Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Kasımda spirali cıkarttım hemen ılk ay kaldım ama dustu bebıs 6aydır ne yaptıysam olmutorrr

Benim gebeliğimde yarın sonlandırılacak. Bugün doktora gittim ve gebelik keseöin çok geri olduğunu biranönce alınması gerektiğini söyledi çünkü artık gelişmezmiş o kadar üzgünüm ki herkes arayıp teselli vermeye çalışıyor ama hiçbir cümle acımı dindirmiyor. Beni şuanda en iyi siz anlarsınız.

Her geçen gün kayıp geliyor değil mi, o kadar kısa zamanda iyi toparlamışsın problem olmadı mi
Aslında kendimi toparlayamadım maalesef vücut olarak kendimi toparlamam 3 ay sonra oldu psikolojik olaraksa hala kendimi toparlamış değilim hatırladıkça ağlıyorum. Çok haklısın her geçen saniye bile kayıp gibi geliyor ama işte nasip meselesi. Rabbim nasip ederse olacak yoksa istediğin kadar uğraş yani

çok geçmiş olsun canım vücuden toparlanmak aynen 3 ayı buluyo fakat psikolojik olarak bilemiyorum nekadar zaman alır ben unuttum sanıyorum sonra bebek haberi aldığımda bebek gördüğümde aklıma geliyo ilk günler uykumdan ağlayarak uyanıyodum gecenin bir yarıları ama şimdi daha iyiym allah kimseye yaşatmasın inş. 2. bebeklerimizi sağsalim kucağımıza alırız. benimle hemen hemen aynı zamanlarda 2 arkadaşım daha düşük yaptı onlar 3 ay sonra hemen hamile kaldılar ve hatta bi tanesi dünyaya bile geldi inş. hemen 2. sevinçli haberi verirsiniz birde hep deniliyorya rahat olmak gerekiyor beynimizden atmamız gerekiyor bu gerçekdende doğru ilk bebeğimde 6. ayımda olmuştu o ay aklımdan silmiştim nasip nezamaysa olur diye bir rahatlık vardı üzerimde ve o ay buruk bir mutluluk yaşadım inş. allahım tez zamanda evlat sahibi yapar hepimizi. birbirimize dua edelim. ve burdan sevinçli haberlerimizi verelim inş.

slm yeni üye olduğum içinn çooooook önceki msjınızı yeni gördüm aynı sorunlar bendede var adetim düzensiz ve 7 haftalık bebeğimi düşürdüm 16 haziranda 1 yıl olacak aynı duyguları yaşıyorum her ay umutlanıyorum ki normalde ne gün olucağını kestirememe rağmen soğan kürü uygulayarak adetim 3 aydır düzenliydi fakat bu ay yine saptı tedavisiz mi bebek sahibi oldunuz.

Kızlar cuma günü dusuk yaptım Dr sef 1000 MG antibiyotik ve agri kesici verdi fakat antibiyotik kullandığımda ishal oldum 2,5 gun kullandım. Dun gece içmedim günde 5 kere wc gider oldum. Ilacı bıraktığımda kanamamda kesildi ishal icin eczaneden ilac alsam mı bilemedim kızlar ya normal mı bu yaşadıklarım. Ilac icin ishal olursanız ilacı bırakın ve Dr gidin cuma gunu kontrolüm var. Cumaya kadar beklesem mı bilemedim. Dusuk sonrasi verilen antibiyotikler rahim mı temizliyor bakterimi öldürüyor bilmiyorum kafam allak bullak

geçmiş olsun canım elbette yaşayan daha iyi anlıyor benim de gelişmediği için bir ay önce kürtaj olmuştum nasip ne denirki inşallah bundan sonrakilerde bebişlerimizi kucağımıza alırız sağsalim

geçmiş olsun canım ben de de antibiyotikler ishal yapıyor bende de biraz olmustu ishal ama ben bu sefer ısrarla kullanmaya devam ettim ama senin çoksa eğer bir doktora görün istersen

Bende bebeğimi kaybettim okadar canım yanıyor ki,
ne yapacağımı nasıl davranacagımı bilmiyorum.
gözüm kimseyi görmeyi yada kimseyle konuşmayı dahi istemiyorum
içim yanıyor((
bir daha istiyormuyum bilmiyorum ya yine olursa
Allah ım düşmanıma da yaşatmasın inşallah

geçmiş olsun canım çok üzüldüm Allah yaşatmasın bir daha bizlere canım çok zor ama Allah tan her şey sabrını da mükafatını da elbet verir

Aminnn cnm bu cuma tekrar kontrolegidicem ama içimdeki korkular hiç geçmiyor hep bir merak var içimde Allah mahvup etmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…