- 17 Eylül 2014
- 21
- 18
- 8
- 37
- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #18.861
canım benimm bu konuda seni çok iyi anlıyorum kist sorunlu bişey olsaydı dr.un söylerdi canım bence sitresden bak sitresi bırak hemencik oluverir yani allahın izniyle inş. tabi kolay değil sitres yapmamakda ama daha yeni kaybetmişsin bebeğini zamanla üzüntünü attıkca sitresinide atıcaksındır cevre konusunda benimde aynı sıkıntım var benden önce benden sonra evlenenn arkadaşlarım hep hamile yada bebekleri var içim gidiyo bebeğim düşmeseydi şuan 6 aylıkdıbenmle birlikde düşük tehlikesi olan 2 arkadaşım daha vardı onların bebekleri sağ salim dünyaya geldi mesela. benmde bekarken polikistik over teşhisi koymuştu dr. ama o dru hiç sevmemştim ona gitmeyi bıraktım onun dışında diğer dr.larda hiç kist var falan demedi kafam baya karışık canım üzülme sen sitres yapma biliyorum elinde değil ama yapmamaya çalış canım.
merhaba arkadaşlar bende geçen kasım ayında bebeğimin kalbinin durması sonucu kürtaj oldum2 aydır korunmuyorum ama şimdilik birşey yok.bazen burada yazılanları okuduğumda ümitlenip çok seviniyorum.en kısa zamanda allahım bana ve isteyen herkese nasip eder inşallah bebek kokusunu.
oluruna bırakalım diyoruz ama beyin işte kodlanıyo galiba ve onun dışında başka hiçbirşey düşünemez oluyosun.senin,benim isteyen herkese nasip etsin allahım bu güzel duyguyu.kısa sürede olsa yaşadık bu hissi tarif edilemez birşey.kısmet oluruna bırakmaktan başka çarede yok maalesef.sağol canım söylediklerin için çok iyi geldi:)canım aynı zamanda kaybetmısız üzülme Allah en kısa zamnda saglıklı bı hamılelık nasıp eder ınsallah stres cok etkılıyor ben her ay kaldım kalamadm olmıcak dıye kenıdmı hırpaladım sonunda esım Allaha sukur ıkımzde saglıklıyz neden olmasın sen böyle kötü dusundkce hep kötü seyler oluyor dedı bnı bı guzel azarladı artık oluruna bıraktım sende öyle yap o zmn meleğın gelıcek sana ınsallah
sağol canım inşallah:)çookkk sevindim allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin o acıları bir daha yaşatmasın inşallah.çok iyi biliyor ve anlıyorum seni çok mutlu oldum umut ışığı oldun.nasip nasıl olsa bebeğimiz oluyor bizlerde sabretmekten başka birşey düşmüyor maalesef:)Bende kasım ayında kurtaj oldum aynı sebepten canım ama 6 ay sonra 7 haftalık hamileyim şimdi sakın stres yapma rabbim vereceği zamanı öyle bir biliyor ki hayırlısıyla tekrar hamile kalırsın inşallah
sağol canım inşallah:)çookkk sevindim allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin o acıları bir daha yaşatmasın inşallah.çok iyi biliyor ve anlıyorum seni çok mutlu oldum umut ışığı oldun.nasip nasıl olsa bebeğimiz oluyor bizlerde sabretmekten başka birşey düşmüyor maalesef:)
evet canım inanıp evrene olumlu mesajlar göndermek lazımiçini ferah tut dua et canım ben cok cabuk karamsarlıga dusuyorum esım aylardr baya destekcım oldu smdılerde daha umutla bakıyorum hepımız hamıle kalcz bu yaz ınsallah sende ınan :)
evet canım inanıp evrene olumlu mesajlar göndermek lazımbu söylediklerin o kadar iyi geliyor ki anlatamam çok teşekkürler
sağol canım inşallah:)çookkk sevindim allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin o acıları bir daha yaşatmasın inşallah.çok iyi biliyor ve anlıyorum seni çok mutlu oldum umut ışığı oldun.nasip nasıl olsa bebeğimiz oluyor bizlerde sabretmekten başka birşey düşmüyor maalesef:)
Canım tek düşügü önemsemiyor genelde doktorlar ve araştırmalar üniversite hastahanelerinde 2hatta 3 düşükten sonra yapılıyor fakat doktorun kaseli yazılı talep verirse o zaman yapılıyor bende yeni kaybettim bebegimi doktorum bana bu sekilde anlattı cuma günü halledicez kısmetse bizde doktorundan rica edersen sanada verir1 düşük yapmış birinde araştırma hastanesinde düşüğün nedenleri araştırılıyor mu acaba bilen var mı kızlar?
