- 27 Şubat 2015
- 228
- 165
- 23
- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #18.821
hayırlısı ne ise o olsun canım inş. kalp atışlarınıda geçde olsa duyarsınız canım ama doktora giderken her ihtimali göze alarak git ki hayal kırıklığına uğrama bende ilk bebeğimi düşük yaptım kalp atışlarını duyamadık dr. nadiren 7 ve 8. haftalardada duyulabiliyor demişti bebek geç görüldüyse belki yavaş gelişiyodur inş. duyarsın canım nasıl bir duygu o sesi duymak hiç bilmiyorum ama sevincinin kursağında kalmaz inş. canm inş. minik tık tıkları duyarsın dualarım seninle.Arkadaşlar hepinize merhaba 25 nisanda hamile olduğumu öğrenince sevinçten ne yapacağımı şaşırmıştım sonrasında zorlu süreçler başladı dış gebelikten şüphelendiler çok şükür değilmiş sonra boş gebelikten şüphelendiler biraz bekledik ilk önce yolk sac bir hafta sonrada bebek gözüktü 2 haftadır kalp atışı için gidiyoruz yok; kese büyüyor bebek bebek seklinide almış ama kalp atışı yok şimdi cumartesi günü saat 10da randevum doktorum aç ve susuz gel dedi yine kalp atışını duyamazsak hemen kürtaja alacaklarmıs, ilk hamileligimdi dünden bu yana sürekli ağlıyorum verende Allah alanda Allah ama üzülmeden yapamıyorum, kürtajdan sonra doktorumun gözetiminde hamilelik planlıyorum gebelik öncesi bütün testlerimiz yapılsın inşallah ağustos ayına yetişirim ve 2016 nisan annelerinin içerisinde yer alırım Rabbim hepimize sağlıklı gebelikler nasip etsin inşallah
Canım benim güzel sözlerin iyi dileklerin için teşekkür ediyorum hamileliğimin 9. haftasındayım açıkçası pek umudum yok cumartesi günü için azcık bir umut olsa doktor hazırlıklı gel demezdi hersey bizim için canım inşallah Rabbim 2. bebeklerimize sağlık uzun ömür nasip etsin en kısa zamanda inşallah bizlere sağlıklı hamilelik nasip etsin canımhayırlısı ne ise o olsun canım inş. kalp atışlarınıda geçde olsa duyarsınız canım ama doktora giderken her ihtimali göze alarak git ki hayal kırıklığına uğrama bende ilk bebeğimi düşük yaptım kalp atışlarını duyamadık dr. nadiren 7 ve 8. haftalardada duyulabiliyor demişti bebek geç görüldüyse belki yavaş gelişiyodur inş. duyarsın canım nasıl bir duygu o sesi duymak hiç bilmiyorum ama sevincinin kursağında kalmaz inş. canm inş. minik tık tıkları duyarsın dualarım seninle.
Canım benim güzel sözlerin iyi dileklerin için teşekkür ediyorum hamileliğimin 9. haftasındayım açıkçası pek umudum yok cumartesi günü için azcık bir umut olsa doktor hazırlıklı gel demezdi hersey bizim için canım inşallah Rabbim 2. bebeklerimize sağlık uzun ömür nasip etsin en kısa zamanda inşallah bizlere sağlıklı hamilelik nasip etsin canım
hayırlısı canım inş. umut etme zaten canım umut edip tersi çıkınca insan kat kat daha çok üzülüyo bana dr. kötü şeyler söylüyodu ama ben hep iyiye yordum sonra hayal kırıklığına uğramıştım. artık tek duam var oda allah bizim gibi candan yürekden evlat isteyen herkese hayırlı sağlıklı bir evlat sahibi yapsın canım hep başkasının duası makbul olurmuşya birbirimizin dualarıyla inş. bir gün hepimizin anne olduğunu görmek duymak tek dileğim bu olmazsa inş. tez zamanda olursun canım.
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım inşallah hepimize sağlıklı hamilelikler nasip etsinBenim de ilki dusuk olmustu hic merak etme ilk gebelikte cok sik olan biseymis kurtajini ol ve tekrar dene benim drum prof.du hic beklemene gerek yok dedi yaklasik 5 hafta sonra adet oldum denedik ama olmadi sinraki ay gebe kaldim simdi iyiyiz cok sukur
ne mutlu sana canım inş. bizede nasip olur hayırlı olsun allah sağsalim kucağına versin inş.Arkadaşlar bende 6 ay önce bebeğimin kalp atışı durması sebebiyle kurtaj oldum ilk bebeğimdi ve çok zor günler geçirdim o zamsnlar bu sayfalara bakıp kendime unut arıyordum 6 ay sonra tekrar hamile kaldım şimdi 6 haftalık herşey yolunda gidiyor umudunu kaybeden herkese sesimi duyurmak istedim burdan asla karamsar olmayın uzulmeyin rabbim hepinize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
baharcımmm durum nedir inş. bir mucize gerçekleşmiştir.Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım inşallah hepimize sağlıklı hamilelikler nasip etsin
ne mutlu sana canım inş. bizede nasip olur hayırlı olsun allah sağsalim kucağına versin inş.
