Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

canım benm ya bende 7 haftalık bebeğimi kaybettim. seni çok iyi anlıyorum. kürtaj olalı 20 gün oldu ama hala bebeğim karnımda gibi.minik kalbi atıyordu yavrumun ne olduysa bilmiyorum bir anda lekelenme başladı. parçalar düştü. içimde parça kalmış kürtaj oldum.kendimi suçlu hissediyorum keşke daha fazla dikkat etseydim diye. ilk gebeliğimdi Rabbim böyle istemiş demekki. Allahım en kısa sürede bize sağlıklı evlatlar bahşetsin. karnında ve kucağında bebeği olan kimi görsem ağlıyorum annelik çok kutsal birşeymiş bunu bebeğimi kaybedince öğrendim.insanın gözü dünyada hiçbirseyi görmüyor

ah canım sorma hiç adet olsan bi dert olmasan ayrı bi dert. nerde bi hamile görsem ne kdr şanslı olduğunu düşünüyorum, doktor sağlıklı bi bebek olsa tutunurdu sevnmen lazm diyo ama yaşamayan bilmez. bnde adetim baya gecikicek sandım ama ummadğm anda düşük kanaması bttiği günden 28gün snra geldi kürtajda bu süre dha uzun olabiliyomuş korunma süren hemen geçer hiç merak etme kafayı başka şeylerle oyalamak lazm sanırım nası becericeksek

amin canım inşallah bizim de yüzümüz güler en kısa zmaanda. bunun tek ilacı yeni bi bebek sanırım

çok çok geçmiş olsun cnm ya o kadar iyi anlıyorum ki seni.. ben hiç bişeym yokken hep bi kötü düşünceler sarıyodu içimi rüyamda bi gece kanamam olduğunu göreüm uyandım hiç bişeym yok o gün okula gittim dersteyken bişi geldiğini hissettm dersi nasıl anlattım Allah bilir... tuvalette o lekeyi görünce sanki biliyodm bişilerin kötü gideceğini sürekli yatmak progestan vs de hiç bi işe yaramadı. normalde kalp atışını bile görmüştük ama son kanamadan önce acildeki doktor kese boş bebek falan yok 5haftalk görünüyo dedi.. hcg hesaplamalar kalp atışını duyduğumuzdaki eşimin o sevnci gözümün önünden gitmiyo şimdi, evde yalnzken aklıma geliyo hepsi

Ben de hiç içime sinerek sevinemedim. Evde ovulasyon testleri vardı, ihtiyacı olan birine verecektim ama elim gitmiyordu. Sanki yeniden ihtiyacım olacağını biliyor gibiydim.
Allah bize de bunu nasip etmiş, aldığı gibi yeniden nasip de eder inşallah.

inşallah canım. peki ovulaston testleri işe yarıyor mu yumurtlama takibi için ben bu ay takip ettiğimi sandm ama tutturamadık aslında kafamda silip atmak istiyorum diğerinde ikinci denemede tutmuştu ama hiç öyle takip fln yapmamştım. şmdi ovulasyon testi alıp bi de öyle mi denesem acaba diyorum bilemedm

Benim normalde de çok düzenli değildi 30-35 günde bir oluyodum inşallah düzenli olurumda tekrar hamile kalabilirim. Dediğin gibi bişeylerle uğraşmalı ama ne yaptıysam kafamdakileri atamadım. Benim 1ay olmasına rağmen hala toparlanamadımki

Canım ya ben de ta gebe olduğumu bilmeden rüyamda görmüştüm kimyasal gebelik olduğunu birçok insan görüyormuş çok ilginç ya

Arkadaşlar kurtaj sonrasi kanamam biteli yaklaşık bir hafta oluyor. Bugün lekelenmeler basladi. Adetim 15indeydi. Gerci 35 gunde bir filan oluyorum. sizce şimdi adet mi oluyorum?

Bende hamileyken kanamam olduğunu bebeği alacaklarını gördüm. Ağlayarak anneme yalvarıyodum almasınlar diye (((
Gecmis olsun
Bende ruyamda kanamam oldugunu gordum,uyaninca okuduklarimdan etkilenmisimdir diye dusundum
2gun sonra falan bayramin 1.gunu kanamam basladi 2.gunu dusuk yaptim 6.haftanin icindeydim :'((

Arkadaslar acil yardiminiza ihtiyacim var. Ocak ayinda bos gebelik yasadim sonra yine gebelik oldu bu pazartesi kalp atisi alamadi doktor 8. Haftadaydi . Cuma gunu kurtaj olck. Clexane igne ve coraspin kullaniodum . Simdi kromozom analizi testi ve genetik icin kan aldilar. Bunun disinda yaptirabilecegim testler neler ya ? Lutfen yardimm

Benim öldüğü için kürtajla alındı. Senden gelen parça ne kadardı? Gömebilirsin istersen
Bende gommek istiyorum atamam kii :'((
ama yinede sormak istedim gomen var mi diye bunu yasamayanlar tuhaf karsiliyor o bi kan parcasi diyotlar
Bende mezar kazfirmiycam ama bi yakinimim mezarina belli bi yer acip gommek istiyorum
5-6cm var :'((

Arkadaşlar kurtaj sonrasi kanamam biteli yaklaşık bir hafta oluyor. Bugün lekelenmeler basladi. Adetim 15indeydi. Gerci 35 gunde bir filan oluyorum. sizce şimdi adet mi oluyorum?
Kürtajdan 10 gün sonra kontrole gittiğimde doktorum ara kanamalar olabilir demişti. Adet kanaması olma ihtimali düşük bence çünkü kurtaj sonra 15 günde hormonlar eskiye dönüyormus. Doktorum kürtajdan 40-45 gün sonra adet olursun demişti

aynı şeyler basımıza gelmiş hemen hemen canım. geçmiş olsun içine doğmuş demekki benmde ders esnasında geldi acile nasıl gittiğimi bilemedim.bende rüyamda görmüştüm kanama geliyordu. ama içimde bi şüphe yoktu düşük yapacagıma dair lekelenmeden sonra baktık kalp atışını gördük eşimle, yine de umudumu kaybetmedim ama bi sabah lekelenme kırmızıya döndü parcalar düşürdüm hastaneye tekrar gittiğimde doktor hemen kürtaja aldı. rabbim bidaha yaşatmasın zor bir duygu hala atlatamadım

Bende gommek istiyorum atamam kii :'((
ama yinede sormak istedim gomen var mi diye bunu yasamayanlar tuhaf karsiliyor o bi kan parcasi diyotlar
Bende mezar kazfirmiycam ama bi yakinimim mezarina belli bi yer acip gommek istiyorum
5-6cm var :'((
canım benim Allah yardımcın olsun yaşamayanlar anlayamazki halinden. senin öyleyse benim kimbilir ne kadardı

benimde bugün 1ay oldu adet olmam lazım ama hiçbir belirti yok. vücut kendini toparlamaya çalıştığı için doktorunun dediği gibi geç olacak benimde sanırsam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…