- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #18.681
Tertemiz çıkar inş.ben bugun gittim, kanama alanı var dedi ama parca kalmışgibi degil dedi. haftaya ptesi tekrar gel dedi. offfff bitsede kanama falan. parcamı var ne var süphem bitse
Her geçen gün kayıp geliyor değil mi, o kadar kısa zamanda iyi toparlamışsın problem olmadı miAmin canım amin inşallah. Evet canım ilk hamileliğimdi. Doktor 3 ay korun dedi ama ben dinlemedim 1 ay korundum canım
Peki karın ağrın varmı? Göğüslerimde ağrımaya başladı benimkusura bakma geç yazdım ama benim kanama az az yaklaşık 2 hafta sürdü bir aya iki gün kala da adet oldum
Canim ultrason la karindan mi bakti bende yarın gidicem kanamam devam ediyor. Ins. Hayırlısıyla atlatiri z ya çok stresli. Senin kanaman cok mu
Aslında kendimi toparlayamadım maalesef vücut olarak kendimi toparlamam 3 ay sonra oldu psikolojik olaraksa hala kendimi toparlamış değilim hatırladıkça ağlıyorum. Çok haklısın her geçen saniye bile kayıp gibi geliyor ama işte nasip meselesi. Rabbim nasip ederse olacak yoksa istediğin kadar uğraş yaniHer geçen gün kayıp geliyor değil mi, o kadar kısa zamanda iyi toparlamışsın problem olmadı mi
Hayrli olsn cok seviniyorm hamile haberlerineee insallah hayrlsyla eline almak nasip olrBenimde iki dusugum oldu umudunuzu hic yitirmeyin bence
çok geçmiş olsun canım vücuden toparlanmak aynen 3 ayı buluyo fakat psikolojik olarak bilemiyorum nekadar zaman alır ben unuttum sanıyorum sonra bebek haberi aldığımda bebek gördüğümde aklıma geliyo ilk günler uykumdan ağlayarak uyanıyodum gecenin bir yarıları ama şimdi daha iyiym allah kimseye yaşatmasın inş. 2. bebeklerimizi sağsalim kucağımıza alırız. benimle hemen hemen aynı zamanlarda 2 arkadaşım daha düşük yaptı onlar 3 ay sonra hemen hamile kaldılar ve hatta bi tanesi dünyaya bile geldi inş. hemen 2. sevinçli haberi verirsiniz birde hep deniliyorya rahat olmak gerekiyor beynimizden atmamız gerekiyor bu gerçekdende doğru ilk bebeğimde 6. ayımda olmuştu o ay aklımdan silmiştim nasip nezamaysa olur diye bir rahatlık vardı üzerimde ve o ay buruk bir mutluluk yaşadım inş. allahım tez zamanda evlat sahibi yapar hepimizi. birbirimize dua edelim. ve burdan sevinçli haberlerimizi verelim inş.Benim gebeliğimde yarın sonlandırılacak. Bugün doktora gittim ve gebelik keseöin çok geri olduğunu biranönce alınması gerektiğini söyledi çünkü artık gelişmezmişo kadar üzgünüm ki herkes arayıp teselli vermeye çalışıyor ama hiçbir cümle acımı dindirmiyor. Beni şuanda en iyi siz anlarsınız.
hayırlı olsun allah sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin inş.Hamiileyim arkadaslar Allah isteyen herkese nasip etsin
slm yeni üye olduğum içinn çooooook önceki msjınızı yeni gördüm aynı sorunlar bendede var adetim düzensiz ve 7 haftalık bebeğimi düşürdüm 16 haziranda 1 yıl olacak aynı duyguları yaşıyorum her ay umutlanıyorum ki normalde ne gün olucağını kestirememe rağmen soğan kürü uygulayarak adetim 3 aydır düzenliydi fakat bu ay yine saptı tedavisiz mi bebek sahibi oldunuz.Bende geçen yıl 7 haftalık düşük yapmıştım. 1,5 yıl hamile kalamadım. Bir ara bunalıma giriyordum. Çünkü benim adetlerim düzensizdi, bu yüzden hep gecikirdi ve ben her ay umutlanırdım... sonra hamileliği düşünmemek ve stres yapmamak gerektiğini söylediler. Bende Rabbim verirse olur... artık ümitlenmek yok dedim. Kendime çekidüzen vermiştim...
Şimdi ilk bebeğime canım kızıma 19+6 günlük hamileyim...
Sizlerde sakın sıkıntı ve stres yapmayın... Umudumuzu kaybedince çok zor oluyor... O yüzden oluruna bırakmak gerek... Onlar gelecekleri zamanı çok iyi biliyorlar..
geçmiş olsun canım elbette yaşayan daha iyi anlıyor benim de gelişmediği için bir ay önce kürtaj olmuştum nasip ne denirki inşallah bundan sonrakilerde bebişlerimizi kucağımıza alırız sağsalimBenim gebeliğimde yarın sonlandırılacak. Bugün doktora gittim ve gebelik keseöin çok geri olduğunu biranönce alınması gerektiğini söyledi çünkü artık gelişmezmişo kadar üzgünüm ki herkes arayıp teselli vermeye çalışıyor ama hiçbir cümle acımı dindirmiyor. Beni şuanda en iyi siz anlarsınız.
geçmiş olsun canım ben de de antibiyotikler ishal yapıyor bende de biraz olmustu ishal ama ben bu sefer ısrarla kullanmaya devam ettim ama senin çoksa eğer bir doktora görün istersenKızlar cuma günü dusuk yaptım Dr sef 1000 MG antibiyotik ve agri kesici verdi fakat antibiyotik kullandığımda ishal oldum 2,5 gun kullandım. Dun gece içmedim günde 5 kere wc gider oldum. Ilacı bıraktığımda kanamamda kesildi ishal icin eczaneden ilac alsam mı bilemedim kızlar ya normal mı bu yaşadıklarım. Ilac icin ishal olursanız ilacı bırakın ve Dr gidin cuma gunu kontrolüm var. Cumaya kadar beklesem mı bilemedim. Dusuk sonrasi verilen antibiyotikler rahim mı temizliyor bakterimi öldürüyor bilmiyorum kafam allak bullak
geçmiş olsun canım çok üzüldüm Allah yaşatmasın bir daha bizlere canım çok zor ama Allah tan her şey sabrını da mükafatını da elbet verirBende bebeğimi kaybettim okadar canım yanıyor ki,
ne yapacağımı nasıl davranacagımı bilmiyorum.
gözüm kimseyi görmeyi yada kimseyle konuşmayı dahi istemiyorum
içim yanıyor((
bir daha istiyormuyum bilmiyorumya yine olursa
Allah ım düşmanıma da yaşatmasın inşallah
Aminnn cnm bu cuma tekrar kontrolegidicem ama içimdeki korkular hiç geçmiyor hep bir merak var içimde Allah mahvup etmesinayyy çok sevindim canım maşallah... senin üzüm gebeliği yazdığını görünce resmen gözümden yaşlar boşalmştı daha neler duycz nelerle karşlaşıcz diye gerçekten çok sevindim inşallah devamı da sağlıkla glir sağlıkla kucağına alırsn. Allah işini bilen doktorlarla karşılaştırsın hpimizii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?