- Konu Sahibi minik_kelebek
- #19.001
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bugün aradılar genetik sonucumuz çıkmış. patoloji sonucundan bahsetmediler hiç. bu gün sorucam..benim ikinci kayıp olduğu için devlet karşılıyor dediler. özel hastaneye gidiyorum devlet memuruyum (öğretmen) ücret ödemeyeceksin dediler..
çok teşekkür ederim.. sonuçları aldım. herhangi bir kromozomal problemi yokmuş bebeğin.. ama yine de benim ve eşimin de genetiğine bakılır herhalde yoksa gerek yok mu hiç bilmiyorum.. doktoru göremedik soramadık.. acım tazelendi yine tam iyiyim derken.. Allah hepimize sabır versin güzel günler göstersin...İnşallah güzel sonuçlar alırsın benim ilk kaybımdı o yüzden yapırtmadılar.
rahim ağzı enfeksiyonu / iltihabıpatoloji raporunda ise desidüit gösteren gebelik ürünü diyor bu ne anlama geliyor acaba bilen var mı?
çok teşekkür ederim.. sonuçları aldım. herhangi bir kromozomal problemi yokmuş bebeğin.. ama yine de benim ve eşimin de genetiğine bakılır herhalde yoksa gerek yok mu hiç bilmiyorum.. doktoru göremedik soramadık.. acım tazelendi yine tam iyiyim derken.. Allah hepimize sabır versin güzel günler göstersin...
rahim ağzı enfeksiyonu / iltihabı
Bılmıyorum bende canım ama genelde dusuklerde boyle yazıyor tahmınıme gore vucut bebek dusecegı zaman enfeksiyon veya ıltıhapla bebegı atıyor kendısı uretıyor yanıBenimde patoloji sonucum iltihaplı çıkmış neden olurki bu iltihap acaba ? Doktor bi neden söylemedi.
benm de 5 günlüktü cnmArkadaşlar kurtajdan sonra kac gun antibiyotik kullandınız? Benimki 5 günlük. Yeterli mi acaba. Enfeksiyon olusmasindan korkuyorum :/
Yeterli canım merak etme.onlar standart oluyor zaten.Bir problem varsa 10. gün kontrole gittiğinde doktorun gerekli önlemi alır.Sen içini ferah tut.Geçmiş olsun.Arkadaşlar kurtajdan sonra kac gun antibiyotik kullandınız? Benimki 5 günlük. Yeterli mi acaba. Enfeksiyon olusmasindan korkuyorum :/
Günaydın canım. Tam 3hafta oldu bugün ama acımda en ufacık bir azalma yok. Daha önceden ayarlamış olduğumuz tatil yerine geldik ama inan zoraki geldim. Sanki eğlenmemeli sürekli üzülmeliymişim gibi hissediyorum. Aksi gibi herkes doğurmuş her kadının her erkeğin elinde bi bebek. İçim burkuluyo gördükçe. Hayranlıkla izliyorum her birini ve her gördüğümde benimde olsa keşke benim ne zaman olacak diye sorgulayıp duruyorum Demem o ki hiç geçemeyecek ama alışıcazGünaydın kızlar bebeğimin kalbi duralı 10 gün oldu ama ben hala toparlanamadımhamile görünce çok üzülüyorum sürekli kabus görüyorum kabuslarda kafamı duvarlara vurup patlatıyorum falan
ne zaman geçicek bu acı bi benmi böyle hissediyorum
![]()
Günaydın kızlar bebeğimin kalbi duralı 10 gün oldu ama ben hala toparlanamadımhamile görünce çok üzülüyorum sürekli kabus görüyorum kabuslarda kafamı duvarlara vurup patlatıyorum falan
ne zaman geçicek bu acı bi benmi böyle hissediyorum
![]()
Günaydın canım. Tam 3hafta oldu bugün ama acımda en ufacık bir azalma yok. Daha önceden ayarlamış olduğumuz tatil yerine geldik ama inan zoraki geldim. Sanki eğlenmemeli sürekli üzülmeliymişim gibi hissediyorum. Aksi gibi herkes doğurmuş her kadının her erkeğin elinde bi bebek. İçim burkuluyo gördükçe. Hayranlıkla izliyorum her birini ve her gördüğümde benimde olsa keşke benim ne zaman olacak diye sorgulayıp duruyorum Demem o ki hiç geçemeyecek ama alışıcaz![]()
Kızlar düşükten sonra ilk zamanlar çok zor, ben de yaşadım aynılarını. Benimki 5 hafta oluyor.
