• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

aay çok ağladım, kk'dan bir arkadaşın eşi şehit olmuş. kızı varmış, çok duygulandım..
yazamıyorum bile şimdi, içim acıdı..
kimbilir kızcağız neler yaşıyor..

ben izlerim, netteki bütün doğum videolarını izlemişimdir nerdeyse :CüvCüv:
ama korku filmi falan seyredemem aslaaa -tatlicadiarzu-

allah sabır versın kımsenın yuregını yakmasın ne dıyelım

bende oyle aylıncım tum dogumları ızlemısımdır heralde ben korku fılmıde cooooook severım ızledıkten sonra korkarım o ayrı hatta aksam yıne vardı ızledım
gecen gun testere oynadı tv de superdı valla sınemada ızleyememıstık

allah sabır versın kımsenın yuregını yakmasın ne dıyelım

bende oyle aylıncım tum dogumları ızlemısımdır heralde ben korku fılmıde cooooook severım ızledıkten sonra korkarım o ayrı hatta aksam yıne vardı ızledım
gecen gun testere oynadı tv de superdı valla sınemada ızleyememıstık

kafamçokkarıştı amanıııın testerenin adı bile beni tuhaf yapıyooo..
yok anam yoook ben seyredemem gerilim korku bana göre deil, sonra mutfağa bile gidemiyorumm.
lost diye bir dizi var biliyo musun bilmiyorum kimse korkmuyo ben ondan bile tırsıyorumm.

bende normal yaptım ama benimki bebişim küçüktü..
ağrım var diye hastaneye gittiğimde suyum geldi, doğumhaneye götürdüler 1 saat sonrada doğum yaptım.
ben hatırlamıyorum çok ama annemle eşim yanımdaydılar çok sancın oldu, çok acı çektin diyolar. ben hatırlamıyorum ama kolay oldu diyorum.
bu kadın gibi deildim ama, çok korkuyorum diye bağırdığımı hatırlıyorum:((

bende allah ızın verırse nıormal ısterım doganın bıze verdıgı nadıde bır olay bence
anlamıyorum gerekmedıgı halde hıc dusunmeden sezeryan yapıyorlar
ben dogumdan sonra kendımle degıl bebegımle ılgılenmek ısterım sahsen

dıger konuya gelınce oyle valla sekerım cok ıgrencler bazıları
burda hastenede yabancı bır kadın doguma gelmıs o kadar kotuymuskı malum bolge ebeler
bısey goremıyoruz bıraz kısaltalım demısler kadın basmıs bagırtıyı kestırmem esım kızar dıye
aman bunların kocalardada ne mıde varmıs

tabii canım en güzeli normal doğum..
yapabiliniyorsa güzel ama.
amaaaan o ne ya kocam kızar demiş kadın..
ttüüü pis rezillerr :))
ııyyyy midem bulandı:))

aylıncım bende gecen yıl beylıkduzu ne gelmıstım kuzenım vardı cok uzak ama ya
bız emınonunde sırkecı garının yakınlarında bır otelde kalıyorduk kuzenım davet ettı
gtmıstık ay gıt gıt bıtmedı yollar heralde o sonlarında oturuyordu ılerısınde yerlesım yoktu
bır ınsaat alanı falan vardı yanlıs hatırlamıyorsam
ıst. cok guzel sevıyorum ama tatıl amaclı kalacam bız yasayamayız canım orada cok yorucu

Back