- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #18.881
düşükten sonra 40 gün kanaması gelen de var.belki sizin de o şekildedir.benim de 1 haftadır kanamam var,düşük gerçekleşecek ya da yarın kürtaj olacağım.araştırdığıma göre düşükten sonra kanama kişiden kişiye değişiyor .kimisi bi hafta,kimisi 40 gün....düşükten sonra parça da kalmış olabilir,kontrole gittiniz mi?
evet cnm gittim cok minik bisey kurtaj bile olmaz kendi duser dedi doktor ilk adetinle ilk adetim oldum normal herzamanki gibi oldu.Gecen hafta geldi akinti gibi damla damla 15 gun once gelmis oldu yani tam adet gunumde de sokuldu.2 hafta surmustu kanamam dusukten sonra ama bu 10 gundur dinmedi adet tarihim yani 5 gundur asiri parcalar kanama oluyor pedim hic pek dolmazdi dolup tasiyor hemen gecen hafta dr gittim aile doktoruma adettir o hormonlar degisiyordur vs dedi savdi basindan igrenc bir sistem var yurtdisinda.Cikmadik candan umut kesilmez demisler hemen dusecek diye dusunme kanamasi olup kucagina alan cok cokta umutlanma ama insallah rabbim kucagina sag salim verir.Cok zordu o gunler benim icin ki halen unutamiyorm ki birde kaynana tarafindan da suclandigimi hesaba katarsak :'(Durumunu bilmiyorum ama düşüktem sonra kontrole gittin mi? İçerde parça falan kalmış olabilir . Aklıma ancak bu ihtimal geldi.
canım benim benimde düşükten sonra çok kanamam oldu 2 hafta falan ara verip tekrarr başladı adet sandım ama uzun sürdü .bazen bitti sanıp tekrarr az az hergün geldi yada 1 gün aralıklarla ama baya uzun sürdü sonra dr. parça kalmadığını söyledi ilaçla durdurmuştum. çünkü beni çok halsiz bırakıyordu artık ve ped le yaşamaya alışmıştım. şuan iyi herşey vücudun toparlanır canım yavaş yavaşKizlar ya lutfen benimle ayni durumda yada bir fikri olan varmi cevap yazin nolur.Ben Nisan 12 de 8 haftalik bebegimi dusurdum.ilk adetim 17 mayis geldi ve tekrardan 6 haziran kanamam geldi arada 20 gun var normalde adetim 30 gunde bir olurdu bu nedir anlamadim ve beni cok korkutuyor cunku adet gibi de degil gunluk pedimi bile doldurmuyor akmiyor wcye gidince silince pecete kipkirmizi kan doluyor canli kirmizi boyle bazilari diyor icin temizleniyordur kimisi diyor hamilesin dusuk yapiyorsun ne yapacagimi sasirdim doktora gitsem gitmeye korkuyorum dusuk yapiyorsun dicek diye ustelk hamile kalmam imkansiz olur herhalde cunku sadece adetim bittikten sonra 2 kere iliski oldu bir hafta icinde de daha dollenme olmamis bile olur kafam cok karisik herkes bisey soyluyor ve ben cok korkuyorum cunku cok aci cektim ama bu kan da neyin nesi anlamadim benim gibi olan varsa lutfen bana cevap yazin
