- 28 Şubat 2012
- 119
- 42
- 48
- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #18.701
Seni o kadar iyi anlıyorum ki... Ben 4 ay sonra yeniden hamile kaldım ama smdi içimde hep bir merak hep bir kuşku..buiş insanın basına gelince musmutöu bir hamilelik geciremiyor bende gülmek rahat rahat davranmak istiyorum ama suan hayal bile kuramıyorumBende bebeğimi kaybettim okadar canım yanıyor ki,
ne yapacağımı nasıl davranacagımı bilmiyorum.
gözüm kimseyi görmeyi yada kimseyle konuşmayı dahi istemiyorum
içim yanıyor((
bir daha istiyormuyum bilmiyorumya yine olursa
Allah ım düşmanıma da yaşatmasın inşallah
Sagol cnmmmhadi gözün aydın çok sevindiiimmmm
Kullanmayı bıraktım bişey olur mu cuma günü kontrolüm var o güne kadar içmesem sorun olmaz herhalde ama kanamam yok acaba içmedim diyemigeçmiş olsun canım ben de de antibiyotikler ishal yapıyor bende de biraz olmustu ishal ama ben bu sefer ısrarla kullanmaya devam ettim ama senin çoksa eğer bir doktora görün istersen
genelde bu durumda antibiyotikleri düzenli kullanın diyorlar ama senin durumun farklı tabi olmazsa cumaya kadar kullanma cuma günü doktoruna söylersin kullanman gerekliyse muhakkak tekrardan başlarsın bekle cumaya kadar çok ishal yapıyorsa canım benceKullanmayı bıraktım bişey olur mu cuma günü kontrolüm var o güne kadar içmesem sorun olmaz herhalde ama kanamam yok acaba içmedim diyemi
sen düşük mü yapmıştın canım kürtaj mı oldun yoksaKullanmayı bıraktım bişey olur mu cuma günü kontrolüm var o güne kadar içmesem sorun olmaz herhalde ama kanamam yok acaba içmedim diyemi
Düşük Cnm kürtaj olmadımsen düşük mü yapmıştın canım kürtaj mı oldun yoksa
anladım canım ne kadar oldu senin belki artık kanaman olmayacaktır o yüzden yoktur ilaçtan değildirDüşük Cnm kürtaj olmadım
Bugün 5 gun olacak cuma gece düşük Yaptım gece acile gittiğimde ufak bir Parça kalmış dedi antibiyotik içince düşer dedi ertesi gun kendı Dr rahmin temiz görünüyor ve içerde kan gözükmüyor dedı ama sen yinede antibiyotik iç dedi Ee pazar Günü'nden beri içiyorum ishal oldum onu içerken kanamam oluyordu dun gece itibariyle içmeme kararı aldım ama kanamam olmuyor işte ya tesadüf yada kanamam artık azaldıanladım canım ne kadar oldu senin belki artık kanaman olmayacaktır o yüzden yoktur ilaçtan değildir
bence azalmıştır ondan olmuyodur antibiyotikler genelde mikrop kapılmaması için canım ama bildiğimBugün 5 gun olacak cuma gece düşük Yaptım gece acile gittiğimde ufak bir Parça kalmış dedi antibiyotik içince düşer dedi ertesi gun kendı Dr rahmin temiz görünüyor ve içerde kan gözükmüyor dedı ama sen yinede antibiyotik iç dedi Ee pazar Günü'nden beri içiyorum ishal oldum onu içerken kanamam oluyordu dun gece itibariyle içmeme kararı aldım ama kanamam olmuyor işte ya tesadüf yada kanamam artık azaldı
geçmiş olsunslm hanımlar bende 24 nisanda hamile oldugumu ögrendim ama maalesef 1 mayısta kanama başladı ve maaelesef düşük yaptım dr kalsada saglıklı bir gebelik olmaz dedi parça parça düşükler kanamayla gitti derken doktor kontrolde hala bir şeyler bunları temizlemek gerekir dedi metiler draje ve aksef 500 mg antibiyotik verdi düzenli içince 3 gün sonra tekrar kanama geldi ve yaklaşık 2 haftadır çoktan aza dogru devam ediyor daha dün ve bugun bitti gibi sanırım beta hcg hormonumda vücutta sıfırlandı.salı doktor gel düşük nedenini araştırman için tahliller yapalım dedi ama merak ettigim konu acaba rahimde bir adet 4mm boyutunda miyom var dedi acaaba o mu düşüge sebep oldu vede kaç ay sonra tekrar hamile kalabilecegim
canım, öncelikle soğuk kanlı olmalısın. Eğr saglıklı bir bebekse duracaktır. O kadar kanamaya ragmen duran bebekler var. hemen bi üniversite hastanesine yada yaşadığın yerdeki en büyük hastaneye gitmelisin. yatırabilirler birkaç gün.
Hayırlısı olsun canım Allah kucağına almayi nasip etsin.senin dusuklerin in sebebi neymiş. Bende 2 tane düşük yaptım kurtajla sonuçlandı.Hamiileyim arkadaslar Allah isteyen herkese nasip etsin
Bende de troid var çok yüksekti canım 2 ayda düzene girdi.ilaçlarını düzeni kullandıktan sonra bir problem yok.ama her ay düzenli tahlillerini yaptır bebis istiyorsan canım. Stres yapmakızlar benim guatırım biraz yüksek çıktı doktorum endokrin ne zaman benim işim bitti derse ozaman tedaviye başlayacağını söyledi. sabırsızlanıyorum 16 gündür ilaç kullanıyorum çokda yüksek değildi inş. düşmüştür. sizdede guatır sorunu olan varmı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?