Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Çok teşekkürler S su perisi ...Benim de alttan ilaç sürmüşlerdi kurtaja almadan once kanama başlasın diye iki saat sonra adet ağrıları gbi ağrılar girdi uç saat sonra kanama geldi ve agrilarimbasiri arttı rahim açılsın ilk gebeliğin cunku demişti hemşire sancılar iyice artınca kurtajla aldilar.. Tabi paylasirim canim ben önce özel hastaneye gidiyordum orada kalbi durmuş denince yarını tavsiye üzerine kadın Dogum hastanesinde bi doktora da gittim orada da ayni şey dendi ve orada kürtaj oldum o doktorun özel muayenehanesinde göstermek istiyorum kendimi yoksa kadın dogum hastanesine gitmiorum sadece orada kürtaj olduğum için kontrole yarin oraya gidecem doktorun özel yerinden de randevu alıp testleri yaptiracam ne uygulayacksa artik tabiki gittikten sonra paylasirim T tugba88guler

cnm ben kendisine muyane oldum, hatta ona dvm etmek istiyordum ama evime cok ters olduğu için gidemiyorum,
mutlaka bir görün kendisine..

Baya sokuldu cnm icim birden bi kram sanci giriyor arkasindan koca bi parca geliyor ne zormus gercekten saki gunh randevum var ins tamamen icim tamizlenmiatir

Benim karından ultrasonla baktı,ben özel yeri için randevu almak istediğimi söyledim bi hafta sonra beni ara konuşalım dedi orada testlerini yapalım bakalım önlemini alal ikinci gebelikte aynısını yasamaman için desi.simdi testlerini yapana kadar hamile kalma esin korunsun dedi vücudun alışmasın bi ay iki ay bekleyelim sonuçlardan sonra bakarız dedi..ilk gebeliklerde genelde olabiliyormus ama ben yine içim rahat etmesi için gidip testlerini yaptrcam ama ne yapacak nelere bakacak bilmiyorum yanina gidince anlatırdım tabiki..

Anladim cnm ins bi sikinti cikmaz kolaylikla atlatabilecegin seyler olur rabbim yardimcin olsun hepimize saglikli hayirli evlat versin ins biynumuzu bukuk birakmasin

Bende 3 ay önce kürtaj yaptırmak zorunda kaldım bebeğim karnımda öldü çok ağladım çok acı bi durum rabbim evladını kaybeden tüm annelere sabır versin... seni çok iyi anlıyorum aynı duyguyu bende yaşıyorum ve 3 ay geçti kurtajin üzerinden psikolojim berbat tekrar hamile kalamam die çok korkuyorum yada aynı olayı tekrar yaşarım duygusu hiç gitmio aklımdan

Sana da çok geçmiş olsun canım Rabbim bir daha yaşatmasın bu acıları hiç birimize inşallah

Merhaba arkadaşlar bende kürtaj olmak zorunda kaldım bebeğim 2.5aylikken karnimda kalbi durdu inşallah tekrarini nasip eder kucagimizada alırız yavrularimizi ben testleri yaptırdım hepsi temiz çıktı inşallah cumartesi regli gunum inşallah olmamda hamile olduğumu ogrenirim korunma doneminide anlattım bakalım artık hayırlısı hepimiz için

Canim.ne testleri isteniyor acaba beni bilgilendirimisin

Kizlar ben de araniza katildim maalesef kese gelismedi ve icinde bir sey de olusmadi. 5 gundur bekliyorum dussun diye. Su an agrilar basladi. Korkuyorum daha ne kadar fazla artacak diye

Kizlar ben de araniza katildim maalesef kese gelismedi ve icinde bir sey de olusmadi. 5 gundur bekliyorum dussun diye. Su an agrilar basladi. Korkuyorum daha ne kadar fazla artacak diye
çokk geçmiş,olsun canm. Allh yqrdımcın olsun inşllhh.. Bnce kurtaja izin verme. Eğer kendiliğinden duşmezse ilaçla duşurmelerini iste canm

çokk geçmiş,olsun canm. Allh yqrdımcın olsun inşllhh.. Bnce kurtaja izin verme. Eğer kendiliğinden duşmezse ilaçla duşurmelerini iste canm
Doktoru aradim bugun. Dusmedi hala dedim. Olmazsa daha hizli dusurucu biseyler yapariz dedi. Cok kucuk oldugu icin kurtaja gerek yok sanirim.

Benimde cumartesi günü adet günüm inş beraber veririz müjdeli haberleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…