birde canım düşüklerde çok oluyo kanama çünkü doğum gibi oluyo için kendi kendine temizleniyo kürtaj olanlarda hiç denecek kadar az oluyo tabi bünyeylede alakalı olabilir ama benm duyduklarımda hep öyleydiKizlar ya lutfen benimle ayni durumda yada bir fikri olan varmi cevap yazin nolur.Ben Nisan 12 de 8 haftalik bebegimi dusurdum.ilk adetim 17 mayis geldi ve tekrardan 6 haziran kanamam geldi arada 20 gun var normalde adetim 30 gunde bir olurdu bu nedir anlamadim ve beni cok korkutuyor cunku adet gibi de degil gunluk pedimi bile doldurmuyor akmiyor wcye gidince silince pecete kipkirmizi kan doluyor canli kirmizi boyle bazilari diyor icin temizleniyordur kimisi diyor hamilesin dusuk yapiyorsun ne yapacagimi sasirdim doktora gitsem gitmeye korkuyorum dusuk yapiyorsun dicek diye ustelk hamile kalmam imkansiz olur herhalde cunku sadece adetim bittikten sonra 2 kere iliski oldu bir hafta icinde de daha dollenme olmamis bile olur kafam cok karisik herkes bisey soyluyor ve ben cok korkuyorum cunku cok aci cektim ama bu kan da neyin nesi anlamadim benim gibi olan varsa lutfen bana cevap yazin
suçlamalara aldırma canım allah biliyor senin isteğinle olmadı ya düşürmek için çok çaba sarfedip düşmeyen bebekler biliyorum düşmesi aha hayırlıymış ki düşmüş sen ne kadar çaba göstersende düşerdi zaten aldırma canım onlara kafanı takıpda sitres yapma sitresde etkiliyor çünküevet cnm gittim cok minik bisey kurtaj bile olmaz kendi duser dedi doktor ilk adetinle ilk adetim oldum normal herzamanki gibi oldu.Gecen hafta geldi akinti gibi damla damla 15 gun once gelmis oldu yani tam adet gunumde de sokuldu.2 hafta surmustu kanamam dusukten sonra ama bu 10 gundur dinmedi adet tarihim yani 5 gundur asiri parcalar kanama oluyor pedim hic pek dolmazdi dolup tasiyor hemen gecen hafta dr gittim aile doktoruma adettir o hormonlar degisiyordur vs dedi savdi basindan igrenc bir sistem var yurtdisinda.Cikmadik candan umut kesilmez demisler hemen dusecek diye dusunme kanamasi olup kucagina alan cok cokta umutlanma ama insallah rabbim kucagina sag salim verir.Cok zordu o gunler benim icin ki halen unutamiyorm ki birde kaynana tarafindan da suclandigimi hesaba katarsak :'(
Canım bence hemen araştır ben yapmadım bin pişmanım.bende kan pihtilasmasi çıktı ilk düşükte yaptırsaydım 2.olmucaktı. ama Ünv hastanesine 3 tane düşük yaptım de yoksa yapmiyorlar1 düşük yapmış birinde araştırma hastanesinde düşüğün nedenleri araştırılıyor mu acaba bilen var mı kızlar?
sen kaç kayıpla anladın canım pıhtılaşma olduğunu ? ve hangi genlerinde mutasyon var ? benimki 4000 lik ve her gün oluyorum. benim 2 homozigot mutasyonum var ama hep korku içindeyim yeterli möi acab diye. coraspirinde alıyorum her gün. benim 2 gebeliğimdede hep en bata sorun oldu. hep kanama oldu ve kalbi hemen durdu. eğer pıhtılaşma oranın büyükse bencede önceden kullan. önceki gebeliklerini değerlendirerek bunu anlarsın zaten. canım. bu 3. gebeliğim ve yine kanama başlamıştı hemen başladık iğnelere şimdi iyiyiz çok şükür. 4-5 gün sonra inşallah kalp atışalrını duyucaz. Allah bu defa bağışlasın inşallah.kızlar merhaba uzun bir aradan sonra ancak yazabiliyorum
2 hafta önce tedaviye başlamak için doktora gittim kontrolde 2.5 cm lik çikolata kistim olduğunu ama bunun hamileliğe engel olmadığını söyledi
b 12 ve d vitamini iğneleri verdi clexane 6000 verdi 1 gün bebe asprini bir günde iğne vurucam
kan pıhtılaşması için clexane kullananlar hergün mü kullanıyor?
