- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #18.101
Ben de iki düşük yaptım 3 yaptım dedim napim kandırdım:)) özelde arkadaşım yaptırdı 2000 tl verdi kromozom testi de yaptırdım genetik testi rahimden sıvı aldılar hiçbir şey çıkmadı sadece pıhtılaşma çıktı hamile kalabilsem ığneyle denicez bakalım olursa...Canım ben gittim ünv.hastanesine yüzüme bakmadılar 3.düşükten sonra yapılıyormuş ondan özelde araştırıyorum.ben daha 2 tane düşük Yaptım.bende senin gibi bunalımdayım her gece rüya görüyorum ne yapmam hiç bilmiyorum.Allahım sabrını verir inş.
canım 3 tane düşük yaptım de yaptır üniversitede de ücretsizCanım ben gittim ünv.hastanesine yüzüme bakmadılar 3.düşükten sonra yapılıyormuş ondan özelde araştırıyorum.ben daha 2 tane düşük Yaptım.bende senin gibi bunalımdayım her gece rüya görüyorum ne yapmam hiç bilmiyorum.Allahım sabrını verir inş.
Cnm benim sağlık sigortası var, ama SGK ile toplm 440 tutuyo dedilerCanım pıhtılaşma testini nasıl yaptırdın bende yaptırmak isriyorum.özelde yaptırdıysan kaç para tuttu söylermisin
ben böyle bişey olduğunu bilmiyodum ondan doğruyu söyledim. Napıyım başka bi hastaneye gidip yalan mı söylesem acabaBen de iki düşük yaptım 3 yaptım dedim napim kandırdım:)) özelde arkadaşım yaptırdı 2000 tl verdi kromozom testi de yaptırdım genetik testi rahimden sıvı aldılar hiçbir şey çıkmadı sadece pıhtılaşma çıktı hamile kalabilsem ığneyle denicez bakalım olursa...
Valla yeter ki yapsınlar ben.artik parayi gözden çıkardım tekrar aynı şeyi yaşamak istemiyorumCnm benim sağlık sigortası var, ama SGK ile toplm 440 tutuyo dediler
Valla yeter ki yapsınlar ben.artik parayi gözden çıkardım tekrar aynı şeyi yaşamak istemiyorum
burdada konusuruz canmyaaa kızlarrr, bebek düşüneneler grubu yok mu bi yandan da nasıl yaparızı konuşurzu :))
:)burdada konusuruz canmbakalım 1. kım olacak
2.dusugum canimcanm bi de benden istediği testlerde vitamin faln da var sadece pıhtılaşma sanrm daha ucuz olur.
tek düşük mü yaşadın
Doktora nereye gdidiyosn2.dusugum canim
Canım benim Allah sabrını versin bizim ki seninkinin yanında az kalıyor.inl biran önce olurda acını hafifletirSlm hanımlar benimde bir düsüğüm var bide 27 haftalıkken agır preeklampsıden erken dogum yasadım 15 gün yasadı kızım sonra kaybettik.. İki aydır korunmayı bıraktım inş rabbbim isteyn herkese nasip eder..
Canım benim Allah sabrını versin bizim ki seninkinin yanında az kalıyor.inl biran önce olurda acını hafifletir[/QUOT.
Amin canım isteyen herkese nasip etsin rabbim inş şimdi her ay beklemek zor ama korkuda var içimde ins tekrar aynı seylerı yasamam
Amin canım isteyen herkese nasip etsin rabbim inş şimdi her ay beklemek zor ama korkuda var içimde inş tekrar aynı seylerı yasamamCanım benim Allah sabrını versin bizim ki seninkinin yanında az kalıyor.inl biran önce olurda acını hafifletir
geçmiş olsun çok. gerçekten çok zor bunları yaşamakSlm hanımlar benimde bir düsüğüm var bide 27 haftalıkken agır preeklampsıden erken dogum yasadım 15 gün yasadı kızım sonra kaybettik.. İki aydır korunmayı bıraktım inş rabbbim isteyn herkese nasip eder..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?