Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

evet canım ya atlattık kayınvalıde faslını kaydirigubbakcemile3 oh rahatım simdi...bugunde ben yokum şeker ya,dün sen yoktun bugun ben yolcu :çok üzgünüm: anca gece gırebılırım yazdıklarınıı okurum okadar.düzceye gidiyoruz iftara ablamlara (1saat15dakka kadar uzaktalarr)işte herkeze orda baya bı kalabaklık olcaz.hem onları görcem aklımda sizsde kalcak :1closedeyes: neyse yarın devam ederiz inşallak kuzular.ee kac kişi agırladın dün aksam sadece kayınvalıdeyle kayınpeder görümce varmıydı

evet görümcemde vardı birde eşimle ben işte toplam 5 kişi cokacimcoook
ooh ne güzel sizinde bütün aile toplanacak, çok severim ben öyle kalabalık aile toplantılarını..
ççok selam söyle bizdeeeenn..
biz burdayız kuzucum yarın devam ederiz tabii, bende yokum bugün zaten, akşam üzerine doğru çıkarız bizde..

canım ısın kotusu ben ılac ıctıgım zaman kesılıyor o yuzden ıcemem her zaman bu sancıyı cekerım-tatlicadiarzu-

aleyküm selam şekerim.oo sen sevıyosan kalabalık aile toplantılarını senı berı alalım böyle,tam 3 ablam var 3 enıste 6 yegen :1shok: süper kalabalık dimi.bıde dayımlarda eklenceklermıs annemlerde orda kardesımle bız buaksam yanı varız baya.bende cok sevıyorum ezelden beri böleyizdir,hep toplanınca süper olur.oyüzden bıraz erken gitcez

bizim ailede böyle birde çok karışıktır, eşim hala çözemedi kaydirigubbakcemile3
gürcülük var mı sizde şekerciim, biz gürcüyüz, çok kalabalık ve karşığız maşallaah
Allah muhabbetinizi bozmasın canımm.

aylıncım bılıyormusun adacayı hem adet agrısını hafıfletıyormus hem yumurtlamaya yardımcı oluyormus ben dun ıcmeye basladım gecen ayda ıctım yumurtlama gunume kadar ılk defa yumurtlama akıntısı gordum once hıc farketmezdım

nasılsınız kızlar geçmişleri okuyodum çok begendim sohbetlerinizi detleşmler çok güzel inşlah enkısa zmanda hepimiz hamişoluruz şu mübarek günlerde dualarımız eksikolmasın

hmm sizde gürcülükmü var enıstem gürcüdür.ama bizim ailede öyle cok kalabalık ve karısıktır kocısım hala çözemedıkaydirigubbakcemile3.onlardada bı okadar az,yanı ben onun babasının dayısının oglunu hıc görmedım kocam bıle bılmez kım? ama bazen ben derım bu annemın dayısın oğlu v.s. yuh der yanı hepsini nası tanıyonkaydirigubbakcemile3demek sizde ölesiniz.ben sevıyorum kalabalıgı.bız 5 kız kardesız bu dahada süper oluyokaydirigubbakcemile5

ay yelızcım ya oda kötü,ilaç içememen.bende sadece ilk günün aksamı içerim dahada gerek kalmaz.kesmez sadece ilk gün biraz sulu gelır sonra düzelir.ve bu adacayınıda ilk senden duyuyorum cok enteresan denemek lazım.(tabı inşallah bu ayhamiş olurumda denenmek zorunda kalmam kaydirigubbakcemile3

forumda cok konu var adacayıyla ılgılı bende netten bıraz arastırdım gercekten varmıs
yardımı gebelık ıcın ve her derde devaymıs ama yumurtlamadan sonra ıcılmıyor
rahmı kastıgı ıcın dusuk tehlıkesı var gebelerde kullanımı yasakmış

ben çok çektim bu adet sancısını, hep iğne oluyodum, işe gidemiyodum bir doğum yaptım son 4 aydır hiç bişey hissetmiyorum.
o kadar rahatım kiii, ne güzelmiş:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…