• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Bnm kurtajdan sonra embriyoyu alip gonderdikleri patoloji sonuclari cikms dr temiz dedi. Diger testler daa cikmadi.

Benim düsük dün basladi pazartesi kontrolum var rahim temizlenmismi die 6 hafta bekliycem testler icin

Canım benim çok geçmiş olsun :KK43:(( kelimelerin tükendiği yer sanırım. Ben 23haziranda kürtaj oldum hala bekliyorum ve 1kere daha adet olmam lazım. Kendinden düşük yaparsan 1adetten sonra tekrar deneyebiliyormuşsun. Rabbim yardımsın olsun
Canim ya benim 4. dusuk bebek gelisemiyo
Kan pihtilasmasi olursa ilk haftadani düsü o acaba
3 dusukten sonra rahim filmi cekildi ve perde tespit edildi amsliyat oldum 1.5 yil önce amaliyattan 3 ay so ra kimyasal gebelik gecirdim ve yaklasik 1.5 yil sonra yine hamile kaldim ve yine dusuk oldu
Ilk önce rahim filmi cektirecegim rahinde birsey yoksa
Kan a bakilsin pihtilasmami var die

Bos gebelik miydi gelisemedi. Igne kullanmis miydin. Bn de de pohtilasma sorunu vae

Bnm kurtajdan sonra embriyoyu alip gonderdikleri patoloji sonuclari cikms dr temiz dedi. Diger testler daa cikmadi.

Benim ilk gebeligimdi pihtilasmam oldugunu bilmiyordum tam olarak bilmiyorum bos gebelik miydi degil miydi dr cok aciklama yapmiyor

Bi daha gebelik dusundugumde ilac igne vs kullanacakmışım

Canim ya benim 4. dusuk bebek gelisemiyo
Kan pihtilasmasi olursa ilk haftadani düsü o acaba
3 dusukten sonra rahim filmi cekildi ve perde tespit edildi amsliyat oldum 1.5 yil önce amaliyattan 3 ay so ra kimyasal gebelik gecirdim ve yaklasik 1.5 yil sonra yine hamile kaldim ve yine dusuk oldu
Ilk önce rahim filmi cektirecegim rahinde birsey yoksa
Kan a bakilsin pihtilasmami var die
canım kan pıhtılaşmasında nasıl oluyor bilmiyorum. yaşadıkların çok zor olsa gerek biz bir kerede yıkılıyorsak sen çok güçlüsün. normalde 2.düşükten sonra falan kan pıhtılaşması falan var mı diye bakıyolar aslında. aksatma baktır bir an önce

Benim ilk gebeligimdi pihtilasmam oldugunu bilmiyordum tam olarak bilmiyorum bos gebelik miydi degil miydi dr cok aciklama yapmiyor

Bi daha gebelik dusundugumde ilac igne vs kullanacakmışım
Anladim cnm testleri fln yaptirdniz o zmn siz pihtilasma icin. Allah hepimizin gonlune gore versin ins ya

Ya insan zor atlatio cnm cok agladim bn ikisindede . Insallah mutlu sona kavusuruz cnm ya. Tekrar tabi su an hemn cesaret edemm zaten de beklemk gerekio .

senin 2 kere olmuş bir de senin için çok daha zor ben de çok ağladım kürtaja girerken de ağlayarak girdim gözümü de tekrar ağlayarak açtım Rabbim bizlere bir daha yaşatmasın :(

senin yasağın kaç ay?
benim 3 ay çok değil

kızlar bu psikolojiden nasıl kurtulabiliriz. ben de korkuyorum tekrar hamile kalırsam düşer diye Allah korusun:KK43: Allah herkese sağlıklı hamilelikler nasip etsin inşaallah.

Aynen nasıl kurtulabiliriz ben de tekrar hamile kalırsam da o da düşerse diye korkuyorum bu yüzden cesaret edemiyorum. Kader kısmet deyip bu işe kalkışacağız tekrar ya da vazgeçeceğiz bilmiyorum :(

senin 2 kere olmuş bir de senin için çok daha zor ben de çok ağladım kürtaja girerken de ağlayarak girdim gözümü de tekrar ağlayarak açtım Rabbim bizlere bir daha yaşatmasın :KK43:

senin yasağın kaç ay?
benim 3 ay çok değil

Aynen nasıl kurtulabiliriz ben de tekrar hamile kalırsam da o da düşerse diye korkuyorum bu yüzden cesaret edemiyorum. Kader kısmet deyip bu işe kalkışacağız tekrar ya da vazgeçeceğiz bilmiyorum :KK43:
Ilk i cok zor oluo zaten cnm. Bn de gunlerce agladim ya . Bi de hep sadece ben miyim ki acaba die aklima gelio fln.dr su an herhangi bekleme suresi vermedi daa cnm ya ama dedigin gibi 3-4 ay olur.

Arkadaslar dün biraz akintiyla kahverengi sonra kirmizi kanama oldu. Bugün cok az kahverengi akıntı. Kurtaj olali 33 gün oldu.adet oluyorum galiba dedim ama degil mi? Sizde de böyle düzensiz oldu mu?

Arkadaslar dün biraz akintiyla kahverengi sonra kirmizi kanama oldu. Bugün cok az kahverengi akıntı. Kurtaj olali 33 gün oldu.adet oluyorum galiba dedim ama degil mi? Sizde de böyle düzensiz oldu mu?
Bugün bana da aynen oldu. Sabaha normal regle döndü. 39. Günümdü benim kürtajdan sonra, senin yine iyi zamanda gelmiş

Back