- 21 Mayıs 2015
- 122
- 31
- 13
- 35
- Konu Sahibi minik_kelebek
- #18.741
Gecmis olsun canim ins allah bidaha nasip ederben de cumartesi kürtaj oldum. kızlar çok acı. ilk bebeğimdi ve hala toparlanamadım.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gecmis olsun canim ins allah bidaha nasip ederben de cumartesi kürtaj oldum. kızlar çok acı. ilk bebeğimdi ve hala toparlanamadım.![]()
teşekkür ederim canım İnşallah tüm isteyenlere Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat versin.Gecmis olsun canim ins allah bidaha nasip eder
Sana katılıyorum canım bence de hemen gozukur bakalım ya bazen gerçekten dr lara sinir oluuorumçok sacmaynıs canım. aynı anda bile görünüyor. benim ilk kurtajımda masadan kalkıp ultrasona gecmistim sonra aaa parca kalmıs dediler tekrar yatırdılar. çokk kötüydü. yani kurtaj yapılınca göruluyor. benim gibi kendiliğinden düşük yapınca kaldımı dıye tereddud oluyor.
Canim cok gecmis olsun. Gerçekten çok acı bir tecrübe oluyor bizler için. Benim nerdeyse 1 ay olacak ben hala toparlaNamadim. Rabbim en kisa zamanda sağlıkla güzel bebisler nasip etsin ins. bizlere.ben de cumartesi kürtaj oldum. kızlar çok acı. ilk bebeğimdi ve hala toparlanamadım.![]()
geçmiş olsun ve bebğin hayırlı olsun canım. peki nedenmiş bu düşüklerin sebebi önlem aldınızmı. benimde 2 tane malesef bende pıhtılaşma çıktı. şimdi 3. için çalışıyorum inşallah bu defa rabbim bağışlarBen 3 düşük yaşadım biri 16 haftalıkken suyu geldi suni Sancı ile normal doğum yaptırarak aldılar ve ardından kürtaj Yaptılar çok sıkıntılı bir süreç. Ardından biri 7 diğeri 8 haftalık olmak üzere 2 düşük yaşadım ve her ikisindede doktor ilaç verdi ve parça kendiliğinden düşer dediler sık sık ultrasonla baktılar ve temiz dediler çok sıkıntılı günler geçirdim ama şu an hamileyim. Allah'ım isteyen herkese nasip eder umarım. Kontrollerde dr Um büyük bi kistim OLDUĞUNU söyledi ve bunun kürtaj sırasında oluşmuş olabileceğini söyledi o Yüzden kontrollerinizi aksatmamanızı öneririm.
Bütün tetkikler yapıldı herhangi bir sebep bulunamadı. Sebebi bilinmeyen abortus diye yazdılar. Ama şu anki doktorum clexane diye bi iğne verdi. Pıhtılaşma sorunum yok ama doktorum üst üste düşük yapmış olan hastalarında pıhtılaşma sorunu olmasada bu ilacın faydasını gördüğünü söyledi hergün bir tane uyguluyorum şu ana kadar herşey iyiydi. Sende hiç sıkıntı yapma bi sebebinin olması hiç sebebi olmamasından iyidir şimdi o yönde tedavi Alınca olucak sonucu çıkıyor. En kısa zamanda bebişine kavuşmanı dilerim.geçmiş olsun ve bebğin hayırlı olsun canım. peki nedenmiş bu düşüklerin sebebi önlem aldınızmı. benimde 2 tane malesef bende pıhtılaşma çıktı. şimdi 3. için çalışıyorum inşallah bu defa rabbim bağışlar
teşekkürler canım iyi dileklerin için. İnşallah her şey güzel olur.Bütün tetkikler yapıldı herhangi bir sebep bulunamadı. Sebebi bilinmeyen abortus diye yazdılar. Ama şu anki doktorum clexane diye bi iğne verdi. Pıhtılaşma sorunum yok ama doktorum üst üste düşük yapmış olan hastalarında pıhtılaşma sorunu olmasada bu ilacın faydasını gördüğünü söyledi hergün bir tane uyguluyorum şu ana kadar herşey iyiydi. Sende hiç sıkıntı yapma bi sebebinin olması hiç sebebi olmamasından iyidir şimdi o yönde tedavi Alınca olucak sonucu çıkıyor. En kısa zamanda bebişine kavuşmanı dilerim.
