım ise; hiç bir belirti olmadı adet öncesi. Ne göğsüm şişti ne karnım ağrıdı, ne ödem oldu ne birşey. Sadece hormonlarım değişti ondandır bilmem normalde canım hiç çekmez acayip tatlı krizi yaşadım birkaç gün. Şuanda ise; kahverengi şeklinde ama ağrısız hafif şekilde geçiyor. Rabbim tekrar hamilelik nasip etsin hepimize ve sonu sağlıklı olsun inşallah.
Kurtajdan kac gun sonra adet oldun?
Ben 21temmuzda kurtaj oldum dun biraz kahverengi kanamam oldu acaba nezaman adet olurum :/
Onceden okudugumda bebek kaybedip nasil bebek dusunulur ki diyordum ama oyle degilmis sanki gebeligim devam ediyormus gibi arada sadece kanama gecirmis gibi tekrar bebek istiyorum Rabbim isteyen herkese nasip eder insallah