- 10 Kasım 2013
- 807
- 298
- 53
- 34
- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #18.761
Ikinizide kendiliğinden oldu ama o ay arı sütü ve polen kullanmistim onun etkisini gördüm.canım bende küçük yerde yaşıyorum ama insanları takmiyorum yoksa kafayı yerim bişey demeye kalktılar mı hemen tersliyorum bi daha lafını bile açamıyorlar sende öyle yap sen üzülceğine onlar uzulsün.ilaçlarını düzenli içtiysen düşmüştür inş hayırlı haberler alırsın canımahh canm benm çok çok geçmiş olsun inş. çabucak olursun benim bir tanıdığım vardı oda 2 düşük yaşadı aradan çok geçmeden 3. oldu 3.sü allaha şükür sagsalim geçiyo hamileliği şimdiye kadar 5 aylık falan oldu bile 2.si tedaviylemi olmuştu canım ben gittim tedavi için işte guatırım düşmesini bekliyorum düşer düşmez gebeliği hızlandıran ilaç vericem dedi az kaldı randevuma inş. düşmüştür. dışardan etkilerde insanı etkiliyo şimdi kardeşimin eşi hamile bende küçük ve snra evlendi herkesin gözleri ve meraklı soruları üzerimde olucak. senin olmuyomu? soruları olmuyomuş dedikodularıı offfküçük bir yerde yaşıyorum canm ben ondan bu konuda çok sıkıntı veriyo ki onların dedikleri umrumda olmaz kendim istemesem ama çoooooooooooooooooooooooooook istiyorum. allahım nolursun bizide özürsüz kusuzsuz hayırlı evlat sahibi yap.
kürtaj sonrası ilk 4 ay düzensiz oluyor adetler genelde 1 hafta-10 gün gecikmeli geliyor. gecikmesi normal ama hamilelik ihtimalide var tabi kiMerhaba ben siteyi yeni gördüm.Arkadaşlar sizlerden de yorum almak istedim.Şubat 16 da bebeğimin kalp atışlarının duyulmaması sonucu bebeğimi aldırmak zorunda kaldım.Ve tekrardan bebiş sahibi olmak istiyoruz.Doktrumda bi sıkıntı olmadığı için bekleyiş süresi vermedi.Kürtaj sonrası ilk adetim nisan 8 de olduu geçıkkmeli bir şekilde ama mayıs ayında adet olmadım geçen perşembe doktora gittim yumurtlama dönemlerimin değişebileceğini ve hamile olabiliceğimi o yüzden alt muayene etmek istemedi eğer bebk varsa diye ama dedi strestende olabilir dedigecikme bana progestan verdi 10 gün üc adet kullan eğer bebek varsa daha iyi tutunmasını sağlarr yoksa adet düzenler hap bitiminden sonra 3-4 güne adet olmam gerekirse olucakmışım eğer her ikiside yoksa detaylı incelecekmiş.İşte psikoloji ne okusa doktora gitse yine birilerine sorma ihtiyacı duyuyorr gerçktende yumurtlama dönemlerim değişmiş ve hamile olabilme ihtimalim varmı test yaptım idaarar ama çoıkmadı doktor çok küçüksede çıkmmaz dedi birde sizden yorurm almak istedim.
Ikinizide kendiliğinden oldu ama o ay arı sütü ve polen kullanmistim onun etkisini gördüm.canım bende küçük yerde yaşıyorum ama insanları takmiyorum yoksa kafayı yerim bişey demeye kalktılar mı hemen tersliyorum bi daha lafını bile açamıyorlar sende öyle yap sen üzülceğine onlar uzulsün.ilaçlarını düzenli içtiysen düşmüştür inş hayırlı haberler alırsın canım
Ikinizide kendiliğinden oldu ama o ay arı sütü ve polen kullanmistim onun etkisini gördüm.canım bende küçük yerde yaşıyorum ama insanları takmiyorum yoksa kafayı yerim bişey demeye kalktılar mı hemen tersliyorum bi daha lafını bile açamıyorlar sende öyle yap sen üzülceğine onlar uzulsün.ilaçlarını düzenli içtiysen düşmüştür inş hayırlı haberler alırsın canım
ne kadar zor bilirim canım. Allah tekrar yaşatmasın bugünleriAy yeni evliyim ilk defa böyle şeyler yaşadığım için çokk endişelendimmm ve baya baya etkilendim sanırımmm rabbim hakkımda hayırlısını nasip etsin bakalım ilacın bbitmesine 4 gün kaldı hakkımda hayırlısı çook teşekkür ederim yorum için:)
Ayy rabbimm bize sağlıklı sıhhatli bebişler nasip etsi inşallah.Üzme sakın sen canını allahın izniyle herşey güzel olacak bizde o güzel günlerii tadıcazz..düşmüş canım bugün gittim fakat bu seferde sınırın altında çıktı anlamadım hiç bişey çok umutluydum artık tsh aralıkda olucak ve bebek tedavime başlıycam diye çok sevinçliydim fakat yine dünyam yılkıldı.....doktor ilaç fazla gelmiş dedi yarım kullan dedi. 2 ay sonraya randevu verdi :'( ben artık bu günlerimi görmek istiyorum.....