ahh canm benm çok çok geçmiş olsun inş. çabucak olursun benim bir tanıdığım vardı oda 2 düşük yaşadı aradan çok geçmeden 3. oldu 3.sü allaha şükür sagsalim geçiyo hamileliği şimdiye kadar 5 aylık falan oldu bile 2.si tedaviylemi olmuştu canım ben gittim tedavi için işte guatırım düşmesini bekliyorum düşer düşmez gebeliği hızlandıran ilaç vericem dedi az kaldı randevuma inş. düşmüştür. dışardan etkilerde insanı etkiliyo şimdi kardeşimin eşi hamile bende küçük ve snra evlendi herkesin gözleri ve meraklı soruları üzerimde olucak. senin olmuyomu? soruları olmuyomuş dedikodularıı offfBenimde düştü 2.sine 1 seneyi geçti anca kalabildim oda Şubat ayında düştü bakalım şimdi ne zaman kalCam.ben klomen kullanıyorum bakalım ne olcak
Bana da vermişti doktor 3 ay kullandım ise yaramadı bende.bence arı sütü ve polen dene derim canimslm arkadslar benimde ilk gebeligim dusukle sonuclandi ve hala gebe kalamadim dktor inofolic diye bir ilac verdi senin bi sorunun yok bunu kullananlar genelde cabuk gebe kaliyr dedi acaba aranizda kullananlar var mi
Geçmiş olsun canim toparlamaya çalış canım kendini zaten hep bebek lafı duyduğunda aklına gelcek canın yapcakben de cumartesi kürtaj oldum. kızlar çok acı. ilk bebeğimdi ve hala toparlanamadım.![]()
benim ilkinde de ikincisinde de ara kanamaları. Oldu adet kıvamında. Ama adetimi 40 ve 35 te oldumKızlar acil cevap bekliyorum. Kürtaj olanlar ilk adet iniz ne zaman geldi. Benim 29. Gun bu zamana kadar hep lekelenme şeklinde kanamam devam etmişti. 2 gündür kahverengiye dönmüştü. Bugün kanama şeklinde geldi acaba diyorum adet mi oluyorum. Şu an ağrı sizi m yok. Dr gittim 40 günün dolsun öyle gel dedi. Kafam çok karisik. Parça kalmış olabilir mi. Ancak 3 haftadır yogun bir kanamam yoktu sadece çamaşırı m lekeleniyordu o kadar. simdi merak ediyorum bu kanama adet kanaması mi diye. Adet dongüme de yakın bir tarih şu an
ilki kanama bittikten sonra 45. gün diğer kürtajım 35. gün geldi. çok değiştiriyor vücudu kürtaj. 4 ayda ancak düzene girdi.Kızlar acil cevap bekliyorum. Kürtaj olanlar ilk adet iniz ne zaman geldi. Benim 29. Gun bu zamana kadar hep lekelenme şeklinde kanamam devam etmişti. 2 gündür kahverengiye dönmüştü. Bugün kanama şeklinde geldi acaba diyorum adet mi oluyorum. Şu an ağrı sizi m yok. Dr gittim 40 günün dolsun öyle gel dedi. Kafam çok karisik. Parça kalmış olabilir mi. Ancak 3 haftadır yogun bir kanamam yoktu sadece çamaşırı m lekeleniyordu o kadar. simdi merak ediyorum bu kanama adet kanaması mi diye. Adet dongüme de yakın bir tarih şu an
amin amin inşallahMucize tutulabilirmiş meğer ellerde..
Mucizeye dokunulabilirmiş..
Mucize uyurmuş, uyanırmış.
Mucizeye bakılabilirmiş..
Mucize meğer kokarmış,,
Cennet kokusu gibi..
Miss gibiii.........................
allahım yalvarırım bu kadar candan,yürekten evlat sahibi isteyen herkese özürsüz kusursuz sağ salim evlat sahibi yap nolursun![]()
nasil kullanacam canim anlatirmisinBana da vermişti doktor 3 ay kullandım ise yaramadı bende.bence arı sütü ve polen dene derim canim
nasil kullanacam canim anlatirmisin[/QUOarı sütünü mu canim yoksa ilacimi