Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

günaydın her kese :) çok kötü grip oldum kızlar. yarın adetimin son günü. 1 hafta sonrada muhtemelen yumurta çatlar. sizce deneme yapayım mı bu ay ? yoksa sağlıksız bir yumurta mı olur ? korkuyorum açıkçası yine düşük olacak diye

Sagol canım böyle sıkıntılar yaşayınca insan herşeydn korkuo bnce iyice iyiles ole basla bnde gecen ay hastaydm korundm şimdide adetim biteli iki gün oluyr bakalım hayırlısı kendımı dınlememeye calısıyrm ne kadr takarsak o kadr vucudu etkılıyorz

çok geçmiş olsun 2 adet mi beklemiştin öyle hatırlıyorum.. bence mg ı düşükse sıkıntı olmaz diye düşünüyorum ama bilemedim ya

çok geçmiş olsun 2 adet mi beklemiştin öyle hatırlıyorum.. bence mg ı düşükse sıkıntı olmaz diye düşünüyorum ama bilemedim ya
evet canım 2 adet bekledim, hsg çekildim. 2. adet sonrası korunmak istemedim aslında ama hem eşim hastaydı, hem de hsg yeni çekildiği için korktum. yarın 3. adetim son bulacak, 1 hafta sonrada yumurta çatlar diye düşünüyorum. inşallah sorunsuz çatlar. yumurta kullandığım ilaçlardan, ateşten falan etkilenir diye korkuyorum. Allah korusun yine düşük olmasın.

doğru canım, sürekli telaş içindeyim, vücudumun kendini toparlamsına izin vermem gerek, yoksa her şey ters gidiyor.

Adet biter bitmez yumurta kalitesiz mi oluyo

Adet biter bitmez yumurta kalitesiz mi oluyo
yok canım, ben hastayım, grip oldum, ateşim var, yarın adetim bitiyor. ama ben ilaç kullandım. şu an yumurta büyümeye devam ediyor. bu durum kaliteyi düşürebilir diye düşünüyorum.

Allah korusun öle deme merak ettim baktım ilaç vucuttan ne kadar sürede atılır diye ama pek bişi bulamadım .. senin içine nasıl sinecekse öle yap canm ..

Allah korusun öle deme merak ettim baktım ilaç vucuttan ne kadar sürede atılır diye ama pek bişi bulamadım .. senin içine nasıl sinecekse öle yap canm ..
sağol canım ilgin için :) Allah hayırlısını nasip etsin hepimize. biraz daha düşüneyim en iyisi :)

Amin canim bu hastalik bebekte kafa tasi olusmamasindan dolayi yaşanan bi hastalik bebegim onu aldirmak zorunda kaldigimda canliydi ama doktorlar dogsada yasamayacagini soylediler cok arastirdim hic yasayan bebek olmamis

Amin canim bu hastalik bebekte kafa tasi olusmamasindan dolayi yaşanan bi hastalik bebegim onu aldirmak zorunda kaldigimda canliydi ama doktorlar dogsada yasamayacagini soylediler cok arastirdim hic yasayan bebek olmamis
ben de merak edip baktım canım şimdi. gerçekten çok üzücü ama hakkında hayırlısı olmuş gibi gözüküyor. bu folik asit eksikliği ile ilgili olabilir. tam olarak bilmiyorum ama. düşünüyorum da bebeğin dünyaya gelişi bir mucize. bir şey okuyorum başıma gelir diye korkuyorum, başka bir şey yine beni ürkütüyor. yani o kadar çok sebep var ki bebek ölümünde ya da düşemsinde. ben artık Allaha yalvarmak dışında bir şey yapmıcam. bugün buna karar verdim.

Canim sende mi bebegini kaybettin dediğin gibi sebebini folik asit olarak söyleniyor folbiol aldim hamile kalmayidüşünene kadar kullanicam ama artik hamile kalmaktan bile korkar oldum bebegim gözümün önünden hic gitmiyor genetik test yaptirmayidüşünüyoruz esimle bakalim rabbim ne verirse hayirlisini versin

evet canım benim 2 kürtajım var. kan pıhtılaşması çıktı bende. ama 2. nin sebebi pıhtılaşma değildi, dış gebelikti malesef. o kadar çok sebep var ki, hangi birinden korksam bilemedim. genetik testleri mutlaka yaptırın. bu ilk bebek miydi ? ve folik asite gebelik öncesi başlamış mıydın ?

Ikinci bebegim canim ilkininde kalbi atmadi kurtaj oldum bi bilgim yoktu folik asitle ilgili ama hamile oldugumu ogrendikten hemen sonraki ilk kontrolumde folio vermisti doktor onun icinde folik asit iyot d vitamini var genetik test icin esimle gitmeyidüşünüyorumz yaza dogru ama bakalim canim

keşke bu folik asitin önemini her yerde duyursalar. yada evlenirken yapılan testler esnasında bilgilendirmek için bi broşür hazırlasalar. bende şahsen bilmiyordum folik asitin önemini. beni dr.um uyarmıştı öylelikle öğrendim. depolarım doluydu zaten ama eminim bi çok insanın folik asit yetersizliği vardır. düzenli beslenme de çok önemli. neyse canım şimdiden kullan sen folic asit. uzun süre kullansan da önemli değil. bişi olmuyor. günde 4 mg alman gerek galiba. böyle durum olduğu için.

bir de sana şunu söyliyim canım. pıhtılaşma bozukluğu da bu hastalıklara sebepmiş. benim 2 tane mutasyonum var pıhtılaşma testinde ve bu ikisi birlikte olunca bazı anomalilere sebep oluyormuş. teste beyin açıklığı, bel açıklığı, yarık dudak vs. yazıyor. folik asit kullanmalı diye yazıyor. sen genetik testleri en yakın zamanda yaptır.

O kadar etkilemez herhalde canım bence 1 ay daha erteleme.bide bol bol su iç daha çabuk atıyorsun ilacın etkilerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…