amin inşallahh çok çokk zormuşşş gerçektenn canıımne kadar zor bilirim canım. Allah tekrar yaşatmasın bugünleri
inş. canım benim çok teşekkür ederim burdaki herkesin bir bir bebek haberini almak çok istiyorum hepimizin bu konuda yüzü gülsün. inş. minik bir can taşıyosundur sende canım güzel haberini bekliyorum.Ayy rabbimm bize sağlıklı sıhhatli bebişler nasip etsi inşallah.Üzme sakın sen canını allahın izniyle herşey güzel olacak bizde o güzel günlerii tadıcazz..
İnşallahh canımm benimm inşallah rabbim tez zamanda bebişş nasip etsinn sağlıkla sıhhatle:)inş. canım benim çok teşekkür ederim burdaki herkesin bir bir bebek haberini almak çok istiyorum hepimizin bu konuda yüzü gülsün. inş. minik bir can taşıyosundur sende canım güzel haberini bekliyorum.
canım merak ediyorum bu genetik testlerini nasıl nerde yapılıyor? maliyetli mi. özellikle pıhtılaşma var mı yok mu diye de baktırmak istiyorum. sence nasıl bir yol izlemeliyim.selam arkadaşlar, ayın 4 ünde düşük yapmıstım, patolojisini aldım bebekte bir anomali görünmüyor. Genetik testlerine başladık. randevuluymuş testler, ayın 16 sına eşimle kan vericez, tekrarlı duşukleriniz varsa bir üniv hastanesinde genetik araştırması yaptırın arkadaşlar.
canım merak ediyorum bu genetik testlerini nasıl nerde yapılıyor? maliyetli mi. özellikle pıhtılaşma var mı yok mu diye de baktırmak istiyorum. sence nasıl bir yol izlemeliyim.
canım Allah yardımcın olsun. inş tez zamanda sağlıkla hamile kalır ve bebeğini kucağına alırsın. bu duamı çok samimi yürekten diliyorum. Allah isteyen herkese versin. sağlıkla. benim ilk ancak kürtajdan önceside çok ağrılarım hastalıklarım oldu. bir an önce tedbir almak istiyorum ancak bu ne yazıkki istemeyle de olmuyor. bakalım ben daha henüz düzene girmedim. haftaya dr kontrolüm var .canım senin kaçıncı düşük bilmiyorum ama devlette 2 yada 3 düşükten sonra ucretsiz yapılıyor diye biliyorum. benim bu 4, düşük olduğundan direk genetiğe yolladı dr um. Gazi üniversitesinde yaptırıyorum ben. Yaşımda 37. acele etmem lazım
canım Allah yardımcın olsun. inş tez zamanda sağlıkla hamile kalır ve bebeğini kucağına alırsın. bu duamı çok samimi yürekten diliyorum. Allah isteyen herkese versin. sağlıkla. benim ilk ancak kürtajdan önceside çok ağrılarım hastalıklarım oldu. bir an önce tedbir almak istiyorum ancak bu ne yazıkki istemeyle de olmuyor. bakalım ben daha henüz düzene girmedim. haftaya dr kontrolüm var .
canım benim lekelenmeler bitmeden adet oldum tam 29 gun sonra. normal döngüm 26 gün dü. ins. hersey normaldir. adetimin 5. günü sanırım.canım Allah razı olsun, Senin için de her şeyin en güzeli olsun. benim lekelerde bitti çok şükür. artık genetik sonuçları çıksın, tekrar düşüneceğim. Sende özele gidiyorsanda soyle pıhtılaşma testi istiyrum de. Kürtaj çok zordu benim için dersin. özel hastaneye gidiyorsanda bence birde araştırma hastanesinden bir dra da başlaki, farklı testler gerektiğinde oralarda yaptırırsın.
dediğini yapayım ins. önce kan pıhtılaşma testinden baslamam gerek sanırım. daha doığru düzgün dr da bulamadım. arayış içindeyim.canım Allah razı olsun, Senin için de her şeyin en güzeli olsun. benim lekelerde bitti çok şükür. artık genetik sonuçları çıksın, tekrar düşüneceğim. Sende özele gidiyorsanda soyle pıhtılaşma testi istiyrum de. Kürtaj çok zordu benim için dersin. özel hastaneye gidiyorsanda bence birde araştırma hastanesinden bir dra da başlaki, farklı testler gerektiğinde oralarda yaptırırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?