Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

bende kürtajdan sonra 29. günde adet oldum. 5 gün sürdü bittikten sonra 3 gün sonra hafif hafif
akıntıyla karışık kan geldi yaklaşık 4 gündür böyle
birazda ağrım var sağ yumurtalığımda.sizede böyle oldu mu?

ilkinde zaten 15 gün kanamam olmuştu canım. ikinci normal adetten farksızdı 7 gün sürüyor yine öyle oldu. ağrı da aynı şek,ilde adet ağrısı gibiydi.

Merhaba arkadaslar kurtajdan ne kadar sure adette gecikme olursa normal? Adet duzensizligi olacak die cok korkuyorum. Siz kurtjdan ne kadar sure sora adet oldunuz lutfen yardmmm

ilk kürtajımda 34.gün ikincisinde 38.gün oldum canım ilki 7,5 haftalıktı ikinci 13 haftalıktı sanırım gebelik haftasına göre değişiyor günü ama normal şartlarda 50 gün içinde olman gerekiyor.

merhabalar
bende 7 ay önce bir düşük yaptım. adetlerim çok düzenlidir, yaptığım testte ikinci çizgi silik çıktı, daha yeni bir gebelik olduğu için dediler, kan testi yaptırdım yeni hamile olduğum kesinleşti fakat maalesef adet günüm 2 gün geçince tutunamayıp düştü. herşey de bir hayır vardır nasip kısmet dedim. her ay yine sabırsızlıkla bekliyorum ama hamile kalamadım. inşallah allah isteyen herkese tez zaman da sağlıklı bir bebek nasip eder.

Merhaba arkadaslar ben gecen ay dysuk yapmistim.bu ay adet oldum ama diger adetlerim gibi degil 3gun surdu ve cok azdi koyu kahverengi biciminde geldi ve arada pembe gibi de godum anlsm veremedim.sizce neden boyle oldu ?

Merhaba arkadaslar ben gecen ay dysuk yapmistim.bu ay adet oldum ama diger adetlerim gibi degil 3gun surdu ve cok azdi koyu kahverengi biciminde geldi ve arada pembe gibi de godum anlsm veremedim.sizce neden boyle oldu ?

benimde yaklaşık 5 gün sürdü sonra kesildi.
ardından bikaçgün geçti ttekrar başladı.Benimde biraz ağrım var
neden bilmiyorum.
bende şubat 6 da kürtaj oldum.8 haftalık ikiz bebeklerim vardı.
bu ay tekrar hamile kalmak istiyorum inş olur.

İns.ben kurtaj olmadim kendiliginden dustu kucuk oldugi icin gerek yoktu.ama simdi rendavu aldim doktorda nasipse sali gunu gitcem yoksa gitmeden rahat edemicem.sanrim.

Merhaba arkadaşlar 6 haftalıkken beta 600 lerden geri düşmeye başladı kese görünmediği için kimyasal dediler ama değerlerim çok yavaş düşüyor bir haftada 193 ten 93 e düştü adetim bitelicok oluyor kanamam geçen pazartesi başlamıştı 4_5 gün sonra bitti dünde hafif lekelenme oldu Anlamadım ben bir türlü

Geçmiş olsun cnm sanrm bitti gebelik

Teşekkür ederim canım bitti ne yazık ki ama değerlerim düşmüyor bir türlü bir hafta da sadece 193 ten 93 e düştü nedenini merak ediyorum acaba bir sorun mu var
Cnm sıkıntı yoktur, benim de aynısı oldu doktor regl bittikten 10 gün sonra hcg ye baktırttı 4.8 çıktı zamanla düşüyo yani şimdi düşükten sonraki ilk regl imi oldum iyice düşmüş 0.6 faln :) bu ay da inşlh başlamak istiyorm ben eğer tahlillerimin hepsi güzel olursa :) regl 3. Günü çeşitli hormon testleri istedi doktor

Neler istedi canım ben doktorlara sordum gerek yok dediler

Ya baya çok şeyler var superisi,

16 kalem tahlil var,

D vitamini, pıhtılaşma tahilleri, hormon testleri kadınlık hormonu faln, insülin testleri bir de bende anti tpo yüksekti onu istedi, hdl, ldl faln
Hımm bayagi istemişler Aslan da ben de istiyorum ama yapmazlar herhalde

Ya baya çok şeyler var superisi,

16 kalem tahlil var,

D vitamini, pıhtılaşma tahilleri, hormon testleri kadınlık hormonu faln, insülin testleri bir de bende anti tpo yüksekti onu istedi, hdl, ldl faln
Canım pıhtılaşma testini nasıl yaptırdın bende yaptırmak isriyorum.özelde yaptırdıysan kaç para tuttu söylermisin

Arkadaşlar pıhtılaşma testi üniversite hastanesinde ücretsiz ben yaptırdım ücretsiz sigortanız varsa niye para veriyosunuz

Her testi yaptırdım da bi hamile kalabilsem! Ne zormuş ya 5 aydır olmuyo kafayı yiycem yaza kadar bekliycem olmazsa bırakcam artık uğraşmıycam hayatımı yaşıycam hiçbir şeyden zevk almaz oldum her şeyi ona endeksledim çok kötüyüm çocuğu olmayan arkadaşım yok kimseyle görüşüyorum evden dışarı çıkmıyorum bunalımdayımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm!!!!!

Arkadaşlar pıhtılaşma testi üniversite hastanesinde ücretsiz ben yaptırdım ücretsiz sigortanız varsa niye para veriyosunuz
Canım ben gittim ünv.hastanesine yüzüme bakmadılar 3.düşükten sonra yapılıyormuş ondan özelde araştırıyorum.ben daha 2 tane düşük Yaptım.bende senin gibi bunalımdayım her gece rüya görüyorum ne yapmam hiç bilmiyorum.Allahım sabrını verir inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…