- 25 Şubat 2015
- 3.640
- 1.830
- 78
- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #18.061
düşecekse kendiliğinden düşer inşallah canım, yaşayacaksa da Allah sağlık versin bebişePerşembeye kadar mecbur bekleyeceğim canım kanamam başlamazsa. Eğer kanama başlamazsa da doktor iğneyle falan düşmesini Sağlar herhalde.
Artık cidden yoruldum ya. Bir daha doğal denemeyeceğim. Haziranda aşılama yaptırmak istiyorum en azından spermler yıkanıyor.tmm cnm uzme o zamn kendini. Nasip diyelim.. Rabbim guç kuvvet versin..
Inşallah düşecekse bir an önce düşer canım ya içinde kaldıkça daha çok canım sıkılıyor.düşecekse kendiliğinden düşer inşallah canım, yaşayacaksa da Allah sağlık versin bebişe
dktorunla bi goruşte oyle canm. En sağlıklı bilgiyi verir o zaten.Artık cidden yoruldum ya. Bir daha doğal denemeyeceğim. Haziranda aşılama yaptırmak istiyorum en azından spermler yıkanıyor.
artk Allah'a bıraktım canım şu Perşembe bir gelseydi ona göre yolum belli olacaktı. Sağol desteğin için.dktorunla bi goruşte oyle canm. En sağlıklı bilgiyi verir o zaten.
Canım aşılama yaptır tabi ama aşılamada spermde sorun olmaz diye bişiy yok. Fazla ümitlenme yani. Ben de önce normal yolla hamile kaldım dış gebelik çıktı, sonra aşılama ile hamile kaldım ve 7 haftalık düşük yaptım. Bize de kalitesiz spermden olabilecegi söylendi. Bu arada eşimin testlerinde hiçbir sorun yoktu.Artık cidden yoruldum ya. Bir daha doğal denemeyeceğim. Haziranda aşılama yaptırmak istiyorum en azından spermler yıkanıyor.
Canım ben üç kez hamile kaldım ilki klomendi 6. Haftada kalbi Attı durdu Gelişimi de yavaştı zaten ikinci aşılama oldu onun gelişimi çok iyiydi bir anda çocuğa bir şey oldu yine 6. Haftada kalbi durdu. Doktorlar hatta Prof bile doğal dene doğal daha sağlam olur dedi. Doğal yolla 3 ay sonra hamile kaldım öncekilerden de beter oldu çocuk hiç tutunamadı bile, o Yüzden aşılama daha mantıklı geliyor canım. Sana da çok çok geçmiş olsun. Inşallah hepimiz için bu son olsun.Canım aşılama yaptır tabi ama aşılamada spermde sorun olmaz diye bişiy yok. Fazla ümitlenme yani. Ben de önce normal yolla hamile kaldım dış gebelik çıktı, sonra aşılama ile hamile kaldım ve 7 haftalık düşük yaptım. Bize de kalitesiz spermden olabilecegi söylendi. Bu arada eşimin testlerinde hiçbir sorun yoktu.bence biz artık düşüklere sebep aramaktansa bol bol dua edip bekleyelim. Rabbim isterse olmayacak şey yok..
Olleyy :) başlayalım o zamn
1 ay 1 hafta sonra oldum. Zaten düzensizdi ama çok geç kalmadı şükür kiKaçıncı gün oldunuz regl ben 16 gün oldum dün bitti.bende hemen başlıca çalışmalara
Biz de önümüzdeki ay başlıycaz canım eşimle İkimiz de sağlam bi grip atlatıyoruz antibiyotik vs. Fazla ilaç yüklendik o yüzden bir ay daha bekleyelim önümüzdeki ay kısmetse :)Olleyy :) başlayalım o zamn
• Düşükten sonra tekrar gebe kalmak için 6 ay beklemek gerekir: YANLIŞ
Düşük yaptıktan sonra kişi kendini yeni bir gebelik için hazır hissettiğinde gebe kalabilir. Bunun için belirli bir süre beklemeye gerek yoktur.
Cnm slm,Biz de önümüzdeki ay başlıycaz canım eşimle İkimiz de sağlam bi grip atlatıyoruz antibiyotik vs. Fazla ilaç yüklendik o yüzden bir ay daha bekleyelim önümüzdeki ay kısmetse :)
evet cnm Reglim 5 gün gecikince 94 tü.Geç döllenme olmuştur dedim ama değilmiş.İlkinde 5 haftalıkken öğrenmiştim 1000 lerdeydi ve hemen kalp atışını duymuştum.Çok üzgünüm umutsuzum...Kürtaja gerek yok dediler kafama takıldı.Daha önce başına gelen var mı?
bak ne buldum canım... http://www.google.com.tr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=3&sqi=2&ved=0CC8QFjAC&url=http://www.milliyet.com.tr/dusukle-ilgili-bilinen-yanlislar-pembenar-detay-aile-1765116/&ei=Ak0DVcrwBeS9ygPP2IGYDA&usg=AFQjCNGTMJ_FdXDMP6j6uI8XTJwQgn-zcw&sig2=O5KTudGjuvW_QLyVCvvJfQ&bvm=bv.88198703,d.bGQ&cad=rja[/QUOdoğru bildiğimiz yanlışlar :s
Hiç duymadım canım önemli bişey değildir inşallahCnm slm,
Doktor benden regl 3. Gününde çeşitli tahliller istemişti. Protrombin aktivitesi diye bişi istemiş o normalden biraz yüksek çıkmış acaba sorun olur muolursa zaten erteler tedavi verir
inşallahh :) biz basladık hayırlısı bakalım hepimiz içinbende adetim bitince başlıycam insallah
hadi kızlar hadi gebe kalalım link acarız düşük sonrası gebeler...
Ben başlıyamadım diş tedavim vardı röntgen cekerlerse diye erteledim mens oldum cumarteside bitmesini bekliycem çok heyacanlandım senin adınainşallahh :) biz basladık hayırlısı bakalım hepimiz için
ilkinde 42 ikincide 32 gün sonra, adet gecikmesi az da olsa kaçınılmaz. gebelik ilerlemişse daha uzun sürüyor. çok erken dönemse kısa sürüyor. benim normal döngüm 27. 2. çok gecikmedi sadece 5 gün. 60 güne kadar adet olmaması normal kabul ediliyor. 60 günden sonra dr.a gitmek gerek. ama genelde 35--40 güne geliyor adet. bu geçici tabi 3. ay normale dönüyor.Merhaba arkadaslar kurtajdan ne kadar sure adette gecikme olursa normal? Adet duzensizligi olacak die cok korkuyorum. Siz kurtjdan ne kadar sure sora adet oldunuz lutfen yardmmm
bendede korku heyecan birbirine karıstıBen başlıyamadım diş tedavim vardı röntgen cekerlerse diye erteledim mens oldum cumarteside bitmesini bekliycem çok heyacanlandım senin adınaBu hafta bitsin bırakcan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?