- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #18.081
ilkinde zaten 15 gün kanamam olmuştu canım. ikinci normal adetten farksızdı 7 gün sürüyor yine öyle oldu. ağrı da aynı şek,ilde adet ağrısı gibiydi.bende kürtajdan sonra 29. günde adet oldum. 5 gün sürdü bittikten sonra 3 gün sonra hafif hafif
akıntıyla karışık kan geldi yaklaşık 4 gündür böyle
birazda ağrım var sağ yumurtalığımda.sizede böyle oldu mu?
Merhaba arkadaslar kurtajdan ne kadar sure adette gecikme olursa normal? Adet duzensizligi olacak die cok korkuyorum. Siz kurtjdan ne kadar sure sora adet oldunuz lutfen yardmmm
ben tam 50. gün olmustumMerhaba arkadaslar kurtajdan ne kadar sure adette gecikme olursa normal? Adet duzensizligi olacak die cok korkuyorum. Siz kurtjdan ne kadar sure sora adet oldunuz lutfen yardmmm
Merhaba arkadaslar ben gecen ay dysuk yapmistim.bu ay adet oldum ama diger adetlerim gibi degil 3gun surdu ve cok azdi koyu kahverengi biciminde geldi ve arada pembe gibi de godum anlsm veremedim.sizce neden boyle oldu ?
Geçmiş olsun cnmMerhaba arkadaşlar 6 haftalıkken beta 600 lerden geri düşmeye başladı kese görünmediği için kimyasal dediler ama değerlerim çok yavaş düşüyor bir haftada 193 ten 93 e düştü adetim bitelicok oluyor kanamam geçen pazartesi başlamıştı 4_5 gün sonra bitti dünde hafif lekelenme oldu Anlamadım ben bir türlü
Teşekkür ederim canım bitti ne yazık ki ama değerlerim düşmüyor bir türlü bir hafta da sadece 193 ten 93 e düştü nedenini merak ediyorum acaba bir sorun mu varGeçmiş olsun cnmsanrm bitti gebelik
Cnm sıkıntı yoktur, benim de aynısı oldu doktor regl bittikten 10 gün sonra hcg ye baktırttı 4.8 çıktı zamanla düşüyo yaniTeşekkür ederim canım bitti ne yazık ki ama değerlerim düşmüyor bir türlü bir hafta da sadece 193 ten 93 e düştü nedenini merak ediyorum acaba bir sorun mu var
Neler istedi canım ben doktorlara sordum gerek yok dedilerCnm sıkıntı yoktur, benim de aynısı oldu doktor regl bittikten 10 gün sonra hcg ye baktırttı 4.8 çıktı zamanla düşüyo yanişimdi düşükten sonraki ilk regl imi oldum iyice düşmüş 0.6 faln :) bu ay da inşlh başlamak istiyorm ben eğer tahlillerimin hepsi güzel olursa :) regl 3. Günü çeşitli hormon testleri istedi doktor
Ya baya çok şeyler var superisi,Neler istedi canım ben doktorlara sordum gerek yok dediler
Hımm bayagi istemişler Aslan da ben de istiyorum ama yapmazlar herhaldeYa baya çok şeyler var superisi,
16 kalem tahlil var,
D vitamini, pıhtılaşma tahilleri, hormon testleri kadınlık hormonu faln, insülin testleri bir de bende anti tpo yüksekti onu istedi, hdl, ldl faln
Canım pıhtılaşma testini nasıl yaptırdın bende yaptırmak isriyorum.özelde yaptırdıysan kaç para tuttu söylermisinYa baya çok şeyler var superisi,
16 kalem tahlil var,
D vitamini, pıhtılaşma tahilleri, hormon testleri kadınlık hormonu faln, insülin testleri bir de bende anti tpo yüksekti onu istedi, hdl, ldl faln
Canım ben gittim ünv.hastanesine yüzüme bakmadılar 3.düşükten sonra yapılıyormuş ondan özelde araştırıyorum.ben daha 2 tane düşük Yaptım.bende senin gibi bunalımdayım her gece rüya görüyorum ne yapmam hiç bilmiyorum.Allahım sabrını verir inş.Arkadaşlar pıhtılaşma testi üniversite hastanesinde ücretsiz ben yaptırdım ücretsiz sigortanız varsa niye para veriyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?