Benim kötü haberi aldığım zaman doktora benimle birlikte gelen arkadaşımı gözüm görmek istemiyor. Şimdi şehir dışında ama geldiğinde onun büyümüş karnına nasıl bakarım diye kara kara düşünüyorum. O gün benimle gelmese böyle kötü olmayacaktım deyip durdum ama acım azaldıkça o hisler de azaldı.
Hormonların da etkisi var bu durumda. Hormonlar sıfırlanıp ilk reglinizi olduktan sonra, ilk yumurtlamanızı hissettiğinizde tekrar bebek sahibi olma fikri yeşeriyor insanın içinde.
Allah hayırlı, sağlıklı, eli kolu tam ve sağlam, mutlu bebekler nasip etsin hepimize.
kızlar ben de son gebeliğimi öğrenmeden bikaç gün önce rüyamda hamile olduğumu ve yine düşük yaptığımı görmüştüm. bir kadın bana söylüyor kimyasal gebelik diye bağıra bağıra ağlıyorum rüyamda sonra kadın sinirleriniz bozulmuş bir tatile çıkın isterseniz diyor istemiyorum tatil bebeğimi istiyorum diye pönkürüyodum. bikaç gün sonra hamile olduğumu öğrendim öğrendikten 3-5 gün sonra kanamayla düşük yaptım ve tatile gittik. kabusu birebir yaşadım resmenKucağımıza bir bebek alırız da geçer inşallahBenimde eşim sürekli tatile gidelim diyo ama hiç içimden gelmiyo zorla gitmek gibi geliyo
![]()
ben ilk gebeliğimin kimyasal olduğunu öğrenince ağlayarak hastaneden koşarak çıkmıştım, günlerce ağladım.ikinci gebelik kaybım da kalbi durduğunu öğrendiğimde üzülmedim bile yani ben öyle sandım daha çok neden ki niye ki kısmındaydım. kürtaja da sağolsun ailemden herkes geldi hiç yalnız kalmadım ama ne zamanki eşimle eve döndük evde tek kaldım gecelerce pönküre pönküre ağladım. aralık 2014 anneleri sayfasındaydım bi kere yeni msjlara bakıyorken oraya yazılmış olanları görünce içim iyice parçalandı. saatlerce ağladım ağlayarak uyuyakalmışım hatta. sonra 3. gebeliğim oldu ama artık karnımda bir bebek olarak değil sanki adet döngüsünün bir parçası gibi geldi bana. yani hiç sevinmedim bile kalp atışını görmeden sevinmeyeceğim diye kii o da 1 hafta sonra düştü. baktım kendime eskisi kadar büyük değil üzüntüm ama hala üzülüyorum. hep kendimi sağlıksız embriyolar olduğu için düştü diye avutuyordum sağlıksız bir bebek olacaktı diye..
Rabbim hepimize sağlıkla hayırlarla kucağımıza alacağımız evlatlar nasip etsin. bizim sınavımız da buymuş. ilk gebeliğimde erken miydi acaba ben nasıl bakıcam nasıl büyütücem yapmak istediklerim vardı onları yapamayacak mıyım falan diye düşünmüştüm. hatırladıkça öyle kızıyorum ki kendime.. ama işte bunları yaşayıp değişip bambaşka bir insan olmak varmış kaderimde. işten ayrılmam bakıcı tutarım falan diyordum o zaman şimdi ise kesinlikle ücretsiz izne ayrılacağım elimden gelen hiçbir saniyede bebeğimin yanından ayrılmayacağım diyorum. hatta eşime yardım edecek misin bak tek yapamam ben herşeyi altını üstünü değiştirmede gece ağladığında bakmada diyordum şimdi ise düşüncelerim bambaşka koynumdan bir saniye ayırmayacağım inşallah!
Rabbim bu mübarek günde hepimizin dualarını kabul etsin inşallah bacılarım. hepimizin evine en kısa zamanda şenlikler girsin!!
kızlar ben de son gebeliğimi öğrenmeden bikaç gün önce rüyamda hamile olduğumu ve yine düşük yaptığımı görmüştüm. bir kadın bana söylüyor kimyasal gebelik diye bağıra bağıra ağlıyorum rüyamda sonra kadın sinirleriniz bozulmuş bir tatile çıkın isterseniz diyor istemiyorum tatil bebeğimi istiyorum diye pönkürüyodum. bikaç gün sonra hamile olduğumu öğrendim öğrendikten 3-5 gün sonra kanamayla düşük yaptım ve tatile gittik. kabusu birebir yaşadım resmen