Doktorum hamile kalmadan kullanmaya başla dedi
benim gibi hamile kalmadan başlayan var mı?
diyelim ki bu ay olmadı hamile değilim adet kanaması fazla mı olur?
bilen varmı kızlar bi yardım edebilir misiniz?
sen kaç kayıpla anladın canım pıhtılaşma olduğunu ? ve hangi genlerinde mutasyon var ? benimki 4000 lik ve her gün oluyorum. benim 2 homozigot mutasyonum var ama hep korku içindeyim yeterli möi acab diye. coraspirinde alıyorum her gün. benim 2 gebeliğimdede hep en bata sorun oldu. hep kanama oldu ve kalbi hemen durdu. eğer pıhtılaşma oranın büyükse bencede önceden kullan. önceki gebeliklerini değerlendirerek bunu anlarsın zaten. canım. bu 3. gebeliğim ve yine kanama başlamıştı hemen başladık iğnelere şimdi iyiyiz çok şükür. 4-5 gün sonra inşallah kalp atışalrını duyucaz. Allah bu defa bağışlasın inşallah.
evet canım seninkiler heterezigot ve bu az olduğunu gösterir. ama iğneyi 6000 vermiş. benimkiler homozigot ama iğnem 4000 lik. korktum şimdi ama yetersizse iğne diye. NEYE GÖRE AYARLIyor bunu anlamadım. senin dr. un özelde mi canım ? prof. mü ?test sonuçlarında şöyle yazıyor
HTHFR C677T Heterozigot
HTMFR A1298C Heterozigot
PAI 1 4G/ 5G Heterozigot polimorfizim saptanmıştır
yazıyor
yorumda da şöyle diyor :
HTHFR C677T , HTMFR A1298C polimorfizmi MTHFR Aktivitesini azaltarak hiperhomosisteinemiye
neden olmaktadır........................
falan yazıyor
doktor kendi de söyledi sende çok yok pıhtılaşma ama önlem dedi.
benim ilk hamileliğimdi ikiz gebelikti. 4 ay oldu kürtaj olalı bu ay denemeye başladık işte.
inşallah sende sorun olmaz bebişinin kalp atışlarını duyarsın
merhaba araniza yeni katildim her zaman buradaki yazilari okuyup bi destek ariyodum,ayni seyi yaşamayanlar halimizden anlamiyo bence...bende bebegim 18 haftalikken düşuk yaptim bende de pihtilasma cikti Mthfr A1298c geninde homozigot muş aspirin kullaniyorum doktorum adet kanaman cok olursa atma demisti ben adet olunca birakiyorum bitince basliyorum ne kadar dogru yapiyorum bilmiyom tabikızlar merhaba uzun bir aradan sonra ancak yazabiliyorum
2 hafta önce tedaviye başlamak için doktora gittim kontrolde 2.5 cm lik çikolata kistim olduğunu ama bunun hamileliğe engel olmadığını söyledi
b 12 ve d vitamini iğneleri verdi clexane 6000 verdi 1 gün bebe asprini bir günde iğne vurucam
kan pıhtılaşması için clexane kullananlar hergün mü kullanıyor?
Doktorum hamile kalmadan kullanmaya başla dedi
benim gibi hamile kalmadan başlayan var mı?
diyelim ki bu ay olmadı hamile değilim adet kanaması fazla mı olur?
bilen varmı kızlar bi yardım edebilir misiniz?
evet canım seninkiler heterezigot ve bu az olduğunu gösterir. ama iğneyi 6000 vermiş. benimkiler homozigot ama iğnem 4000 lik. korktum şimdi ama yetersizse iğne diye. NEYE GÖRE AYARLIyor bunu anlamadım. senin dr. un özelde mi canım ? prof. mü ?
Rabbim cümlemize bian once nasip eder insAllah...doktorunuz ne kadarda guzel olumlu şeyler soylemis benim 3.ayim ama yok yine gebelik benimde sol yumurtaligimda basit kist var önceki gebeligimde 6.ayda hamile kalabilmistimben kayseride yaşıyorum canım doktorum Erciyes kartalda Zeki YILMAZ.
her hafta b12 ve d vitamini iğneleride oluyorum.2.5 cm çikolata kistim var
doktorum hamileliğine engel değil merak etme dedi ama 3 yıl içinde hamile kalmazsan kistin büyür dedi.
