Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Ben de Çarşamba günü düşük yaptım. Ama kromozom testi yaptırmak istiyorsan bir adet beklemen gerek dedi, kan almadı. Ben beklemek istemiyorum, bir daha düşerse yaptırırım testleri dedim. Bende kürtaj olmadığı için mi böyle acaba?

Cnm ben toplamda yaptırdıklarımı söyleyeyim pıhtılaşma genetik testleri kedi hastalığı adetin 3. Günü hormon testleri karyotip analizi , eşim de Üroloji ye gitti. Varikosel vardı 3. Derece ameliyat oldu düşüklere neden olma ihtimali var diye. Şu anda ameliyat sonrası beklemedeyiz adet oldum ben bu ayda. Son düşüğümün üstüne 2. Adetim

Sanırım adet değil ilk gün kanamaliydi cok az iki gündür de kahverengi ve cok sıvı. Bu lekelenme mi oluyor? Bir de lekelenme olup olmayacağını bilmediğim için ilişki durumu nasil olacak? Korkudan bir sey yapamıyor insan. Sanki ilk gece gibi :/

Son düzenleme:
çok geçmiş olsun arkadaşlar , hepimize Allah bebeklerini kucağına alamayı nasip etsin , bende 2.düşüğümü 17 şubatta yaptım 11 haftalıktı kalp atışları durdu aldılar malesef ilkinide 11.haftada kaybetmiştim o zaman kanamam oldu sonuuç kürtajdı , doktorum bunun tesadüffmü yoksa bir sebepten ötürümü olduğuunu araştırmak için eşime ve bana genetik testleri yaptı çok şükür bir sorun görünmedi , mayıs ayında kontrole gitttiğimde denemeye devam dedi , hayırlısıyla denemeye devam ediyoruz , sanırım bu ayıda boş geçtik yumurtalıklarımda her kıpırdanma olduğunda bir heyecan kaplıyor içimi ama teste tek çizgi çıkınca hüzün kaplıyor içimi , eşimde bende çok istiyoruz bir bebk sahibiolmayı , Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah bizimde kucağımızı boş bırakmaz

Gecmis olsun cnm. Rabbimbi dahakine saglikli gebelikler nasip etsin bizze. Bnde dun kurtaj oldum su an agrim var biraz. Olabilir cnm sen evde mi dusuk yaptin. Dr kontrol etti mi parca fln kalmis mi die. Bizden pazartesi aldi iste kan. Sn onu dr a bi sor ya dedigin gibi kurtaj olndugindan mi istemedi acaba.

Gecmis olsun cnm. Bn de dun kurtaj oldumm . Pihtilasma ve genetik testi yapildi. Hatta bu ikini gebelikte pihtilasmadan dolayi clexane vermisti.kayotip analizi ne cnm onu duymadim hic ya neye bakilio onda.

Teşekkür ederim, sana da geçmiş olsun.
Parça var, ama kendiliğinden gider o da dedi. Bir hafta sonra kontrole çağırdı. Parça hala duruyorsa bir ilaç verecekmiş. Eşim de yurtdışına gitti. Artık kontrolde kan alalım dese bile veremeyeceğiz. Belki sadece pıhtılaşmaya baktırırım.

Anladmm parca kalinca genelde kurtajla aliolarmis die biliodum cnm bn. Pihtilasmaya baktir once sen belki sorun oyle dir. Senin ilk dusugun muydu

Evet ilk deneme, ilk hamilelik ve ilk düşük. Herşey ne güzel başlamıştı halbuki, bebeğim hiç bekletmemişti beni, ama sevincim kısa sürdü Ne yapalım hayırlısı

Evet ilk deneme, ilk hamilelik ve ilk düşük. Herşey ne güzel başlamıştı halbuki, bebeğim hiç bekletmemişti beni, ama sevincim kısa sürdü Ne yapalım hayırlısı
Kac haftalikti . Vardir bi hayir cnm ya demekki boyle olmasi gerekiomus. Rabbim hepimize saglikli tatli evlatlar versin ins .

bnmki de sürprizdi zaten insanın aklına gelmeynce oluyor inşallah yakın zamanda yine hamile kalırız canım yalnz değilsin unutma

bnmki de sürprizdi zaten insanın aklına gelmeynce oluyor inşallah yakın zamanda yine hamile kalırız canım yalnz değilsin unutma
Tskederim cnm . Birbirimizin halinden anliyoruz tabi insan bi an tek bn miyim dio da sonra dedigin gibi yalniz olmadigini goruo. Insallah cnm hamile kaliriz saglikli bi sekilde devam eder de burda mutluluklari paylasirz. Cok da stres yapmamk lazim aslinda bu ay hamile kalir miyim fln die . Cunku stres de etkiliomus.

Günaydın kızlar. Kürtajdan sonra ilk mutluyum çünkü ilk reglimi oldum. Ağustos ayında da olduktan sonra bekleme süresi bitiyor ve yine umutlanma dönemi başlayacak Allahın izniyle. Adet olayım diye dua edeceğimi düşünmezdim hiç. Kürtajdan sonra ilk adetimde yaşadıklarım ise; hiç bir belirti olmadı adet öncesi. Ne göğsüm şişti ne karnım ağrıdı, ne ödem oldu ne birşey. Sadece hormonlarım değişti ondandır bilmem normalde canım hiç çekmez acayip tatlı krizi yaşadım birkaç gün. Şuanda ise; kahverengi şeklinde ama ağrısız hafif şekilde geçiyor. Rabbim tekrar hamilelik nasip etsin hepimize ve sonu sağlıklı olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…