1 düşük yapmış birinde araştırma hastanesinde düşüğün nedenleri araştırılıyor mu acaba bilen var mı kızlar?
Ben de tek düşük yaptım. 2-3 düşük yaptım diyeceğim sorarlarsa.1 düşük yapmış birinde araştırma hastanesinde düşüğün nedenleri araştırılıyor mu acaba bilen var mı kızlar?
Olabilir aslında..İnşallah 2. de bebeğimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız..Çok zor bunları yaşamakBen de tek düşük yaptım. 2-3 düşük yaptım diyeceğim sorarlarsa.
Durumunu bilmiyorum ama düşüktem sonra kontrole gittin mi? İçerde parça falan kalmış olabilir . Aklıma ancak bu ihtimal geldi.Kizlar ya lutfen benimle ayni durumda yada bir fikri olan varmi cevap yazin nolur.Ben Nisan 12 de 8 haftalik bebegimi dusurdum.ilk adetim 17 mayis geldi ve tekrardan 6 haziran kanamam geldi arada 20 gun var normalde adetim 30 gunde bir olurdu bu nedir anlamadim ve beni cok korkutuyor cunku adet gibi de degil gunluk pedimi bile doldurmuyor akmiyor wcye gidince silince pecete kipkirmizi kan doluyor canli kirmizi boyle bazilari diyor icin temizleniyordur kimisi diyor hamilesin dusuk yapiyorsun ne yapacagimi sasirdim doktora gitsem gitmeye korkuyorum dusuk yapiyorsun dicek diye ustelk hamile kalmam imkansiz olur herhalde cunku sadece adetim bittikten sonra 2 kere iliski oldu bir hafta icinde de daha dollenme olmamis bile olur kafam cok karisik herkes bisey soyluyor ve ben cok korkuyorum cunku cok aci cektim ama bu kan da neyin nesi anlamadim benim gibi olan varsa lutfen bana cevap yazin
Kizlar ya lutfen benimle ayni durumda yada bir fikri olan varmi cevap yazin nolur.Ben Nisan 12 de 8 haftalik bebegimi dusurdum.ilk adetim 17 mayis geldi ve tekrardan 6 haziran kanamam geldi arada 20 gun var normalde adetim 30 gunde bir olurdu bu nedir anlamadim ve beni cok korkutuyor cunku adet gibi de degil gunluk pedimi bile doldurmuyor akmiyor wcye gidince silince pecete kipkirmizi kan doluyor canli kirmizi boyle bazilari diyor icin temizleniyordur kimisi diyor hamilesin dusuk yapiyorsun ne yapacagimi sasirdim doktora gitsem gitmeye korkuyorum dusuk yapiyorsun dicek diye ustelk hamile kalmam imkansiz olur herhalde cunku sadece adetim bittikten sonra 2 kere iliski oldu bir hafta icinde de daha dollenme olmamis bile olur kafam cok karisik herkes bisey soyluyor ve ben cok korkuyorum cunku cok aci cektim ama bu kan da neyin nesi anlamadim benim gibi olan varsa lutfen bana cevap yazin
evet mumkunse bir universite hastanesi öğretim uyesinden randevu alın. hem fiaytı dısarıya nazaran çok uygun oluyor. örneğin gazi 122 lira. özelde cok tutacak butun tahlıllerını yaptırablılırsın. istiyosan yıne dısarda dr una devam et.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?