İnşallah sorun olmaz bana 2 aya kadar hamile kalırsın merak etme dedi.
Rabbim iseyen herkese sağlıklı hayırlı bebek nasip etsin
merak etme canım gebe kalırsın çok değişiyor süreleri. hem eşinle hem senle ilgili. benim bu 3. gebeliğim 2. denmede oldu. ama öncekilerin biri 3. diğeri 5. denemede olmuştu. önemli olan sağlıklı ve hayırlı bir gebelik olması. geç te olmasın güçte olmasın inşallah. bende hep diken üstündeyim iğne dozu yeterli mi diye. aynı şeyleri yaşamaktan çok çok korkuyorum. inşallah yarın kalp atışı için gidicem bakalım. inşallah duyarız ve tamamıda gelir. kisti çok duyuyorum canım. bencede gebe klabilirsin bu engel olmaz. hayırlısı olsun.ben kayseride yaşıyorum canım doktorum Erciyes kartalda Zeki YILMAZ.
her hafta b12 ve d vitamini iğneleride oluyorum.2.5 cm çikolata kistim var
doktorum hamileliğine engel değil merak etme dedi ama 3 yıl içinde hamile kalmazsan kistin büyür dedi.
İnşallah sorun olmaz bana 2 aya kadar hamile kalırsın merak etme dedi.
Rabbim iseyen herkese sağlıklı hayırlı bebek nasip etsin
merak etme canım gebe kalırsın çok değişiyor süreleri. hem eşinle hem senle ilgili. benim bu 3. gebeliğim 2. denmede oldu. ama öncekilerin biri 3. diğeri 5. denemede olmuştu. önemli olan sağlıklı ve hayırlı bir gebelik olması. geç te olmasın güçte olmasın inşallah. bende hep diken üstündeyim iğne dozu yeterli mi diye. aynı şeyleri yaşamaktan çok çok korkuyorum. inşallah yarın kalp atışı için gidicem bakalım. inşallah duyarız ve tamamıda gelir. kisti çok duyuyorum canım. bencede gebe klabilirsin bu engel olmaz. hayırlısı olsun.
canım benımde gecen ay 5 cm kıst cıkmıstı bı ay dogum kontrol hapı kullandım ve doktor erıdıgını soyledı ve bu ayda hamıle kaldım gerci kaybettım bebegımı kımyasal gebelıkmskızlaaaaaarrrr yaaa benm 7 cm kistim çıktı aranızda olan varmı hep bir şey çıkıyo guatr sonra kist yavaş yavaş umutsuzluğa kapılacağım artık öncedende oluyodu ama minik minikdi. şimdiki çok büyük :'(
bilmiyorum canım sanırım pozitif düşüncelerimi yavaş yavaş kaybediyorum çok teşekkürler yorumun için inş. erir bugün yine gittim dr kistin duruyo dedi 8 cm miş bu sefer d.kontrol hapı verdı oda fayda sağlamazsa kapalı ameliyat olucakmışımcanım benımde gecen ay 5 cm kıst cıkmıstı bı ay dogum kontrol hapı kullandım ve doktor erıdıgını soyledı ve bu ayda hamıle kaldım gerci kaybettım bebegımı kımyasal gebelıkmstakma kafana canm erır o
çook geçmiş olsun canım rabbim tez zamanda inş. sağsalim hayırlı evlat nasip etsin. sende moralini bozma 2.ydi galiba demi 3.de olur inş. sağsalim normal bir gebelik yaşarsın.canım benımde gecen ay 5 cm kıst cıkmıstı bı ay dogum kontrol hapı kullandım ve doktor erıdıgını soyledı ve bu ayda hamıle kaldım gerci kaybettım bebegımı kımyasal gebelıkmstakma kafana canm erır o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?