- 22 Aralık 2014
- 8.349
- 5.272
- 248
- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #18.161
canm hitereskopi yaptrgeçmiş olsun, ben 2 düşükten sonra yaptırdım testleri devlette, ama sadece pıhtılaşmaya baktılar, kromozomu da özelde yaptırmak istedim. çok uyguna hem pıhtılaşmaya hemde kromozoma baktı bir özel hastane, araştırın mutlaka uyguna yapan yer vardır.
hsg mi canım ? hsg çekildim ben 3 aylık korunma sürem doldu bakalım.canm hitereskopi yaptr
canm rahım ıncelemesı..hitereskopii..hsg değil..google yaz anlarsın ne oldgunuhsg mi canım ? hsg çekildim ben 3 aylık korunma sürem doldu bakalım.
sorun çıkmadı hsg de, ona gerek var mı ?canm rahım ıncelemesı..hitereskopii..hsg değil..google yaz anlarsın ne oldgunu
blmıom ben yapacamsorun çıkmadı hsg de, ona gerek var mı ?
ben de kan pıhtılaşması çıktı canım, kalp durması oldu ilkinde, diğeri de kornual dış gebelik ti. senin durumun neydi ?blmıom ben yapacam
normal düşük .kan pıhtılaşmasının çözümü tedavısı warmıben de kan pıhtılaşması çıktı canım, kalp durması oldu ilkinde, diğeri de kornual dış gebelik ti. senin durumun neydi ?
gebe kalmadan coraspirin, gebelikle beraber 9 ay kan sulandırıcı iğne. genelde işe yarıyor, sebep pıhtılaşmaysa, ama başka sorun varsa iğneye rağmen kalp durması oluyor.normal düşük .kan pıhtılaşmasının çözümü tedavısı warmı
bacım kusura bakma işte benm stılımı ızlıorm:))geç cvp yazabılırım:))gebe kalmadan coraspirin, gebelikle beraber 9 ay kan sulandırıcı iğne. genelde işe yarıyor, sebep pıhtılaşmaysa, ama başka sorun varsa iğneye rağmen kalp durması oluyor.
yok canım ne kusuru bende fırsat buldukça yazıyorum ama artık uyku vakti :)bacım kusura bakma işte benm stılımı ızlıorm:))geç cvp yazabılırım:))
timam bacım ben kım elendı dıye uyuamam:==)))yok canım ne kusuru bende fırsat buldukça yazıyorum ama artık uyku vakti :)
hayirlisi hersey gönlünce olsun:)Yumurtlama Zaman'ım düzenli ama malesef hiç ilk denemede gebe kalmadım. Biri 3. Diğeri 5. Denemede oldu. Hayırlısı artık :)
merhaba canım, bende de 2 mutasyonda pıhtılaşma var. 2 düşüğüm var sen gibi. folik asit kullan mutlaka, beyin, bel açıklığı gibi anomalilere sebep oluyor eksikliği. genelde düşükle sonuçlanıyor, 3-4. aylarda Allah korusun. özellikle ilk 3 hafta bebeğin omurilik gelişimi için çok önemli. ben folbiol alıyorum günde 1 tane 5 mg. hatta gebe kalmadan 3 ay önce başlatıyorlar folik asite.merhabalar güzel anne adayları inşallah herşey gönlümüzce olurmalesef bende 2 düşük yaşadım genetik pıhtılaşma kromozom testleri yapıldı ve pıhtılaşma olduğu çıktı doktor 4 mutasyon var dedi aşılamayan bi sorun değil dedi hamile kalınca hergün kan sulandırıcı iğne kullanacakmışım ama hamile kalmamda kolay olmuyo yumurta takibi yapılıyo inşallah ben ve isteyen herkez kavuşur bebişine biran evvel,bide okuduğum kadarıyla folik asitin önemli olduğunu yazmışsınız doktor bana vermedi neden acaba kullanmalımıyım
canım sendemi hamile kalınca iğne kullanacaksın,bana önceki hamileliklerimde hamile kalınca vermişti doktor buda öyle yapacak sanırım hiç öncesinde kullan demediler yamerhaba canım, bende de 2 mutasyonda pıhtılaşma var. 2 düşüğüm var sen gibi. folik asit kullan mutlaka, beyin, bel açıklığı gibi anomalilere sebep oluyor eksikliği. genelde düşükle sonuçlanıyor, 3-4. aylarda Allah korusun. özellikle ilk 3 hafta bebeğin omurilik gelişimi için çok önemli. ben folbiol alıyorum günde 1 tane 5 mg. hatta gebe kalmadan 3 ay önce başlatıyorlar folik asite.
evet canım 3. gebeliğim de iğne kullanıcam ben de. inşallah sağlıklı olur, iğneler işe yarar inşallah. çok korkuyorum inank kicanım sendemi hamile kalınca iğne kullanacaksın,bana önceki hamileliklerimde hamile kalınca vermişti doktor buda öyle yapacak sanırım hiç öncesinde kullan demediler ya
seni çok iyi anlıyorum canım bende korkularımı yenemiyorum ama biran evvelde hamile kalıp tedavime başlamak istiyorum hayırlısı hakkımızda verende allah alanda sabrınıda verir inşallh,ve çok doğru söylüyorsun takviye şart hele benim gibi iştahsız olunca daha bi gereklidir eminim evde folbiol var ben ona başlıyım pzrt yada salı doktora gidicem bi onada söylerim çekiniyorum amaevet canım 3. gebeliğim de iğne kullanıcam ben de. inşallah sağlıklı olur, iğneler işe yarar inşallah. çok korkuyorum inank ki
dr. lar pek umursamıyor malesef canım, ülkemizde sağlık konusu tartışılır. bak incele istersen başka konulardan yada inetrnetten. çok önemli folik asit. günlük olarak aldığın gıdalar karşılıyor aslında, ama bazen yeterli olmuyor. o yüzden takviye şart. fazlası zarar değil zaten. eczaneden kendinde alabilirsin eczacıya danışarak. çeşitleri var, folik plus, folbiol vs.
doğru canım verende alanda Allah. çaresi var çok şükür, iğneleri olucaz ve beklicez, elden başka bir şey gelmiyor.seni çok iyi anlıyorum canım bende korkularımı yenemiyorum ama biran evvelde hamile kalıp tedavime başlamak istiyorum hayırlısı hakkımızda verende allah alanda sabrınıda verir inşallh,ve çok doğru söylüyorsun takviye şart hele benim gibi iştahsız olunca daha bi gereklidir eminim evde folbiol var ben ona başlıyım pzrt yada salı doktora gidicem bi onada söylerim çekiniyorum ama
öyle canım takdir allahın hayırlısı olsun hakkımızda.doğru canım verende alanda Allah. çaresi var çok şükür, iğneleri olucaz ve beklicez, elden başka bir şey gelmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?