- 6 Kasım 2012
- 490
- 185
- 73
- Konu Sahibi minik_kelebek
- #18.421
Bende düşük yadadim ağustosta 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saol canım evet medicine bana çok yakın aslında ama hastane kadar doktorda önemli onun için araştırıyorum bu Deniz hanım umarım iyidir deneyeyim bakayım..kimi doktorların agzından laf zorla alınıyor sen sormadan bişey söylemiyorlar sevmiyorum öyle kişilere muayne olmayı
Canim bugin sokuldu felaket agri cekiyorum suan ilk cok usudum sonra igne batirir gibi ic organlarim cekildi simdide siddetli adet agrisi gibi devam ediyor bunlari yasadiniz mi kizlar[/Qcanim durumun nedir
Anladim cnm ins bi sikinti cikmaz kolaylikla atlatabilecegin seyler olur rabbim yardimcin olsun hepimize saglikli hayirli evlat versin ins biynumuzu bukuk birakmasinBenim karından ultrasonla baktı,ben özel yeri için randevu almak istediğimi söyledim bi hafta sonra beni ara konuşalım dedi orada testlerini yapalım bakalım önlemini alal ikinci gebelikte aynısını yasamaman için desi.simdi testlerini yapana kadar hamile kalma esin korunsun dedi vücudun alışmasın bi ay iki ay bekleyelim sonuçlardan sonra bakarız dedi..ilk gebeliklerde genelde olabiliyormus ama ben yine içim rahat etmesi için gidip testlerini yaptrcam ama ne yapacak nelere bakacak bilmiyorum yanina gidince anlatırdım tabiki..
Sana da çok geçmiş olsun canım Rabbim bir daha yaşatmasın bu acıları hiç birimize inşallahBende 3 ay önce kürtaj yaptırmak zorunda kaldım bebeğim karnımda öldü çok ağladım çok acı bi durum rabbim evladını kaybeden tüm annelere sabır versin... seni çok iyi anlıyorum aynı duyguyu bende yaşıyorum ve 3 ay geçti kurtajin üzerinden psikolojim berbat tekrar hamile kalamam die çok korkuyorum yada aynı olayı tekrar yaşarım duygusu hiç gitmio aklımdan![]()
Canim.ne testleri isteniyor acaba beni bilgilendirimisinMerhaba arkadaşlar bende kürtaj olmak zorunda kaldım bebeğim 2.5aylikken karnimda kalbi durdu inşallah tekrarini nasip eder kucagimizada alırız yavrularimizi ben testleri yaptırdım hepsi temiz çıktı inşallah cumartesi regli gunum inşallah olmamda hamile olduğumu ogrenirim korunma doneminide anlattım bakalım artık hayırlısı hepimiz için
çokk geçmiş,olsun canm. Allh yqrdımcın olsun inşllhh.. Bnce kurtaja izin verme. Eğer kendiliğinden duşmezse ilaçla duşurmelerini iste canmKizlar ben de araniza katildim maalesefkese gelismedi ve icinde bir sey de olusmadi. 5 gundur bekliyorum dussun diye. Su an agrilar basladi. Korkuyorum daha ne kadar fazla artacak diye
![]()
Doktoru aradim bugun. Dusmedi hala dedim. Olmazsa daha hizli dusurucu biseyler yapariz dedi. Cok kucuk oldugu icin kurtaja gerek yok sanirim.çokk geçmiş,olsun canm. Allh yqrdımcın olsun inşllhh.. Bnce kurtaja izin verme. Eğer kendiliğinden duşmezse ilaçla duşurmelerini iste canm
iyi o zamn çunku kurtaj rahimeçok zarar verio. Rabbim yardımcn olsun inşllhDoktoru aradim bugun. Dusmedi hala dedim. Olmazsa daha hizli dusurucu biseyler yapariz dedi. Cok kucuk oldugu icin kurtaja gerek yok sanirim.
Canim oncelikle gecis olsun rabbim en hyiri zamanda tekrar hayirlisini nasio etsin ins cok agrilarin artmazKizlar ben de araniza katildim maalesefkese gelismedi ve icinde bir sey de olusmadi. 5 gundur bekliyorum dussun diye. Su an agrilar basladi. Korkuyorum daha ne kadar fazla artacak diye
![]()
Benimde cumartesi günü adet günüm inş beraber veririz müjdeli haberleriMerhaba arkadaşlar bende kürtaj olmak zorunda kaldım bebeğim 2.5aylikken karnimda kalbi durdu inşallah tekrarini nasip eder kucagimizada alırız yavrularimizi ben testleri yaptırdım hepsi temiz çıktı inşallah cumartesi regli gunum inşallah olmamda hamile olduğumu ogrenirim korunma doneminide anlattım bakalım artık hayırlısı hepimiz için