8 mayıs gecesi düşük yaptım

adetimden hesaplarsak 7. haftamdı ama dr 5 haftalık dedi sanırım senınde yazdıgın gibi erken düşük oldugu için cok parça kalmadı. düşük yaptıgım gece acildeki dr kurtaja gerek yok cok ufak parca oldugunu vereceğim anitibiyotikle parçada düşer dedi ilacı içmeye basladım o kadar ishal yaptıki bırakmak zorunda kaldım 16 tablet vardı ben ancak 2.5 gün ( 5 tablet falan toplam) tablet içebildim sonrada kanamam durdu acaba antibiyotik bıraktım diyemi? yani düşükten sonra 5 gün falan sürdü kanamam sonra durdu

baska dr gittim o ishal yaptıysa bırak ilacı zaten parca kan pıhtısı seklinde her hafta hcg testi yapalım düşüene kadar takip edelim dedi ama hiç yaptırasım yok artık kan vermekten kanım kalmadı

pazartesi baska dr gittim o baska antibiyotik verdi onu kullanıyorum ama hala kanamam yok bu dr da cok ufak parca kurtaja bile gerek yok sonucta ilk gebeliğin bosuna sana zarar vermeyelim dedi 8 haziran gibi adet olucaksın adetini ol sonra kontrole gel dedi. ama hala kanamam yok sizce antibiyotik o parcayı eritir mi? antibiyotik yarısı bitti kanama olmayacak mı? yada adet olunca mı parca düşer ? off cok daraldım

kasıklarıma ara sıra agrılar giriyor sizde oyle agrılar olmusmuydu. parca var diyemi agrıyor yoksa vücut normale dönüyor diyemi agrıyor ay ne cok soru sordum dimi

ilk gebeliğimdi ve yanlıs bişeylerin olmasından cok korkuyorum