Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

ALLAH razı olsun ınsallah en kısa zamnda bızde hamıle kalrz ve kucaklrmıza sag salım alırz duayla hersey bırbırımzı anlıyoruz dua edelım Rabbım karsılıklı ettgımız dualrı kabul eder

canım aynı zamanda kaybetmısız üzülme Allah en kısa zamnda saglıklı bı hamılelık nasıp eder ınsallah stres cok etkılıyor ben her ay kaldım kalamadm olmıcak dıye kenıdmı hırpaladım sonunda esım Allaha sukur ıkımzde saglıklıyz neden olmasın sen böyle kötü dusundkce hep kötü seyler oluyor dedı bnı bı guzel azarladı artık oluruna bıraktım sende öyle yap o zmn meleğın gelıcek sana ınsallah

oluruna bırakalım diyoruz ama beyin işte kodlanıyo galiba ve onun dışında başka hiçbirşey düşünemez oluyosun.senin,benim isteyen herkese nasip etsin allahım bu güzel duyguyu.kısa sürede olsa yaşadık bu hissi tarif edilemez birşey.kısmet oluruna bırakmaktan başka çarede yok maalesef.sağol canım söylediklerin için çok iyi geldi:)

Bende kasım ayında kurtaj oldum aynı sebepten canım ama 6 ay sonra 7 haftalık hamileyim şimdi sakın stres yapma rabbim vereceği zamanı öyle bir biliyor ki hayırlısıyla tekrar hamile kalırsın inşallah
sağol canım inşallah:)çookkk sevindim allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin o acıları bir daha yaşatmasın inşallah.çok iyi biliyor ve anlıyorum seni çok mutlu oldum umut ışığı oldun.nasip nasıl olsa bebeğimiz oluyor bizlerde sabretmekten başka birşey düşmüyor maalesef:)

içini ferah tut dua et canım ben cok cabuk karamsarlıga dusuyorum esım aylardr baya destekcım oldu smdılerde daha umutla bakıyorum hepımız hamıle kalcz bu yaz ınsallah sende ınan :)

içini ferah tut dua et canım ben cok cabuk karamsarlıga dusuyorum esım aylardr baya destekcım oldu smdılerde daha umutla bakıyorum hepımız hamıle kalcz bu yaz ınsallah sende ınan :)
evet canım inanıp evrene olumlu mesajlar göndermek lazımbu söylediklerin o kadar iyi geliyor ki anlatamam çok teşekkürler

Evet canım sadece sabır bende umudumu kaybettiğim çok zamanlar oldu ama hiç uzulme meleğin gelecek sana sadece sabret..

1 düşük yapmış birinde araştırma hastanesinde düşüğün nedenleri araştırılıyor mu acaba bilen var mı kızlar?
Canım tek düşügü önemsemiyor genelde doktorlar ve araştırmalar üniversite hastahanelerinde 2hatta 3 düşükten sonra yapılıyor fakat doktorun kaseli yazılı talep verirse o zaman yapılıyor bende yeni kaybettim bebegimi doktorum bana bu sekilde anlattı cuma günü halledicez kısmetse bizde doktorundan rica edersen sanada verir

1 düşük yapmış birinde araştırma hastanesinde düşüğün nedenleri araştırılıyor mu acaba bilen var mı kızlar?

evet mumkunse bir universite hastanesi öğretim uyesinden randevu alın. hem fiaytı dısarıya nazaran çok uygun oluyor. örneğin gazi 122 lira. özelde cok tutacak butun tahlıllerını yaptırablılırsın. istiyosan yıne dısarda dr una devam et.

Kizlar ya lutfen benimle ayni durumda yada bir fikri olan varmi cevap yazin nolur.Ben Nisan 12 de 8 haftalik bebegimi dusurdum.ilk adetim 17 mayis geldi ve tekrardan 6 haziran kanamam geldi arada 20 gun var normalde adetim 30 gunde bir olurdu bu nedir anlamadim ve beni cok korkutuyor cunku adet gibi de degil gunluk pedimi bile doldurmuyor akmiyor wcye gidince silince pecete kipkirmizi kan doluyor canli kirmizi boyle bazilari diyor icin temizleniyordur kimisi diyor hamilesin dusuk yapiyorsun ne yapacagimi sasirdim doktora gitsem gitmeye korkuyorum dusuk yapiyorsun dicek diye ustelk hamile kalmam imkansiz olur herhalde cunku sadece adetim bittikten sonra 2 kere iliski oldu bir hafta icinde de daha dollenme olmamis bile olur kafam cok karisik herkes bisey soyluyor ve ben cok korkuyorum cunku cok aci cektim ama bu kan da neyin nesi anlamadim benim gibi olan varsa lutfen bana cevap yazin

Durumunu bilmiyorum ama düşüktem sonra kontrole gittin mi? İçerde parça falan kalmış olabilir . Aklıma ancak bu ihtimal geldi.

düşükten sonra 40 gün kanaması gelen de var.belki sizin de o şekildedir.benim de 1 haftadır kanamam var,düşük gerçekleşecek ya da yarın kürtaj olacağım.araştırdığıma göre düşükten sonra kanama kişiden kişiye değişiyor .kimisi bi hafta,kimisi 40 gün....düşükten sonra parça da kalmış olabilir,kontrole gittiniz mi?

evet ben de üniversite hastanesinde prof a gidiyorum.20 günde 100 tl veriyorum ama tüm tahlillerim bedava ...ayrıca hocanın hastası olduğum için ne zaman kliniğe gitsem çok yardımcı olunuyor.hocam da çok iyi,gece gündüz demeden arayabiliyorum,çok ilgili allah razı olsun....özellere de gittim ama hiç detaylı incelenmedim,burda 2günde bir kontrole gidiyorum.en ince detayına kadar bakıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…