Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Canım ben anlamıştım düşeceğini sana öyle yazmak istemedim. Hayırlısı böyleymiş

Kızlar 8 Mayıs'da dusuk yaptım Dr içerde cok ufak bi parça kaldığını ve kürtaja gerek olmadığını söyledi antibiyotik verdi 5 tablette kadar dayanabildim cok kotu ishal oldum düşükten sonra 5-6 gun kanamam oldu ilacı bıraktım diyemi bilmiyorum ama kanamam yok Pazartesi baska Dr gittim baska antibiyotik verdi parça düşer dedi ama 3 tablet oldu iciyorum ama hala kanamam yok 8 haziran gibi adet olman lazım dedi o zaman kontroll gel dedi sizce adettemi parça düşer yoksa kanamam heran gelebilir mi?

bitkisel çare arasan canım. bi araştır, içerde kalması iyi değil sonuçta, bir an önce gitsin kürtaja gerek kalmadan. antiboyotik nezamana kadar kullanacaksın. otlarla yapılıyoda ben bilmiyorum tam bi araştır derim.

var canım benim ilk kürtajdan sonra olmuştu 4 cm doğum kontrol hapı kullandım bir ay ve geçti sakın korkma dr unun dediği doğru kürtaj sonrası olma ihtimali var canım.

Çok saol canim su serptin içime kimileri onlar tekrar gebeliğe engel diyorlar falan ya insanin canını sıkıyorlar..bi iki ay daha geçirdikten sonra bebek düşünmeye baslayacaz insallah hayirlisiyla...insallah bi kistte kendi kendine geçer 15gun önceki kontrolünde tertemizdi bi anda oluşmuş demek....biraz bekleyelim bakalım gececek mi dedi belki gecmezse onercektir Dogum kontrol hapini

Antibiyotik 5 günlük Cumartesi bitiyor işte tamam canım ben bi araştırayım

Herkese merhaba,

bende 6 haftalık hamileyim ve şuan düşük yapıyorum. ilk kontrolümde doktorumuz keseyi gördü fakat herhangi bir gelişme gözlemleyemedi 48 saat arayla beta hcg istedi. ilk beta hcg 107.3'dü 2. beta hcg 350.7 olarak yükseldi ve doktorumuz gelişme olduğunu herhangi bir sorun olmadığını belirtti. Fakat dün gece yarısı Menstruasyon gibi kanama yaşadım ve acile gittik. Kese küçülmeye ve şekli bozulmaya başlamıştı ve hala içerisinde herhangi bir oluşum söz konusu değildi gebeliğimde bir anomalik durum olduğunu kromozom bozuklugu olabileceğini ve düşük yaptığımı belirtti. beta hcg dün gece 370.3 çıktı bu sabah ki kontrolümde düşük yaptığım netleşti kanama ve kasık agrılarım devam ediyor. Cuma günü tekrar kontrolüm var muhtemelen o güne kadar vücut kendi kendine atmış olacak, tekrar beta hcg ve ultrasonografi yapılacak... Hormon değerlerim vs düşmeye başlarsa hiçbir müdahaleye gerek kalmayacak, detaylı araştırma cuma günü yapılacak, Dış gebelik mi, boş gebelik mi vs vs gibi...

Bende de troid var çok yüksekti canım 2 ayda düzene girdi.ilaçlarını düzeni kullandıktan sonra bir problem yok.ama her ay düzenli tahlillerini yaptır bebis istiyorsan canım. Stres yapma
canımm benim cvbın için çok teşekkürler çok mutlu oldun cvbına evet uzun zamandır istiyorum fakat olmuyor ilk bebeğim düşük oldu sonrada bir daha olmadı