Canım cumartesi günü kontrollerden sonra kalp atışı yine alınmadığı için kürtaj oldum malesefbaharcımmm durum nedir inş. bir mucize gerçekleşmiştir.
rahim filmi çektir canım bencearkadaşlar merhaba sureklı gezınıyorum forumda ama ılk defa yazıyorum ben kasım ayının sonunda 2aylık bebeğımı kalp atıslarını duyamadıkları ıcın kurtajla aldılar 3 ay korunduk 3 aydır da denıyoruz ama olmuyor kurtajdan 21 gun sonra kucuk bır kıst gorduler adetın yaklasmıs onunla atarsın onemlı degıl dedıler mart ayında tekrar doktra gttım hamılelk ıcın gereklı butun kan testlerı hormon testlerı yapıldu temız cıktı ıstedgın zaman hamıle kalabılrsn dedıler ama olmuyor artık korkmaya basladım
canım rahım fılmını duydum cok acılı oldugu söylndı bn ankarada yasıyorum aılem fethıye de annemın gelmesını beklıyorum onunla doktra gtmek ıstıyorum rahatlatıyor bnırahim filmi çektir canım bence
yok canım çevremde de çektiren çok var hiç öyle ağrılı falan değilmiş 5 dakikalık adet sancısı gibi düşün ama özelde yaptır bende ağustosta istanbulda yaptıracağımcanım rahım fılmını duydum cok acılı oldugu söylndı bn ankarada yasıyorum aılem fethıye de annemın gelmesını beklıyorum onunla doktra gtmek ıstıyorum rahatlatıyor bnı
tesekkur ederım ınsallah ıkımzde beklemedgımz bır anda hamıle kalırız Allahın ıznıyle rahım fılmı cektırmeden :)yok canım çevremde de çektiren çok var hiç öyle ağrılı falan değilmiş 5 dakikalık adet sancısı gibi düşün ama özelde yaptır bende ağustosta istanbulda yaptıracağım
canım bi kere gebe kaldıysan bu tüplerinin açık olduğunu gösterir zaten rahim filmine gerek yok bencecanım rahım fılmını duydum cok acılı oldugu söylndı bn ankarada yasıyorum aılem fethıye de annemın gelmesını beklıyorum onunla doktra gtmek ıstıyorum rahatlatıyor bnı
moral oldu tesekkur ederım ben bıraz herseydn etkılenen bırıyım hep en kötüsünü dusunurm o da bnı etkılıyorcanım bi kere gebe kaldıysan bu tüplerinin açık olduğunu gösterir zaten rahim filmine gerek yok bence
tesekkur ederım ınsallah ıkımzde beklemedgımz bır anda hamıle kalırız Allahın ıznıyle rahım fılmı cektırmeden :)
canım bende 5 aylık bebeğimi kaybettim doktor bana rahim filmini önerdi içerde kist miyom rahim perdesi bebek nereye yerleşecek ona bakacağım dedi prof a gidiyorum yoksa tüplerde sorun olmadığını biliyorum bendecanım bi kere gebe kaldıysan bu tüplerinin açık olduğunu gösterir zaten rahim filmine gerek yok bence
Canım cumartesi günü kontrollerden sonra kalp atışı yine alınmadığı için kürtaj oldum malesefdaha bunun acısını psikolojisini atlatamadan kürtaj sonrası kontrolde doktorum rahimde büyükçe bir yaranın olduğunu yakabileceğini söyledi netten araştırıyorum hiç doğum yapmamış çocuğu olmayan kişilere önerilmiyor bu yakma işlemi hamileliği zorlaştırıyormus cuma günü kontrolüm var canım o zaman daha ayrıntılı konusucam doktorumla, bu durumun haricinde doktorum 2-3 ay korunma verdi bu süreçtede gebelik öncesi testlerinizi yaparız dedi hedefim ağustos ayı canım inşallah o zaman müjdeli haberimi alır 2016 nisan annelerinin arasında yer alırım Rabbim hepimizin gönlüne göre versin sağlıklı hamilelikler sağlıklı bebekler bizlerle olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?