- 10 Haziran 2014
- 11.171
- 13.005
- 298
- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #19.061
Ben de Çarşamba günü düşük yaptım. Ama kromozom testi yaptırmak istiyorsan bir adet beklemen gerek dedi, kan almadı. Ben beklemek istemiyorum, bir daha düşerse yaptırırım testleri dedim. Bende kürtaj olmadığı için mi böyle acaba?Arkadaslar acil yardiminiza ihtiyacim var. Ocak ayinda bos gebelik yasadim sonra yine gebelik oldu bu pazartesi kalp atisi alamadi doktor 8. Haftadaydi . Cuma gunu kurtaj olck. Clexane igne ve coraspin kullaniodum . Simdi kromozom analizi testi ve genetik icin kan aldilar. Bunun disinda yaptirabilecegim testler neler ya ? Lutfen yardimm
Cnm ben toplamda yaptırdıklarımı söyleyeyim pıhtılaşma genetik testleri kedi hastalığı adetin 3. Günü hormon testleri karyotip analizi , eşim de Üroloji ye gitti. Varikosel vardı 3. Derece ameliyat oldu düşüklere neden olma ihtimali var diye. Şu anda ameliyat sonrası beklemedeyiz adet oldum ben bu ayda. Son düşüğümün üstüne 2. AdetimArkadaslar acil yardiminiza ihtiyacim var. Ocak ayinda bos gebelik yasadim sonra yine gebelik oldu bu pazartesi kalp atisi alamadi doktor 8. Haftadaydi . Cuma gunu kurtaj olck. Clexane igne ve coraspin kullaniodum . Simdi kromozom analizi testi ve genetik icin kan aldilar. Bunun disinda yaptirabilecegim testler neler ya ? Lutfen yardimm
Cok cok gecmis olsunBugun kurtaj oldumm
Sanırım adet değil ilk gün kanamaliydi cok az iki gündür de kahverengi ve cok sıvı. Bu lekelenme mi oluyor? Bir de lekelenme olup olmayacağını bilmediğim için ilişki durumu nasil olacak? Korkudan bir sey yapamıyor insan. Sanki ilk gece gibi :/Kürtajdan 10 gün sonra kontrole gittiğimde doktorum ara kanamalar olabilir demişti. Adet kanaması olma ihtimali düşük bence çünkü kurtaj sonra 15 günde hormonlar eskiye dönüyormus. Doktorum kürtajdan 40-45 gün sonra adet olursun demişti
Saol cnm. Amiinnn insallahh saglikli gebelikler nasip etsinCok cok gecmis olsun
Allah birdaha yasatmadin insallah
Gecmis olsun cnm. Rabbimbi dahakine saglikli gebelikler nasip etsin bizze. Bnde dun kurtaj oldum su an agrim var biraz. Olabilir cnm sen evde mi dusuk yaptin. Dr kontrol etti mi parca fln kalmis mi die. Bizden pazartesi aldi iste kan. Sn onu dr a bi sor ya dedigin gibi kurtaj olndugindan mi istemedi acaba.Ben de Çarşamba günü düşük yaptım. Ama kromozom testi yaptırmak istiyorsan bir adet beklemen gerek dedi, kan almadı. Ben beklemek istemiyorum, bir daha düşerse yaptırırım testleri dedim. Bende kürtaj olmadığı için mi böyle acaba?
Gecmis olsun cnm. Bn de dun kurtaj oldumm . Pihtilasma ve genetik testi yapildi. Hatta bu ikini gebelikte pihtilasmadan dolayi clexane vermisti.kayotip analizi ne cnm onu duymadim hic ya neye bakilio onda.Cnm ben toplamda yaptırdıklarımı söyleyeyim pıhtılaşma genetik testleri kedi hastalığı adetin 3. Günü hormon testleri karyotip analizi , eşim de Üroloji ye gitti. Varikosel vardı 3. Derece ameliyat oldu düşüklere neden olma ihtimali var diye. Şu anda ameliyat sonrası beklemedeyiz adet oldum ben bu ayda. Son düşüğümün üstüne 2. Adetim
Teşekkür ederim, sana da geçmiş olsun.Gecmis olsun cnm. Rabbimbi dahakine saglikli gebelikler nasip etsin bizze. Bnde dun kurtaj oldum su an agrim var biraz. Olabilir cnm sen evde mi dusuk yaptin. Dr kontrol etti mi parca fln kalmis mi die. Bizden pazartesi aldi iste kan. Sn onu dr a bi sor ya dedigin gibi kurtaj olndugindan mi istemedi acaba.
Anladmm parca kalinca genelde kurtajla aliolarmis die biliodum cnm bn. Pihtilasmaya baktir once sen belki sorun oyle dir. Senin ilk dusugun muyduTeşekkür ederim, sana da geçmiş olsun.
Parça var, ama kendiliğinden gider o da dedi. Bir hafta sonra kontrole çağırdı. Parça hala duruyorsa bir ilaç verecekmiş. Eşim de yurtdışına gitti. Artık kontrolde kan alalım dese bile veremeyeceğiz. Belki sadece pıhtılaşmaya baktırırım.
Kac haftalikti . Vardir bi hayir cnm ya demekki boyle olmasi gerekiomus. Rabbim hepimize saglikli tatli evlatlar versin ins .Evet ilk deneme, ilk hamilelik ve ilk düşük. Herşey ne güzel başlamıştı halbuki, bebeğim hiç bekletmemişti beni, ama sevincim kısa sürdüNe yapalım hayırlısı
8 haftalık olmuştu tam düştüğü gün. Gerçi 1-2 haftadır küçük gibi diyordu doktor. Ama kalbi atıyorduKac haftalikti . Vardir bi hayir cnm ya demekki boyle olmasi gerekiomus. Rabbim hepimize saglikli tatli evlatlar versin ins .
Bnm de 8.haftadaydi ama 6+3de kalnis. Ilk i de yine 7 haftalik fln di o boş gebelikti.8 haftalık olmuştu tam düştüğü gün. Gerçi 1-2 haftadır küçük gibi diyordu doktor. Ama kalbi atıyordu
bnmki de sürprizdi zaten insanın aklına gelmeynce oluyor inşallah yakın zamanda yine hamile kalırız canım yalnz değilsin unutmaEvet ilk deneme, ilk hamilelik ve ilk düşük. Herşey ne güzel başlamıştı halbuki, bebeğim hiç bekletmemişti beni, ama sevincim kısa sürdüNe yapalım hayırlısı
Tskederim cnm . Birbirimizin halinden anliyoruz tabi insan bi an tek bn miyim dio da sonra dedigin gibi yalniz olmadigini goruo. Insallah cnm hamile kaliriz saglikli bi sekilde devam eder de burda mutluluklari paylasirz. Cok da stres yapmamk lazim aslinda bu ay hamile kalir miyim fln die . Cunku stres de etkiliomus.bnmki de sürprizdi zaten insanın aklına gelmeynce oluyor inşallah yakın zamanda yine hamile kalırız canım yalnz değilsin unutma
Âmin. Inş sağlıklı bebeklerimiz olur da unuturuz bugünlerin acısını.bnmki de sürprizdi zaten insanın aklına gelmeynce oluyor inşallah yakın zamanda yine hamile kalırız canım yalnz değilsin unutma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?