• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Artık cidden yoruldum ya. Bir daha doğal denemeyeceğim. Haziranda aşılama yaptırmak istiyorum en azından spermler yıkanıyor.
Canım aşılama yaptır tabi ama aşılamada spermde sorun olmaz diye bişiy yok. Fazla ümitlenme yani. Ben de önce normal yolla hamile kaldım dış gebelik çıktı, sonra aşılama ile hamile kaldım ve 7 haftalık düşük yaptım. Bize de kalitesiz spermden olabilecegi söylendi. Bu arada eşimin testlerinde hiçbir sorun yoktu. :( bence biz artık düşüklere sebep aramaktansa bol bol dua edip bekleyelim. Rabbim isterse olmayacak şey yok..

Canım aşılama yaptır tabi ama aşılamada spermde sorun olmaz diye bişiy yok. Fazla ümitlenme yani. Ben de önce normal yolla hamile kaldım dış gebelik çıktı, sonra aşılama ile hamile kaldım ve 7 haftalık düşük yaptım. Bize de kalitesiz spermden olabilecegi söylendi. Bu arada eşimin testlerinde hiçbir sorun yoktu. :KK43: bence biz artık düşüklere sebep aramaktansa bol bol dua edip bekleyelim. Rabbim isterse olmayacak şey yok..
Canım ben üç kez hamile kaldım ilki klomendi 6. Haftada kalbi Attı durdu Gelişimi de yavaştı zaten ikinci aşılama oldu onun gelişimi çok iyiydi bir anda çocuğa bir şey oldu yine 6. Haftada kalbi durdu. Doktorlar hatta Prof bile doğal dene doğal daha sağlam olur dedi. Doğal yolla 3 ay sonra hamile kaldım öncekilerden de beter oldu çocuk hiç tutunamadı bile, o Yüzden aşılama daha mantıklı geliyor canım. Sana da çok çok geçmiş olsun. Inşallah hepimiz için bu son olsun.

Olleyy :) başlayalım o zamn

• Düşükten sonra tekrar gebe kalmak için 6 ay beklemek gerekir: YANLIŞ
Düşük yaptıktan sonra kişi kendini yeni bir gebelik için hazır hissettiğinde gebe kalabilir. Bunun için belirli bir süre beklemeye gerek yoktur.

Olleyy :) başlayalım o zamn

• Düşükten sonra tekrar gebe kalmak için 6 ay beklemek gerekir: YANLIŞ
Düşük yaptıktan sonra kişi kendini yeni bir gebelik için hazır hissettiğinde gebe kalabilir. Bunun için belirli bir süre beklemeye gerek yoktur.
Biz de önümüzdeki ay başlıycaz canım eşimle İkimiz de sağlam bi grip atlatıyoruz antibiyotik vs. Fazla ilaç yüklendik o yüzden bir ay daha bekleyelim önümüzdeki ay kısmetse :)

Biz de önümüzdeki ay başlıycaz canım eşimle İkimiz de sağlam bi grip atlatıyoruz antibiyotik vs. Fazla ilaç yüklendik o yüzden bir ay daha bekleyelim önümüzdeki ay kısmetse :)
Cnm slm,

Doktor benden regl 3. Gününde çeşitli tahliller istemişti. Protrombin aktivitesi diye bişi istemiş o normalden biraz yüksek çıkmış acaba sorun olur mu:( olursa zaten erteler tedavi verir :(

evet cnm Reglim 5 gün gecikince 94 tü.Geç döllenme olmuştur dedim ama değilmiş.İlkinde 5 haftalıkken öğrenmiştim 1000 lerdeydi ve hemen kalp atışını duymuştum.Çok üzgünüm umutsuzum...Kürtaja gerek yok dediler kafama takıldı.Daha önce başına gelen var mı?

benim geldi canım reglden bir gün sonra 120 idi iki gün sonra 60 a düşmüştü geçikmenin 6.günü regl oldum ve reglden sonra kan testim sıfırlamıştı çok şükür dr sağlıksızmış gebeliğin kendiliğinden sonlanmış dedi geçmiş olsun kimyasal sonrası hamilelik kolaylaşıyor canım ben hemen sonra tekrar hamile kaldım ama onunda kalbi durdu 13.haftada şimdi tekrardan istiyoruz hayırlısı bakalım.

Merhaba arkadaslar kurtajdan ne kadar sure adette gecikme olursa normal? Adet duzensizligi olacak die cok korkuyorum. Siz kurtjdan ne kadar sure sora adet oldunuz lutfen yardmmm

Merhaba arkadaslar kurtajdan ne kadar sure adette gecikme olursa normal? Adet duzensizligi olacak die cok korkuyorum. Siz kurtjdan ne kadar sure sora adet oldunuz lutfen yardmmm
ilkinde 42 ikincide 32 gün sonra, adet gecikmesi az da olsa kaçınılmaz. gebelik ilerlemişse daha uzun sürüyor. çok erken dönemse kısa sürüyor. benim normal döngüm 27. 2. çok gecikmedi sadece 5 gün. 60 güne kadar adet olmaması normal kabul ediliyor. 60 günden sonra dr.a gitmek gerek. ama genelde 35--40 güne geliyor adet. bu geçici tabi 3. ay normale dönüyor.

Ben başlıyamadım diş tedavim vardı röntgen cekerlerse diye erteledim mens oldum cumarteside bitmesini bekliycem çok heyacanlandım senin adına✌️✌️✌️ Bu hafta bitsin bırakcan
bendede korku heyecan birbirine karıstı Hoppa ama nedense bu ay olmucakmıs gibi bi his var içimde adete 10 gün var daha bakalım

Back