Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Ben de iki düşük yaptım 3 yaptım dedim napim kandırdım:)) özelde arkadaşım yaptırdı 2000 tl verdi kromozom testi de yaptırdım genetik testi rahimden sıvı aldılar hiçbir şey çıkmadı sadece pıhtılaşma çıktı hamile kalabilsem ığneyle denicez bakalım olursa...

bende 2 kayıp sonrası geçen ay gebelik düşünüyordum. eşim aşırı ateşlendi grip oldu, deneyemedik. bu ayda ben grip oldum, birdaha ki aya eşim il dışında olacak kafadan hiç denmeden kürtajdan sonra 4 ay geçmiş olacaka. çok üzülüyorum ya zaten hemen olmuyor. birde denk gelse keşke. bu imtihan çok zor Allah kimseye yaşatmasın. beklemek çok zor

canım 3 tane düşük yaptım de yaptır üniversitede de ücretsiz

ben böyle bişey olduğunu bilmiyodum ondan doğruyu söyledim. Napıyım başka bi hastaneye gidip yalan mı söylesem acaba

Slm hanımlar benimde bir düsüğüm var bide 27 haftalıkken agır preeklampsıden erken dogum yasadım 15 gün yasadı kızım sonra kaybettik.. İki aydır korunmayı bıraktım inş rabbbim isteyn herkese nasip eder..

Ben medikal parka gidiyoyordum canım memnun kalmadım bugün annemin doktoru Yaşar beye gittim çok memnun kaldım.bu kadar zaman bosa zaman kaybetmiştim dedim

Canım benim Allah sabrını versin bizim ki seninkinin yanında az kalıyor.inl biran önce olurda acını hafifletir

Aynen burdan konusulur :) bende dusukten sonra biraz kanama gecirdim nasipse bende baslicam calismalara arkadaslar :) siz yumurtlama gununu hesapladiniz mi?

geçmiş olsun çok. gerçekten çok zor bunları yaşamak benimde 2 kürtajım var malesef. geçen ay başlayacaktık denemelere eşim ateşler içinde yanıyordu. bu aya erteledik şimdide ben şiddetli grip oldum. ne zor yarabbi bu imtihan. yarın adetim bitiyor. ama ben başlamaya korkuyorum. çünkü kalitesiz yumurta olur da düşüğe sebep olur diye. hakkımızda hayırlısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…