- 21 Temmuz 2014
- 915
- 926
- 123
- Konu Sahibi minik_kelebek
- #19.101
canım düşüğü yakınlarn dışında kimseye söyleme bence de. gerçi senin bu anlattığın nispetleri bana benim yakın dediğim insanlar yaptı ya neyse.. üzme kendini bu kadar herşeyin hayırlısı olsun inşallah... bebeklerimiz sağlıksızmış ki düştü. sağlıklı hayırlı nice gebeliklerimiz olacak inşallah. herşeyin bir vakti var sabır lazım sadece.
ilk düşük en zor olanı oluyor zaten benim 3 düşüğüm var sonuncu da üzülemedim bile çünkü bi tek ilk gebelikte olumsuzluklar aklıma gelmemişti diğerlerinde hep tetikteydim.,
sağlıklı hayırlı yavrularımız olucak ve bu günleri gülerek hatırlayacağız inşallah
Canim benim biraz sabir lazim dimi biraz daha sukunetli olmam lazim.Rabbim görüyor neyin ne olduğunu.inanki icimdekileri kimseye anlatamiyorum etrafimizda duyarli insan kalmamis nasil can yakabilirimin derdinde herkes.Benim kimseye zararim olmaz uzerime vazife olmayan seylere karismam kimsenin eksigiyle ugrasmam ama gel gelelim ki etrafimda dost die gezinenler aslinda benim eksigimi kolluyolarmiş.Dusuk yaptigimi duysalar Allah muhafaza bundan zevk duyarlar.Rabbim kimseyi kimsenin eline düsürmesin.Saglikli ve hayirli bi evlat diledim hep demekki hayirli olan böyleymiş.