• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

slm kızlar,

doktora gittim bu sabah. sıkıntın yok korunmana da gerek yok dedi :)) yuppiii
D vitamini için takviye tüp verdi, pko için diyet ve egzersiz yap dedi

bir de progestan verdi adetten 20 gün sonra 5 gün kullan dedi

slm kızlar,

doktora gittim bu sabah. sıkıntın yok korunmana da gerek yok dedi :)) yuppiii
D vitamini için takviye tüp verdi, pko için diyet ve egzersiz yap dedi

bir de progestan verdi adetten 20 gün sonra 5 gün kullan dedi
ne zaman başlıyorsun peki çalışmalara canım * benim adetim bitti ama ilk denemede gebe kalmak mucize olur her halde, çok ümitlenmiyorum, ama çokta heyecanlıyım

merhaba kızlar
ben 6 şubatta kürtaj oldum 8 haftalık bebeklerimin kalbi durduğu için alınması gerekti
daha öncede yazmıştım kürtajdan sonra 6 martta adet gördüm ve 4 gün sürdü daha sonra
4-5 gün sonra tekrar kanama ile akıntı karışık geldi.
sağ yumurtalığımda ara ara ağrıyo.ara ara kanama gibi oluyor. bugün sonuçları almak için hastaneye gittim.
doktora da anlattım bunları ilk adetten sonra olabilir ama sende
enfeksiyon var dedi.düşük materyali kromozom analizinde sonuç bölümünde 46,xx (ikizerim kız mış)
diğer patoloji raporunda da enfekte ve nekrotik desidua
doktor enfeksiyonun var dedi ve nidazol ve cipro antibiyotik yazdı.
10 gün sonrada kan pıhtılaşma testi çıkacak. sizinde patoloji raporunda enfeksiyon yazmışlar mıydı?
enfeksiyon bebeğin kalbini durdurabilir mi?
Ayrıca bu ay denemeye başladım hamile olabilir miyim?1 haftalıkken bebek kanda çıkar mı?
off ya ne zormuş

bir yıldır bebek istiyorduk bu ay hamile kaldığımı öğrendim sevincimiz 3 gün sürdü.su an düşük yapıyorum. doktor kendi düşmesini bekleyelim dedi. bir takım testler varmış ama 3 kez düşük yaptıktan sonra yapılıyormuş.. ne yapayım bilemedim.. benim ilk düşüğüm. sizler ilk düşüğünüzden sonra mı yaptırdınız testleri??

canım geçmiş olsun
kan pıhtılaşma testi istiyorlar.bebek anne karnında pıhtılaşmadan dolayı beslenemiyor ve kalbi duruyor.
bendende istemişti doktor.
Allah isteyen herkese sağlıklı bebekler nasip etsin.

sagol canım sana da geçmiş olsun.. Amin İnşallah Allah'ım bu günleri unutturacak sağlıklı hayırlı bebişler versin hepimize...

Kızlar gerçekten doktoruma çok güveniyorım ve harika bir doktor.
Doktordan öğrendiklerim 1- kesinlikle stres yapmıycaksın 2- dengeli beslenme
3- varsa fazla kilolar atılacak.

Çoğu kişide polikistik over oluyo o da kilo vermeden Geçmiyo :KK43: mecbur kilo vermek lazm

Kızlar gerçekten doktoruma çok güveniyorım ve harika bir doktor.
Doktordan öğrendiklerim 1- kesinlikle stres yapmıycaksın 2- dengeli beslenme
3- varsa fazla kilolar atılacak.

Çoğu kişide polikistik over oluyo o da kilo vermeden Geçmiyo :KK43: mecbur kilo vermek lazm

kesinlikle katılıyorum stress yok iyi beslen ve kilo vermek

ah bilmiyorum ki haftaya tekrar arayacagim bakalom 17 ocakta kurtaj oldum 13 subatta test yapildi buraya dertlesmeye geldim sizde durumlar nasıl
Neyse bi sorun çıkmasında geç olsada olur. Ben de 2 kürtaj sonrası Çalışmalara başlamak istiyorum ama çok korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan. Hayırlısı bakalım :)

merhaba kızlar
ben 6 şubatta kürtaj oldum 8 haftalık bebeklerimin kalbi durduğu için alınması gerekti
daha öncede yazmıştım kürtajdan sonra 6 martta adet gördüm ve 4 gün sürdü daha sonra
4-5 gün sonra tekrar kanama ile akıntı karışık geldi.
sağ yumurtalığımda ara ara ağrıyo.ara ara kanama gibi oluyor. bugün sonuçları almak için hastaneye gittim.
doktora da anlattım bunları ilk adetten sonra olabilir ama sende
enfeksiyon var dedi.düşük materyali kromozom analizinde sonuç bölümünde 46,xx (ikizerim kız mış)
diğer patoloji raporunda da enfekte ve nekrotik desidua
doktor enfeksiyonun var dedi ve nidazol ve cipro antibiyotik yazdı.
10 gün sonrada kan pıhtılaşma testi çıkacak. sizinde patoloji raporunda enfeksiyon yazmışlar mıydı?
enfeksiyon bebeğin kalbini durdurabilir mi?
Ayrıca bu ay denemeye başladım hamile olabilir miyim?1 haftalıkken bebek kanda çıkar mı?
off ya ne zormuş
Çok üzüldüm canım ya hem ikiz hem kız. Çok geçmiş olsun. Benimde ilk bebeğimin kalbi durdu. 2. Hiç gelişmedi ama bende pıhtılaşma çıktı. Enfeksiyon yoktu, kalp durmasına etkisi nasıl olur bilmiyorum hiç. Başka bi sebep olabilir gibi. adetine 2 gün kala idrarda çıkar, kanda daha erken çıkabilir ama bilmiyorum net zamanı. inşallah hamilesindir :)

bir yıldır bebek istiyorduk bu ay hamile kaldığımı öğrendim sevincimiz 3 gün sürdü.su an düşük yapıyorum. doktor kendi düşmesini bekleyelim dedi. bir takım testler varmış ama 3 kez düşük yaptıktan sonra yapılıyormuş.. ne yapayım bilemedim.. benim ilk düşüğüm. sizler ilk düşüğünüzden sonra mı yaptırdınız testleri??
geçmiş olsun, ben 2 düşükten sonra yaptırdım testleri devlette, ama sadece pıhtılaşmaya baktılar, kromozomu da özelde yaptırmak istedim. çok uyguna hem pıhtılaşmaya hemde kromozoma baktı bir özel hastane, araştırın mutlaka uyguna yapan yer vardır.

Back