8 mayıs gecesi düşük yaptım adetimden hesaplarsak 7. haftamdı ama dr 5 haftalık dedi sanırım senınde yazdıgın gibi erken düşük oldugu için cok parça kalmadı. düşük yaptıgım gece acildeki dr kurtaja gerek yok cok ufak parca oldugunu vereceğim anitibiyotikle parçada düşer dedi ilacı içmeye basladım o kadar ishal yaptıki bırakmak zorunda kaldım 16 tablet vardı ben ancak 2.5 gün ( 5 tablet falan toplam) tablet içebildim sonrada kanamam durdu acaba antibiyotik bıraktım diyemi? yani düşükten sonra 5 gün falan sürdü kanamam sonra durdu baska dr gittim o ishal yaptıysa bırak ilacı zaten parca kan pıhtısı seklinde her hafta hcg testi yapalım düşüene kadar takip edelim dedi ama hiç yaptırasım yok artık kan vermekten kanım kalmadı pazartesi baska dr gittim o baska antibiyotik verdi onu kullanıyorum ama hala kanamam yok bu dr da cok ufak parca kurtaja bile gerek yok sonucta ilk gebeliğin bosuna sana zarar vermeyelim dedi 8 haziran gibi adet olucaksın adetini ol sonra kontrole gel dedi. ama hala kanamam yok sizce antibiyotik o parcayı eritir mi? antibiyotik yarısı bitti kanama olmayacak mı? yada adet olunca mı parca düşer ? off cok daraldım kasıklarıma ara sıra agrılar giriyor sizde oyle agrılar olmusmuydu. parca var diyemi agrıyor yoksa vücut normale dönüyor diyemi agrıyor ay ne cok soru sordum dimi ilk gebeliğimdi ve yanlıs bişeylerin olmasından cok korkuyorum

bu kadar sıkıntı yapma cnm, emin ol kürtajda bir travma için. vucudun atmazsa zaten yaparlar. strese girme. en kötü adetinle atılır vucudundan. ilk adetde yaklasık 35-40 gun sonra olacağına göre sıkma kendini olurmu

Canim Merhaba. Ya benim kanama hala devam ediyor. Daha doğrusu akıntıy la birlikte çok hafif kanama oluyor. Dr gittim 1 hafta öncesi. Normal dedi. 40 in çıkana kadar. Rahim ancak kendini toparlar. Ama ben yine de endişe ediyorum. Netten bakıyorum en fazla 2 hafta sürer filan diydiyo.parca kalmış olabilir mi diye sordum o 40 günden sonra anlaşılır dedi. Ne yapmalıyım ya acaba kafam karıştı simdi. Kürtaj olalı bir ay olacak gelecek hafta başı.

cnm benim de kahverengi akıntım devam ediyor 20 gün olacak yaklaşık. ptesi ultrasoyapmana giricem. dr. bişey yok dediyse hiç sıkıntı yapma.

bende seni merak ediyordum biliyomusun, bktım msj girmemiştin

insallah canım bekliyorum adetimi bakalım umarım kaybolmustur parca yada adette düşer

cnm benim de kahverengi akıntım devam ediyor 20 gün olacak yaklaşık. ptesi ultrasoyapmana giricem. dr. bişey yok dediyse hiç sıkıntı yapma.
Dr sadece alttan muayene etti. Ultrason la bakmadı. Dedi ki 40 cikmadan rahim kendini toplamaZ. Ancak 40 in çıktıktan sonra parça kalıp kalmadığını anlarız. Çok tuhaf ima gitti açıkçası. Bir hafta sonra başka bir dr bakılicam. Bakalım o ne dicek

çok sacmaynıs canım. aynı anda bile görünüyor. benim ilk kurtajımda masadan kalkıp ultrasona gecmistim sonra aaa parca kalmıs dediler tekrar yatırdılar. çokk kötüydü. yani kurtaj yapılınca göruluyor. benim gibi kendiliğinden düşük yapınca kaldımı dıye tereddud oluyor.

canımm benim cvbın için çok teşekkürler çok mutlu oldun cvbına evet uzun zamandır istiyorum fakat olmuyor ilk bebeğim düşük oldu sonrada bir daha olmadı
Benimde düştü 2.sine 1 seneyi geçti anca kalabildim oda Şubat ayında düştü bakalım şimdi ne zaman kalCam.ben klomen kullanıyorum bakalım ne olcak

slm arkadslar benimde ilk gebeligim dusukle sonuclandi ve hala gebe kalamadim dktor inofolic diye bir ilac verdi senin bi sorunun yok bunu kullananlar genelde cabuk gebe kaliyr dedi acaba aranizda kullananlar var mi

Bende ayni dertten muzdaribim iki tane dusukyaptim bir tanesi uzum gebeligi oldu .bu ay nasik bir heyecanla bekledim hamileyimdir diye bir baktim ki adet olmusum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…